Skip to main content

Laura Ivăncioiu a părăsit matinalul Radio Seven

 
Sursa foto: Bogdan Stoica
Sursa foto: Bogdan Stoica

Plecare de la matinalul Radio Seven. Laura Ivăncioiu, cea care prezenta matinalul Şapte Dimineaţa, alături de Mihai Găinuşă şi Alex Crăciun, a părăsit postul de radio. Ivăncioiu a avut astăzi ultima emisiune la matinalul de pe Radio Seven (post cu acoperire în Bucureşti).

Publicitate

Contactată de Paginademedia.ro, Ivăncioiu a declarat:

„Am hotărât să plec din motive personale. Am redescoperit în perioada aceasta că îmi place radioul şi le mulţumesc colegilor că au avut încredere mine şi le mulţumesc şi ascultătorilor pentru mesajele pe care mi le-au trimis.”

Întrebată ce va face în continuare?, ea a declarat:

„Mă voi ocupa în continuare de business-ul meu, agenţia de PR Deci Se Poate. Pe partea de radio, nu am plecat cu gândul să intru în alt proiect, însă dacă voi primi o altă propunere, la cum mă cunosc eu, cel mai probabil o voi accepta.”

Laura Ivăncioiu s-a alăturat postului de radio odată cu transformarea acestuia din H FM, în Seven. Tot atunci şi Mihai Găinuşă, Bogdan Strătulă şi Marius Vintilă s-au alăturat proiectului (detalii, AICI).

Laura Ivăncioiu a făcut radio 10 ani, la 21, Delta RFI, Total şi Radio Contact. După matinalul de la Radio Contact, alături de Răzvan Popescu, Laura şi-a deschis agenţia de PR Deci Se Poate.

Laura Ivăncioiu, pe pagina de Facebook

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ștefan ștefan
    Și la Magic FM e ultima seară alui Eugen Huculici

Trimite un comentariu

sus