Skip to main content

Emisiunea Poliţia Muzicii, difuzată la ZU, revine pe TV. La UTV

 
Emisiunea Poliţia Muzicii, difuzată la ZU, revine pe TV. La UTV

“Poliţia muzicii” revine pe TV. Emisiunea-pamflet prezentată de Sebastian Coţofană, acum parte a echipei Pro FM, va fi în fiecare marţi de la ora 10.00, la postul UTV, deţinut de RCS&RDS (din care mai fac parte televiziunile Digi, dar şi Pro FM). Emisiunea va fi în reluare marţea de la 17.00 şi sâmbăta de la 10.00.

Publicitate

„Poliţia Muzicii” este un pamflet, o pastilă de critică la adresa muzicii comerciale româneşti. Idei de clipuri împrumutate de la artişti internaţionali, piese copiate, versuri stupide, greşeli gramaticale intră în vizorul emisiunii „Poliţia Muzicii”, prezentată de Sebastian Coţofană.

Sebastian Coţofană a lansat Poliţia muzicii în online, în 2013, pe când era în paralel realizator la Radio ZU. Proiectul a fost preluat pe TV, odată cu lansarea ZU TV, în 2014 şi a fost difuzat până în februarie 2016.

Sebastian Coţofană, pentru Paginademedia.ro, despre cum s-a lansat emisiunea:

„Aveam emisiunea de noapte la radio, dar simţeam că vreau mai mult. De fapt, voiam să am şi o emisiune la TV. Şi mi-am dat seama că am nevoie de o idee bună pentru o emisiune pe care să o postez pe YouTube, iar de acolo să mă vadă cineva şi să ajung la TV.

Am cautat ideea câteva luni şi mi-a venit asa, într-o zi, din senin, când ascultam o piesă. Mi-am spus "asta trebuie să fac!". Mai trebuia doar să găsesc pe cineva care să ma ajute cu filmarea şi editarea video. Gratuit, evident. I-am găsit pe băieţii de la studioul Creathieves care au crezut în mine şi de atunci lucram impreuna. Acum suntem foarte fericiti şi mândri că Poliţia e pe Utv.”

Sebastian Coţofană, cel care a realizat emisiunea Poliţia muzicii la ZU TV, s-a alăturat Pro FM, în toamna anului trecut, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus