Skip to main content

Mihai Găinuşă, ultima emisiune din sezon la TVR. Ce se întâmplă în continuare

 
Mihai Găinuşă, ultima emisiune din sezon la TVR. Ce se întâmplă în continuare

"A fost ultima emisiune din sezon", a anunţat vineri, 27 ianuarie, pe Facebook, echipa Ştirile de mâine, programul prezentat de Mihai Găinuşă la postul public TVR 1. Va continua programul?

Publicitate

Din informaţiile Paginademedia.ro, contractul lui Mihai Găinuşă a expirat la sfârşitul anului trecut şi a fost prelungit încă o lună.

Contactat de Paginademedia.ro, Cristi Coman, producător executiv TVR 1, a declarat că postul public va discuta cu Găinuşă despre o variantă de program, foarte posibil săptămânală:

"Mihai Găinuşă urmează să ne propună un format nou, pentru a stabilii o viitoare colaborare. Cel mai probabil va fi săptămânal, dar nu excludem şi o formulă zilnică", a declarat Cristi Coman pentru Paginademedia.ro.

Grila de primăvară a postului public este în lucru. Va fi "o televiziune de actualităţi", spune Coman.

"TVR 1 va fi o televiziune de actualităţi, nu o televiziune de ştiri. Un post cu un conţinut pentru public, dar nu neapărat de ştiri", a precizat el.

În noua grilă va fi prezent şi Ionut Cristache, cel care prezintă talk-show-ul România 9.

Până la publicarea acestui articol, Mihai Găinuşă nu a putut fi contactat.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anonim anonim
    omul asta facea singur emisiunea este si normal sa numai existe cine se uita la o emisiune ca nu face rating audienta
  • Silvia Silvia
    Mie mi-a placut emisiunea, sper sa se reia. Gainusa, are un umor fin. Te asteptam din nou la TVR, daca se poate cu o emisiune mai dezvoltata si la ore mai accesibile.
  • Dacian Soros Dacian Soros
    A dat omul un interviu socant in Adevarul acum vreo 5 ani: a copiat la bac, a picat admiterea de cateva ori la ASE. A reusit sa intre doar la o privata de-a lui Soros unde, la cursul de economie, scria scenete. Nu stiu un adjectiv aceptabil pentru domnul asta. Si totusi, de atatia ani sta la masa la televizor, si debiteaza platitudini, mai nou pe banii nostri. (Nu ca in perioada Mitrea TV nu ar fi luat tot de la noi, de la contribuabil. Nu ca in perioada Fundatiei Secolul XXI nu ar fi muls tot bugetul de stat. Dar acum e pe fata.)

    Care au fost audientele acestui domn? O decizie cu privire la viitoarea lui emisiune trebuie sa ia in calcul si "performantele" lui dinainte. Sa zicem ca l-a sapat directoarea la TVR, desi palma calduta de la fudul lui pusa de paginademedia mai compenseaza. Nu am vazut o cifra de audiente in trei luni la TVR. Dar inainte de asta, ce audiente avea la Prima? Ce audiente are la radio?
  • dan dan
    cea mai proasta grila de programe tvr 1....ce posibilitati avea tvr inainte ..si acum zero..fara divertisment fara filme...nu i diferenta intre realitatea b 1 si tvr 1...
  • doar eu doar eu
    Poate revine la prima tv
  • Sorin Rădulescu Sorin Rădulescu
    Livia Pila e ca întotdeauna perfect informata. Lucratura lui Radu Irina și a amaritului de Coman Cristi a fost dezvaluita! Numai ca nici unul nici altul nu știu ce e aia rușine.
  • livia pila livia pila
    Coman minte. Găinușă nu mai e agreat de Irina Radu așa că nu va mai avea nici urmă de emisiune. Pedegista s-a opintit in chip si fel ca sa scape de el. Le cerea celor de la Stiri sa facă Editii speciale ca să nu ii difuzeze lui Găinușa Stirile de miine Cum să va spună Coman adevărul cind el e sub papucul Irinei Radu care l-a cules de pe stradă si i-a dat o piine?

Trimite un comentariu

sus