Skip to main content

FOTO. Laura Codruţa Kovesi, despre acuzaţiile lui Ghiţă: Am sesizat CNA pentru 12 emisiuni

 
Laura Codruţa Kovesi
Laura Codruţa Kovesi

RECLAMAŢII LA CNA. Laura Codruţa Kovesi, şefa DNA a făcut reclamaţii în legătură cu 12 emisiuni la Consiliul Naţional al Audiovizualului.

Publicitate

Reclamaţiile vizează acuzaţiile făcute de Sebastian Ghiţă, prin înregistrări difuzate de România TV, postul pe care îl controlează şi preluate şi de alte canale.

Este vorba de 12 emisiuni cu acest subiect, a spus Laura Codruţa Kovesi astăzi, la ieşirea de la Ministerul Justiţiei, acolo unde a avut o întâlnire cu ministrul Justiţiei, Florin Iordache.

Ce burtiere au pus posturile TV?

GALERIE FOTO

  • Laura Codruţa Kovesi

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mm Mm
    Doamna "doctorita", nici macar nu ati raspuns daca ati avut intalniri cu inculpatul. Da sau nu, ca nu e greu. Dupa care puteti sa il dati in judecata pentru calomnie, daca tot sunteti cu "justitia" in gura toata ziua. Altfel daca televiziunile alea pe care le vreti inchise vor difuza imagini cu dvs si "inculpatul" ... nasol. Nasol de tot.
  • dan andrei dan andrei
    Marius:
    N-ar strica sa retii ca Justitia se face cu probe, nu cu pareri.
    Altfel, esti la fel de penibil ca Sebastian Ghita in recentele lui interventii de la Romania TV!...
  • George George
    @Daniel: Pentru că, nu-i așa? La B1 și Realitatea TV, bubuie profesionalismul, ia la Digi, imparțialitatea.
  • Adi Adi
    Ce dovada mai buna vreti ca CNA este o institutie controlata de infractori ca Ghita si altii ? Dar presimt ca le va veni randul si unora de la CNA.
  • Daniel Daniel
    Marius , te-a spalat bine pe creier RomaniaTV , nu ?

    Sper sa se inchida RomaniaTV si Antena3.
  • marian marian
    Care abuzuri , ai sa i dam jos pe toti si sa se instaureze dictatura Dragnea , ca sa i scoata pe toti penali de parlamentari . si toti infractori .
  • Iuli Iuli
    Televiziunile sunt controlate sa nu dea pe post o inregistrare falsa sau adevarata? Daca tot vrea dreptate, sa mearga in instanta si sa iasa in direct pentru a arata dovada ca e nevinovata. Pana atunci, spor televiziunilor pentru tocarea parlamentarilor si celor din justitie, deaia merge rau Romania, ca este condusa de infractori.
  • Marius Marius
    Cât tupeu are individa asta. Eu credeam că va ieși de la Parchet încătușată la câte abuzuri a făcut în mandatul Băsescu și le continuă cu Iohannis.

Trimite un comentariu

sus