Skip to main content

EXCLUSIV. Schimbare de prezentator la Bingo. Cine va fi în locul lui Horia Brenciu

 
EXCLUSIV. Schimbare de prezentator la Bingo. Cine va fi în locul lui Horia Brenciu

O nouă schimbare se pregăteşte la Uniplay, programul de Bingo difuzat duminica de Antena 1. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, prezentatorul Horia Brenciu urmează să fie schimbat, iar emisiunea mutată la altă oră.

Publicitate

Conform informaţiilor Paginademedia.ro, în locul lui Horia Brenciu vor veni prezentatori Romică Ţociu şi Cornel Palade, nume care au apărut în mai multe sezoane ale emisiunilor de tip Bingo.

O altă modificare ţine de ora de difuzare: acum este la ora 22.00, dar planurile urmăresc mutarea programului între orele 17.00 şi 19.00, un interval tradiţional al programelor de acest tip.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, prima emisiune cu Romică Ţociu şi Cornel Palade ca prezentatori este în plan pentru mijlocul lunii februarie, cel mai probabil pe 12.

Contactaţi de Paginademedia.ro, reprezentanţii Antena 1 nu au comentat informaţiile. Până la ora publicării articolului, Romică Ţociu şi Cornel Palade nu au putut fi contactaţi.

De la intrarea în grila de programe, emisiunea de Bingo de pe Antena 1 a trecut prin câteva schimbări, după rezultatele foarte slabe de audienţă (cu ediţii în care Antena 1 a fost pe locul 6 pe interval).

Iniţial, emisiunea era difuzată de la ora 20.00. După câteva ediţii, Antena 1 a anunţat că scoate emisiunea din grilă (prin comunicate incluse şi în emisiunile de ştiri ale postului). De cealaltă parte, însă, Uniplay susţinea că programul va fi difuzat. Până la urmă, Bingo a fost pe post, la ora 20.00.

O săptămână mai târziu, Uniplay Bingo a fost mutată două ore mai târziu, de la 22.00.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mitru dumitru Mitru dumitru
    Tot sa schimbat ceva dar mai dorim ca acele buletine sa fie asezate pe judete nu pe zone astfel veti aveamai multi abonati la jocul bingo,
  • doar eu doar eu
    @expertul @Mile Fie ca va place,fie ca nu,Brenciu nu se descurcă ca prezentator.Mai bun e jurat la X Factor
  • mile mile
    expertu lu peste, pe tine te deranjeaza ca a plecat de la pro tv , vad ca spui ca a fost bun cand era acolo , ce s-a schimbat , crezi ca sta cineva pe plantatia lituanianului degeaba , brenciu nu este creatia protv ci a tvr
  • geo geo
    Doamna ”Dormeo” rămâne în ”peisaj” ?
  • mile mile
    eu compar umoristii , deocamdata tociu si palade sunt cei mai buni pt asta , bobonete are umor , este foarte slab , nu avem mai buni in romania , ei au prezentat bingo si acum 20 de ani , sunt cei mai longevivi prezentatori , dar protevistii nu inteleg de ce se ingrijoreaza daca nu se uita la antena
  • Expertul, Expertul,
    Cat ma bucur pentru teapa luata de antenuta1, cu acest tradator! ProTV l-a readus in lumina reflectoarelor prin prezenta in juriu Vocea Romaniei, iar cand sotia sa a fost concediata cu toata echipa SRC, din cauza audientelor foarte mici, a fugit repede la televiziunea securistului. Enumar aici marile performante inregistrate de tradatorul de brenciu la antenuta 1: In prima parte a anului 2014, cu brenciu in juriul te cunosc de undeva, audientele au fost foarte slabe; in toamna lui 2014, kix factor, cu brenciu in juriu a fost spulberat de Vocea Romaniei; tot in 2014, Dancing With The Stars, cu brenciu ca prezentator a fost un dezastru financiar si de rating pentru antenuta 1; iar cireasa de pe tort e in 2017, cand uniplay, cu brenciu ca prezentator a dus antenuta 1 pe locul 6 la nivel national si 4 pe targetul comercial!
  • Alex Alex
    mile, desi nu avem asteptari de la tine, stii sa faci diferenta dintre umorul rural si cel "de santier", comunist? Asta pe langa faptul ca ai ajuns sa compari Uniplay cu un serial.
  • mile mile
    adi, supravietuitorul este recent
  • Adi Adi
    E greu de gasit in istoria recenta o tzeapa mai mare decat si-a luat Antena cu acest show!
  • mile mile
    este foarte bine , milex , las fiebinti ce umor nu e rural
  • Dani Dani
    Brenciu nu e o epava, epava e emisiunea aia prost facuta, epava este antena1 care desi emite pseudo-HD tot invechita a ramas.
  • Alex Alex
    @milex Pai daca Brenciu e epava, Tociu si Palade ce mai sunt? :)) Dar ai dreptate, glume de pe santierele patriei... Asta e nivelul lor si, dupa cum stim, pe un batran nu-l scoti din ale lui.

    Intreba cineva acum o saptamana-doua cat timp va dura pana va muta emisiunea din prime time, la ora la care era si Super Bingo Metropolis. Iata ca a venit acest moment. In aceeasi nota, intreb si eu cat timp va mai dura pana vor renunta complet la emisiune? In acest ritm, nu mult. Inca o data, Antena 1 isi taie craca de sub picioare.
  • Anti milex Anti milex
    ***,de ce nu nu mi-ați publicat comentariul? Am sa depun cererea la CNA !E clar,ca,ceea ce nu va convine,cenzurati.Pupincuriștii nazistului de Johannis., Sase Case.
  • Florin Florin
    Duminica pe ce loc s-au aflat in audiente?
  • milex milex
    Vai de capul nostru : Țociu și Palade . Asa e nivelul publicului Antena1 : glumite de șantier din anii 80 .

    Se dovedeste inca o data ca Brenciu e o epava .

Trimite un comentariu

sus