Skip to main content

Mădălina Dobrovolschi, atacată dur de Ion Cristoiu: e obraznică şi analfabetă

 
Mădălina Dobrovolschi, atacată dur de Ion Cristoiu: e obraznică şi analfabetă

Exprimare de jurnalist. Ion Cristoiu, atac dur la adresa purtătorului de cuvânt al Preşedintelui, Mădălina Dobrovolschi Puşcalău (fostă jurnalistă la B1 TV). „În primul rând aş vrea să vă întreb dacă doamna respectivă a venit tot în pijama?" şi-a început Cristoiu discursul, invitat să comenteze la B1 TV prestaţia de ieri a Mădăline Dobrovolschi.

Publicitate

De unde vine ieşirea lui Cristoiu? Purtătoarea de cuvânt Preşedintelui a spus ieri, la o întrebare a unei jurnaliste de la România TV că „nu doreşte să facă niciun comentariu în legăturuă cu modul în care a fost interpretată într-o notă ironică sau nu declaraţia mea, de diverse personaje”. Ea se referea la reacţia purtătorului de cuvânt la sesizarea Avocatului Poporului legat de legea ce interzice condamnaţilor penali să facă parte din Guvern.

„Ea cum poate să spună despre nişte oameni că sunt personaje. Atunci dânsă este un personaj. Deci cei care au criticat-o pentru apariţia ei în pijama nu sunt personaje, ori nu ştie limba română şi este analfabetă, pentru că este vorba şi de mine şi Dragnea şi de altele, ori este obraznică şi trebuie dată afară", a afirmat Ion Cristoiu.

„Doamna respectivă este una din numeroasele funcţionare ale statului român, este consilier, ea bani inclusiv din taxele şi impozitele mele şi nu are voie să spună că sunt personaje cele care au criticat-o că a venit în pijama", a continuat jurnalistul.

"La toate întrebările ea nu a răspuns că preşedintele zice, la un moment dat a zis că ea o să răspundă. Din câte ştiu în noiembrie 2014 l-am ales pe Klaus Iohannis nu pe Dobrovolschi. Dacă noi nu punem capăt, presa asta cât mai rămas independentă, acestei obrăznicii, mâine vine duduia şi mă insultă pe mine sau îl insistă pe Dragnea, nu se poate aşa ceva. Este primul purtător de cuvânt din istoria post-decembristă care este de o obrăznicie rară", a încheiat Cristoiu comentariile despre Dobrovolschi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • stefan stefan
    Cristoiu: "ori este ***ă, ori este obraznică"
    Paginademedia: "Cristoiu: e obraznică și ***ă"

    Ati fost foarte aproape sa puneti un titlu corect. Ori, si, tot aia!
  • sgiu sgiu
    Lume,Cristoiu a atacat-o pe doamna ca asa a fost rugat de ghiță tv

  • Livia Pila Livia Pila
    Mai nou acest Cristoiu e invitat și la emisiunile de la Tvr ale lui Ionuț Cristache Sarmaluta. Invitarea lui ca și cea a lui Nistorescu este reflexul părții pesediste din jocul la doua capete al Irinei Radu. Care face ochi dulci și Opoziției. Între timp. aceeași Radu a facut-o pe șest și la sfatul numitului Lazescu Alexandru director de știri pe servanta pedeliste Carla Tompea.
  • marian marian
    Cine este acest Cristoiu , multa lume ii spune maestru . sa fim seriosi este un ,,,,,,,,,,,
  • Mihai Mihai
    Cristoiu este clar un fan Radio ZU, d-asta o ataca pe Doblovolschi!

Trimite un comentariu

sus