Skip to main content

MasterChef-ul cu noii juraţi, debut la jumătatea lui februarie. Schimbare importantă în regulament

 
MasterChef-ul cu noii juraţi, debut la jumătatea lui februarie. Schimbare importantă în regulament

Sezon nou, juraţi noi, reguli noi. MasterChef revine la Pro TV cu un nou sezon, din 13 februarie, lunea şi marţea de la 20.30. Show-ul culinar va avea o nouă echipă de juraţi formată din: Chef Samuel Le Torriellec, Chef Răzvan Exarhu şi Liviu Popescu. Cei trei vin în locul lui Adi Hădean, Chef Foa şi Patrizia Paglieri, cei care au jurizat emisiunea culinară în ultimele două sezoane.

Publicitate

REGULI NOI. Schimbare majoră în formatul show-ului. Faza preselecţiilor se modifică total. Dacă până acum concurenţii erau obişnuiţi să îşi prezinte preparatele gata făcute în faţa juraţilor pentru a obţine şorţul şi a se califica în următoarea etapă, de data aceasta lucrurile vor sta diferit.

Noile „preselecţii” se vor face sub forma unui duel, pe echipe. Concret, la înscrierea în show, concurenţii şi-au declarat „categoriile”de produse preferate. Concurenţii vor fi grupaţi pe categorii (carnuri, peşte, paste etc) şi vor găti în faţa juraţilor preparatul la care se pricep cel mai bine.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    @Alexandru: pai da, MasterChef este emisiune de manele, ca si Pro TV-ul care este post pentru marea masa ce include manelisti, ***, etc de aceea este pe primul loc. Daca ar fi un post pentru cei educati, seriosi nu ar fi pe primul loc. Cine apara Pro TV-ul este la fel ca publicul lui.
  • marian marian
    iuli o sa dea de pamant pe tine cu antenuta ta emisiune de la antenuta este o caricatura de emisiune
  • alex2 alex2
    @Expertul: nu exista "chefi" care nu sunt profesionisti ca doar asa poti sa te numesti "chef". Daca nu esti profesionist esti doar un nene care se joaca in bucatarie acasa la el. De aia tara noastra are asa multe localuri recunoscute international... toti se cred chefi si pun o punga de faina in sos.
  • Expertul, Expertul,
    Schimbarea completa a juriului e o arma cu doua taisuri, ar putea sa creasca audientele, sau poate chiar sa le scada. Cred ca ar fi fost mult mai bine daca erau pastrati Adrian Hadean si Chef Foa, iar in locul Patriziei era adus un chef cu charisma. Un pic de documentare nu strica! Formatul Masterchef, n-are doar chefi profesionisti in juriu la nivel mondial, fiind un show de televiziune conteaza cum dau personajele pe sticla! Romanii au talent revine la #ProTV cu sezonul 7, vineri, 17 februarie!
  • alex2 alex2
    Exarhu e "chef"?? Asa si eu sunt "chef"...
  • Allex Allex
    Chefi la cutite e un cancan, ca toate emisiunile pe care le face Mona Segall la antena. Ramane de vazut ce se va intampla cu Masterchef.
  • dan dan
    in afara de francez de cei 2 nu am auzit a fii bucatari in ceea ce priveste lupta pt locul 1 nicio sansa de data asta...chefii de pe antena au gasit chiar un format bun...si gina pistol are farmecul ei asa ca o sa pateasca cum au facut cu supravietuitorul....nu cred ca supravietuiesc in fata chefi la cutite...
  • s0rin s0rin
    Cum să dai Like la niște bucătari fără caracter *** ?! O fi proști utilizatorii de facebook ?
  • ALX ALX
    Aoleu ce comentarii pe aici . Ce o sa vedeti acum la Masterchef este superior tuturor sezoanelor de pana acum . Asa ca nu-l ratati din 13 februarie .
  • doar eu doar eu
    masterchef era perfecta cu mutații din prezent de la chefi la cutite...
  • Iuli Iuli
    Cred ca Chefi la cutite o sa dea de pamant cu Masterchef.

    De exemplu: Chefi.. are peste 1.120 de like-uri in 5 ore la anuntul ca incepe "In curand", iar Masterchef are 175 in 3 ore. +jurati noi care lasa de dorit, schimbarea regulilor
  • r2d2 r2d2
    Preselectiile alea ma faceau sa ma uit la emisiune. Au stricat ce era bun
  • Alexandru Alexandru
    MasterChef suna a emisiune de manele, cum era odata pe Pro "chef de chef", unde pentru prima data se difuza manele la TV...restul e istorie

Trimite un comentariu

sus