Skip to main content

SHARED NEWS. Gabriel Liiceanu: CNA, instanţa care ocroteşte rezervorul de puroi al României

 
foto: epochtimes-romania.com
foto: epochtimes-romania.com

SHARED NEWS. CNA este "instanţa care ocroteşte rezervorul de puroi al României". Opinia îi aparţine filosofului Gabriel Liiceanu şi a fost publicată în cel mai viralizat text din acest weekend, apărut într-un site de ştiri.

Publicitate

"Ne zbatem degeaba, câtă vreme mai mult de jumatate din populatie stă pe perfuziile cu otrava administrate zilnic de Antena 3 si de RTV", scrie Liiceanu în textul Marea sfidare. E prea mult, apărut pe HotNews.

În acest weekend, materialul lui Gabriel Liiceanu a avut peste 22.000 de like-uri şi shareuri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Din material:

Il anunt pe domnul condamnat penal Dragnea ca si eu sunt gata, ca si el, dar din motive diferite, sa mor in picioare. Vreau cu orice pret, acum dupa ce i-am cunoscut gustul, sa nu-mi mai pierd libertatea. Si asta vor toate acele zeci de mii (vor deveni, daca e nevoie, sute de mii si milioane) care ies sa-si strige indignarea in toate orasele tarii. Nu-mi place pretul pe care, in bataie de joc, oamenii astia l-au pus pe vietile noastre.

Ceea ce par sa nu-nteleaga Dragnea si oamenii lui e ca societatea romana a ajuns din nou la un punct de fierbere la care, in curand, nu putini vor fi dispusi sa moara in picioare. Sfidarea acestor indivizi, care continua, beti de cinism, sa se puna, ca borfasi, unii pe altii pe liste, in guvern, in parlament si-n toate functiile banoase ale tarii, readuce in starea de spirit a unei parti a populatiei acel grad de exasperare care i-a facut pe oameni, in decembrie 1989, sa strige in Piata Universitatii "Vom muri si vom fi liberi".

Dupa ce a castigat alegerile, coalitia PSD - ALDE a functionat pe o ecuatie simpla: "Intai mituim toata tara (toate categoriile sociale), promitandu-le ca le dam ce nu le putem da, si apoi (ne) dezincriminam si (ne) gratiem, la gramada cu 3000 de suti si criminali".

În topul celor mai distribuite şi apreciate articole publicate în weekend pe site-urile de ştiri au intrat materiale de pe platformele HotNews.ro şi Digi24.ro.

Menţiune importantă: topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole publicate în weekend pe site-urile de ştiri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Hotnews.ro, “Marea Sfidare. E prea mult!”, de Gabriel Liiceanu

- 22.541 likes & shares;

2. Digi24.ro, “Florin Iordache vrea asumarea răspunderii Guvernului pentru graţiere”

- 11.575 likes & shares;

3. Hotnews.ro, “Liviu Dragnea: Nu stiam proiectul ordonantei gratierii/ N-am inteles exact ce vor sa faca, astept si eu sa vad totusi o linie clara. Eu nu sunt la Guvern”, de I.R.

- 8.962 likes & shares;

4. Digi24.ro, “Cel mai mare protest de după Revoluţie: peste 90.000 de oameni se opun graţierii”

- 6.988 likes & shares;

5. Hotnews.ro, “Cel mai mare protest din ultimele doua decenii in Bucuresti si in tara impotriva gratierii si amnistierii penalilor. Peste 40.000 de oameni in capitala, 11.000 de oameni la Timisoara, 10.000 in Cluj, 10.000 la Sibiu, 5.000 la Iasi”, de V. Cozmei, A. Neagu

- 6.436 likes & shares.

Facebrands logo

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • g.i. g.i.
    Nu inteleg dece ***LICEANU este atat de pornit impotriva Antenei 3 ? Si Liceanu si Voiculescu au fost turnatori platiti la securitate. Unde va e solidaritatea turnatorilor ?Demascat, Liceanu a fost dat afara de la Romania Libera chiar de Mihai Bacanu. Proaspatul somer si-a deschis o editura tot cu banii securitatii ? Ce nu-ti convine d-le Liceanu la Antena 3 ? Ca face Badea misto de pozitiile de Kama-satra ce ti le expui in fata oglinzii, ***
  • alt ohm alt ohm
    ARE DREPTATE OHM! nu pot sa l contrazic. Lipsa infrastructurii ne omoara lent
  • tibi tibi
    saracu ohm ! mila pentru lobo.tomizati ca "ehl" !
  • un ohm un ohm
    una dintre cele mai mari mizerii e asta, spusa de Liiceanu: tara a fost mituita. Nu a fost ba, j..v.a ,mituita, li s-a dat banii pe care-i meritau. Oamenilor li s-a dat de catre fostele guverne pdl si tehnocrat, salariul mic de tot, să vină investitorul străin la noi. si n-a venit pt că nu avem infrastructură si forță de muncă specializată. PSD a indreptat o nedreptate ca 44% dintre angajaţi au venituri sub 1.000 de lei net pe lună, iar 70% câştigă sub 1.700 de lei lună. va uitati in gura filosofului lui peste prajit si al idolului maselor, guran, care improasca ra.at in electoratul PSD, fara sa stie ca banii aia care ii primesc in plus sunt cei ce care te scot din ra.at când mai ai cinci zile până la salariu si nu mai ai un sfant. și da, dacă nu știați sunt oameni care trăiesc de la un salariu la altul, de la o pensie la alta. dar ce va pasa, voi sunteti frumosi si liberi.....morti de foame dar aveti likeuri multe pe FB.
  • livia pila livia pila
    Are dreptate dl. Liiceanu. Iar cel mai mare producator de puroi e pesedistul Herjeu Radu, fost angajat al lui Sebastian Ghita. Totul se leaga, nu?

Trimite un comentariu

sus