Skip to main content

Naşul Radu Moraru, formulă neobişnuită de a cere donaţii: „Uşuraţi-vă de 10 lei”

 
Radu Moraru
Radu Moraru

Radu Moraru, proprietarul Naşul TV, cere internauţilor să doneze pentru „televiziunea liberă”, într-un text publicat pe site-ul Naşul TV, cu un titlul... mai puţin obişnuit: „10 lei/an pentru Naşul TV sau cât să faci un pipi decent în Europa”.

Publicitate

„Toate televiziunile din Romania, care conteaza in spatiul public, incaseaza bani de la popor, sub o forma sau alta, in afara banilor din publicitate”, îşi începe argumentaţia Radu Moraru.

Donaţiile se pot face pe un cont de PayPal care este pe numele mamei lui Radu Moraru, Moraru Victoria.

El vine şi cu o comparaţie...plastică între donaţia de 10 lei pentru Naşul TV şi „donaţia” sa de 1-2 euro de fiecare dată când s-a oprit la toaletele publice pe diverse autostrăzi din Europa. „Acel euro sau cei doi euro mi-au dat confortul ca sa stiu ca, si pe viitor, voi gasi aceleasi conditii decente pentru un pipi european!”, argumentează Radu Moraru.

„E chiar atit de mult?! Va e chiar atit de greu sa „aruncati” 10 lei/an ca sa va satisfaceti nevoile de presa libera?!”, scrie Moraru, care face o comparaţie cu călătoriile sale prin Europa şi alegerea sa de a „dona” 1 sau 2 euro de fiecare dată când s-a oprit la o toaletă publică.

„Va e bine dupa ce urmariti emisiunile noastre? Va e bine dupa ce cititi un articol sau o ancheta originala?! Atunci usurati-va de 10 lei/an”, le transmite el cititorilor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gabi Gabi
    Ce jalnici sunteți
    Woww și ce creier mik aveți
  • Cristi Cristi
    Poate ca nu stiati, dar Radu Moraru cere bani de la oameni dupa ce Nasul TV a intrat in insolventa. Verificati si voi!
    S.C. Fire Breaking News SRL (CUI: 26741903), actionarul majoritar al televiziunii, apare in BPI din decembrie cu numarul BPI 22134. In 7 noiembrie 2016, in dosarul 6559/3/2016, Tribunalul Bucuresti a deschis procedura insolventei si a numit administrator judiciar.
    S.C. Fire Breaking News SRL detine 97,18% din actiunile S.C. Nasul, Prietenii de Pretutindeni si Asociatii SA, firma care are licenta de emisie pentru Nasul TV.
  • Zizi Zizi
    cel mai decent *** este moka..când inoti in apele albastre ale mării ionice..vezi si peștișorii..
  • Samtrag Samtrag
    ***. Inca mai exista penibilul asta acoperit?
  • fara fara
    i-as da bani, insa daca minte si cu privire la costul unui *** pe autostrazile din europa... am dubii deja vis-a-vis de presa pe care el ne-o promite.

    In ungaria, pe autostrazi, un *** e gratuit. in austria parca e 50c, germania e gratuit sau 50 - 70 centi, belgia 70c, ... o spun ca unul care a trecut pe acolo zilele acestea.

    O donatie pt Mincinosul TV?
  • Flat Flat
    cersetor..
  • moshu49 moshu49
    el interzice comentariile la blog dar mă invită *** de 10 lei
    mai bine *** pentru un asemenea comportament :(
  • sgiu sgiu
    "cat sau sa faci *** decent in Europa"
    Unde facem noi acel "popi decent",pe ei?!
    0000000000000####triggered####0000000000
  • radu radu
    Cum adica "Toate televiziunile din Romania, care conteaza in spatiul public, incaseaza bani de la popor, sub o forma sau alta". Sa ofere detalii. Pro Tv sau A1 i-au bani de la mine? Aia de la antene le-au confiscat statu inclusiv studiourile pentru neplati, si nu imi aduc aminte ca gadea sa fi cerut bani de la popor. Au un site pe care preiau stiri de la alte publicatii romanesti. Asta e presa libera domnule Nasu? Omenirea a trait si inainte de NASU tv si va trai si dupa
  • Cristi Cristi
    Cine mai e și gunoiul ăsta?
    Și-a făcut televiziune și vrea să-i dăm noi bani?
    Băi gunoi cu TV ta de căcat stai naibii acasă sau mai bine dute în gara de Nord și cerșește bani,nu ne obliga pe noi să-ți dăm banii *** împuțit ce ești.
    Marș la gunoi cu nasul TV cu tot cu tine.
  • dan dan
    atat de josnic e acest personaj cu televiziunea lui de 2 lei incat cere bani la 2 privitori care se uita la infectia lui
  • geo geo
    Nu urmăresc Nașul...
  • Iuli Iuli
    Se uita cineva la televiziunea asta? Are 500 de telespecatori?

Trimite un comentariu

sus