Skip to main content

SHARED NEWS de weekend: Dan Tăpălagă, Despre amnistie şi graţiere

 
Dan Tapalaga
Dan Tapalaga

“O serie de informaţii oficiale indică faptul că PSD, Dragnea şi Guvernul intră în linie dreaptă cu proiectul de amnistie şi graţiere”, scrie Dan Tăpălagă într-un articol publicat vineri pe site-ul HotNews.ro.

Publicitate

Materialul, cu titlul “Vin amnistia si gratierea. Totul pentru marea evadare”, a fost cel mai apreciat şi distribuit articol publicat în weekend pe site-urile de ştiri, cu aproape 10.000 de like-uri şi share-uri pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Din material:

“O serie de semnale si informatii oficiale obtinute de HotNews.ro indica faptul ca PSD, Dragnea si guvernul intra in linie dreapta cu proiectul de amnistie si gratiere pe care doresc sa-l accelereze, astfel incat cel tarziu in luna februarie sa fie deja promovat. Scandalul Coldea – Ghita a grabit teribil tot procesul.

Nu e clar daca vor risca sa dea ordonanta de urgenta sau proiect de lege trecut prin Parlament. OUG-ul are avantajul de a intra instant in vigoare, cu efecte devastatoare care nu mai pot fi oprite chiar daca ordonanta pica ulterior la Curtea Constitutionala. Insa ordonanta nu poate fi promovata decat daca si-o asuma ministrul Justitiei si premierul Grindeanu.”

În topul celor mai apreciate şi distribuite articole publicate în weekend pe site-urile de ştiri intră materiale de pe HotNews.ro, Digi24.ro, Adevărul.ro şi Ziare.com.

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole publicate în weekend pe site-urile de ştiri, potrivit monitorizării Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Hotnews.ro, “Vin amnistia si gratierea. Totul pentru marea evadare”, de Dan Tăpălagă

- 9.818 likes & shares;

2. Digi24.ro, “Exclus din PSD. Primarul din Ciugud: Nu doresc să fiu scos pe uşa din spate”

– 8.175 likes & shares;

3. Adevarul.ro, “Mama care şi-a tratat copilul de patru luni cu leacuri băbeşti găsite pe internet. Bebeluşul a murit, în ciuda eforturilor disperate ale medicilor”, de Cosmin Pătraşcu Zamfirache

- 4.779 likes & shares;

4. Hotnews.ro, “Duma ruseasca a votat pentru dezincriminarea batailor administrate in familie. Initiatoare: Legea actuala submineaza “dreptul” parintilor de a-si bate copiii”, de G.S.

- 3.556 likes & shares;

5. Ziare.com, “Suntem in prag de criza energetica. Transelectrica a trimis notificare Guvernului Grindeanu”

- 3.486 likes & shares.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus