Skip to main content

PRESA DE AZI. Justiţia şi Serviciile, pe primele pagini ale ziarelor. Adevărul: PSD începe să vorbească despre ce a tăcut în campanie: Justiţia

 
PRESA DE AZI. Justiţia şi Serviciile, pe primele pagini ale ziarelor. Adevărul: PSD începe să vorbească despre ce a tăcut în campanie: Justiţia

Florin şi Florian, vizaţi de ziarele de azi. Unul de la Justiţie, Florin Iordache, celălalt proaspăt suspendat din SRI, Florian Coldea. Trei ziare de azi deschid ediţiile cu articole care îi vizează pe cei doi oameni din două instituţii de forţă ale Statului: Ministerul Justiţiei şi Serviciul Român de Informaţii.

Publicitate

Mai precis, România liberă scrie azi că “Ministrul Justiţiei a plagiat” în lucrarea de doctorat. Evenimentul zilei deschide ediţia cu un material despre proaspăt suspendatul adjunct al SRI, generalul Florian Coldea. Adevărul scrie despre planurile PSD în ceea ce priveşte Justiţia, temă care nu a existat în campania electorală.

  • România liberă deschide ediţia de azi cu titlul: “Ministrul Justiţiei a plagiat un interviu cu Mihai Răzvan Ungureanu”

“Florin Iordache a copiat pagini întregi dintr-un interviu-fluviu pe care MRU, pe atunci ministru la Externe, l-a acordat imediat după intrarea României în UE, în ianuarie 2007.”

  • Evenimentul zilei scrie azi în prima pagină: “Biografia secretă a şefului operativ de la SRI”

“Cum a ajuns Florian Coldea cel mai tânăr general de informaţii şi cum a rezistat 12 ani în fruntea SRI. Rolul lui Traian Băsescu.”

  • Adevărul titrează azi: “PSD începe să vorbească despre ce a tăcut în campanie: Justiţia”

“Programul de guvernare al PSD a abordat tema Justiţiei cu promisiuni neconflictuale, de natură mai degrabă logistică sau bugetară. Ajunşi la guvernare, liderii partidului încep să vorbească şi despre modificări majore la legislaţia penală.”

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte din presa de azi:

Libertatea: “Supravieţuitor în România. După Filipine, Robert a decis să continue aventura acasă”

“Cele 44 de zile petrecute în sălbăticie, în reality-show-ul de la Pro TV, nu i-au pus capac. La 30 de ani, Robert a abandonat societatea, s-a mutat în munţi, şi-a construit o casă cu propriile mâini şi zilnic se luptă cu gerul şi neajunsurile. Lămpaşul, raniţa şi securea au devenit cei mai buni prieteni ai săi şi nu mai coboară printre oameni decât pentru a-şi face provizii.”

Click: “Scandalul ‘amantul’ a adus-o în prag de atac cerebral”

“Ionel Ganea a aruncat bomba vineri: Ana Maria Prodan are o relaţie amoroasă cu Dan Alexa, noul antrenor de la Concordia Chiajna. Dezvăluirea, adevărată sau nu, nu i-a picat deloc bine soţiei lui Laurenţiu Reghecampf, care s-a întors din Antalya şi a ajuns direct la spital. Diagnosticată cu anevrism în august anul trecut, impresara a fost suspectată de atac cerebral şi internată de urgenţă.”

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus