Skip to main content

O fostă jurnalistă Digi24 Cluj a lansat o platformă online cu informaţii despre job-uri

 
Bianca Suciu Sharma
Bianca Suciu Sharma

O fostă jurnalistă de la Digi24 Cluj, Bianca Suciu Sharma, a fondat allaboutjobs.ro, o platformă ce conţine articole şi interviuri din zona de resurse umane, dar şi anunţuri de job-uri.

Publicitate
allaboutjobs.ro prezintă informaţii despre cum să-ţi organizezi CV-ul, tips&tricks privind reconstrucţia carierei, poveştile unor angajaţi care au întâmpinat şi depăşit anumite bariere în carieră, până la informaţii despre marile târgurile de joburi, dar şi despre viaţa ”after work” (evenimente, turism, cursuri, conferinţe).

Bianca Suciu Sharma are aproape nouă ani experienţă în televiziunea de ştiri. A fost corespondent Realitatea TV de la Cluj (2008 - 2012) şi, ulterior, a trecut la Digi24, fiind, pe rând, reporter, corespondent, realizator de emisiuni şi, pentru o scurtă perioadă, prezentator de ştiri, până în vara lui 2016, când a părăsit staţia locală de ştiri.

Bianca Suciu Sharma:

„În perioada cât am fost jurnalistă am intrat în contact, pe de o parte, cu cei care se aflau în căutarea unui loc de muncă, dar care participau la interviuri ca la un fel de blind date-uri (nu ştiau cum va fi biroul în care urmau să lucreze, cum erau colegii din departament, ce specializări vor fi disponibile etc), iar pe de altă parte, cu reprezentantii companiilor, care credeau că, dacă vorbesc despre rezultatele financiare, spun suficient de multe lucruri despre companie încât să atragă angajaţii pe care şi-i doreau.

Atunci am realizat că lipseşte o punte de comunicare, un loc în care nevoile celor două părţi să se întâlnească. Practic, în acest lucru constă esenţa acestei platforme: facilitează schimbul de experienţe autentice, de poveşti reale, de informaţii relevante, toate menite să favorizeze acel matchmaking ideal între angajaţi şi angajatori.”

Reprezentanta portalului spune că platformă „oferă angajaţilor sau potenţialilor angajaţi poveştile pe care aceştia le caută despre cariere de succes sau angajatori de top”. Pe scurt: “The story behind the job”.

Platforma are drept editori colaboratori nu sunt doar specialişti în HR, ci şi specialişti în psihologie, management, networking, coaching, legislaţia muncii şi leadership.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mioara mioara
    Felicitari, Bianca! Mult succes
  • radu radu
    wow o fata care si afacut un blog pe o tema de wordpress " Theme Name FULLBY" . Care e ideea acestui articol? este cumva platit ca altfel nu imi explic rostul
  • sgiu sgiu
    A da,si imagini de la revizie de la antene.Multumesc
  • Brutus Brutus
    Vrem audiențele de aseară cu Te pui cu blondele. Mulțumim.

Trimite un comentariu

sus