Skip to main content

PRESA DE AZI. EVZ, un titlu fără comenarii: „Klaus Iohannis, un preşedinte care iese în stradă după fiecare club care arde”

 
PRESA DE AZI. EVZ, un titlu fără comenarii: „Klaus Iohannis, un preşedinte care iese în stradă după fiecare club care arde”

Ziarele de azi au scris despre protestele care au avut loc de aseară în Bucureşti şi alte oraşe ale ţării.

Publicitate

Evenimentul zilei scrie azi că preşedintele Iohannis “iese în stradă după fiecare club care arde”, în vreme ce Jurnalul Naţional notează, pe ultima pagină, că oamenii au protestat “împotriva Guvernului şi PSD”.

Adevărul şi România liberă scriu că oamenii au protestat faţă de proiecte de modificare a legislaţiei penale.

Evenimentul zilei titrează azi: “Klaus Iohannis, un preşedinte care iese în stradă după fiecare club care arde”

România liberă:

"Câteva mii de oameni au protestat ieri seară în Bucureşti, Iaşi, Cluj sau Constanţa împotriva încercării guvernului Grindeanu de a promova prin ordonanţă de urgenţă o graţiere colectivă şi o modificare a Codului Penal."

România liberă a menţionat protestul de aseară pe pagina a doua, la secţiunea Fotografia Zilei.

Ediţia de azi a avut deschiderea cu un alt subiect: “Isărescu, plagiat din Isărescu”

Jurnalul Naţional a rezervat ultima pagină manifestaţiilor de aseară

Jurnalul Naţional: “Klaus Iohannis, la miting împotriva Guvernului şi PSD”

“Circa 10.000 de oameni au fost prezenţi aseară la mitingul de protest din centrul Capitalei. La o oră şi jumătate după începerea mitingului de la Bucureşti, din Piaţa Universităţii, preşedintele Klaus Iohannis s-a alăturat manifestanţilor. Pornit ca un miting de protest împotriva amnistiei şi graţierii - deşi nu există un proiect de lege pentru amnistie - mitingul s-a dovedit a fi unul anti-guvern şi anti-PSD.”

Adevărul a titrat în prima pagină de azi: “Proteste în toată ţara contra ordonanţelor lui Florin Iordache”

“Zeci de mii de oameni au protestat aseară în întreaga ţară la adresa proiectelor de ordonanţă de urgenţă iniţiate de ministrul Justiţiei, Florin Iordache, privind graţierea colectivă şi modificarea legislaţiei penale. Preşedintele Klaus Iohannis a participat la protestul din Capitală, mărşăluind alături de protestatari din Piaţa Universităţii până aproape de Piaţa Romană."

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte din presa de azi:

România liberă: “Isărescu, plagiat din Isărescu”

“Guvernatorul BNR a preluat aproape integral într-o carte din 2009, fără a menţiona explicit acest lucru, 180 de pagini din trei volume pe care le publicase în anii anteriori.”

Gazeta Sporturilor: “Becali a luat Steaua din faliment!”

“Laurenţiu Roşu, fost comandant al CSA, dezvăluie cum a fost salvat clubul Armatei de la desfiinţare. În cartea pe care urmează să o lanseze, generalul în rezervă Laurenţiu Roşu susţine că în 2002 tribunalul pronunţase deja dizolvarea CSA Steaua, care intrase în incapacitate de plată, iar situaţia a fost rezolvată de intervenţia lui Ion Iliescu şi de banii lui Gigi Becali.”

Libertatea: “Telenovelă de vestiar”

“Stelistul Gabi Enache îşi pregăteşte divorţul în deplasare. Crize de gelozie, urmăriri cu detectivi, fuga de acasă şi tentative eşuate de divorţ, toate au pus în pericol cariera fotbalistului care, sătul de scandalurile din viaţa personală, este pregătit pentru unul monstruos în viaţa publică, imediat ce se va întoarce din cantonamentul din Antalya.”

Click: „Miron Cozma mi-a dat ţeapă cu banii”

“Nimic nu pare să-i mai iasă bine lui Miron Cozma! Televiziunea ‘din curte’ n-a mers, afacerile nu strălucesc, iar cu noua sa pasiune, impresariatul, pare să fi dat de belea. Cântăreaţa Alya, căreia îi aranjează concerte şi evenimente, îl acuză că este ‘ţepar’.”

Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Evenimentul a nimerit titlul...deși e tristă realitatea din spatele titlului.

Trimite un comentariu

sus