Skip to main content

PRESA DE AZI. Iohannis, Grindeanu şi graţierea, pe primele pagini ale ziarelor

 
PRESA DE AZI. Iohannis, Grindeanu şi graţierea, pe primele pagini ale ziarelor

Klaus Iohannis, Sorin Grindeanu şi ordonanţele legate de graţiere şi modificarea Codului Penal au ţinut şi primele pagini din print.

Publicitate
  • România liberă titrează azi: “Miercurea neagră care l-ar fi ‘albit’ pe Dragnea”

Potrivit RL, este “al doilea eşec al planurilor PSD de graţiere şi modificare a Codului Penal. Ministerul Justiţiei a recunoscut că pregăteşte două ordonanţe de urgenţă, una referitoare la graţiere şi alta prin care ar fi modificat Codul Penal.”

  • Adevărul iese azi cu titlul: “Care sunt pericolele graţierii şi modificării legilor penale”

Cotidianul scrie azi că “Magistraţii consideră că proiectele de ordonanţă de urgenţă privind graţierea şi modificarea legislaţiei penale pot avea efecte incalculabile asupra statului de drept şi a luptei anticorupţie.”

  • Evenimentul zilei deschide ediţia de azi cu titlul: “Iohannis şi Grindeanu - prima confruntare, ‘pe surse’”

“Preşedintele Klaus Iohannis i-a smuls ieri premierului Sorin Grindeanu, într-o vizită intempestivă la Palatul Victoria, promisiunea că Guvernul nu va modifica pe ascuns legislaţia penală. Evz a aflat că Sorin Grindeanu se gândeşte să nu-şi asume graţierea şi modificarea codurilor penale, ci să lase proiectele fierbinţi să plece din Parlament.”

Paginademedia.ro prezintă în continuare titlurile şi principalele subiecte din presa de azi:

Click: “Totul despre iubirile lui Ion Besoiu”

“Vestea morţii lui Ion Besoiu a îndurerat lumea artistică românească. Actorul care i-a dat viaţă căpitanului vasului Speranţa din ‘Toate pânzele sus’ s-a stins în urma unui infarct, la Institutul C.C. Iliescu din Capitală. A lăsat în urmă roluri memorabile în film şi în teatru şi a avut o viaţă bogată din punct de vedere sentimental, pe care însă a încercat să o păstreze cât mai discretă.”

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus