Skip to main content

Sport.ro, schimbare radicală: vom vedea MASH, Seinfeld, Bundy şi Prison Break

 
Sport.ro, schimbare radicală: vom vedea MASH, Seinfeld, Bundy şi Prison Break

Sport.ro va trece prin cea mai importantă schimbare de la lansarea staţiei. Mare parte din grila de programe a postului va fi dată de seriale.

Publicitate

Televiziunea din grupul Pro este pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Naţional de marţi, cu o solicitare de modificare a grilei de programe, dar şi de schimbare a formatului, din tematic-sport, în tematic pentru bărbaţi.

Dacă aceasta va fi aprobată de membrii CNA, televiziunea va avea în prime-time mai multe seriale, însă, postul va continua să găzduiască şi competiţii sportive pentru care are drepturi de difuzare, precum Champions League, Cupa României sau Galele Kick Boxing, potrivit surselor paginademedia.ro.

Sport.ro va avea potrivit informaţiilor Paginademedia.ro mai bine de cinci ore de seriale. Printre titluri vor fi Prison Break, Seinfeld, Familia Bundy (difuzat anul trecut de Acasă Gold). MASH, Doi bărbaţi şi jumătate.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • MrSport MrSport
    *** mai are cel mult 2 ani pana va fi inchis. Resurescitarea nu se poate face cu seriale vechi care au mai fost difuzate, unele chiar de doua ori...
  • Cristi Cristi
    @catenaccio: Ai uitat de Sport Klub România (închis în 2012) și Sport 1 România (închis și înlocuit cu Megamax în 2014).
  • Alup Igus Alup Igus
    Oricum, ei doar vorbeau despre sport, ca de transmis vreo competitie, mai greu!
  • catenaccio catenaccio
    e clar *** este in moarte clinica. avem pana acum disparute de pe piata: telesport, boom sport, gsp tv si in curand si ***
  • Cristian Cristian
    Cam de fiecare dată când MediaPro a făcut un lucru pe care l-a făcut și concurența, l-a făcut mai bine.
    Da, și GSPtv înainte să moară fusese un post masculin, însă cu emisiuni neinspirate, de-asta nu a rezistat.
    *** însă propune pe anumite intervale orare niște seriale care au avut audiențe foarte bune la prima lor difuzare, au fost cerute pentru a fi revăzute, de aceea au ajuns și pe Pro Cinema, apoi pentru pasionați au ajuns și pe un post care nu este în grilele multor operatori Acasă Gold (post care ar trebui relansat sau închis).
    De ce este o bună idee trecerea lor pe ***: pentru că acest canal are o distribuție bună, este prezent în majoritatea rețelelor de cablu și satelit, pentru că așa cum am spus mai sus există în continuare un public pentru aceste producții.

    Însă înafară de aceste seriale suport ale ***, postul are nevoie și de producții noi pentru a rămâne o destinație a telespectatorului român.
  • Anonim Anonim
    schimbare radical at trebui sa fie nu doar la ***, si la postul Acasa Gold sal transforme intr-un post tv pentru copii cu filme si desene animate pentru ei , si at fi mult mai bine .
    1) ACASA TV - pentru femei .
    2) Sport ro ( PRO 8 sau etc ) - transformare pentru Barbati
    3) Acasa Gold ( PRO Junior sau Pro Kids etc ) - sa se transforme pentru copilasi , tineri , adolescenti .
    4) Pro Cinema - sa il transforme in canal tv de documentare diverse .
    5) PRO NEWS - sa intre si pe cblurile tv analogic si digital ( nu doar online pe net ) .
  • mile mile
    ce va ingrijorati de soarta unei tv foarte slabe , aveti ceva de castigat
  • Cristi Cristi
    *** trece astfel la un program de umplutură, printr-o soluție gândită pe moment doar pentru a nu dispărea complet postul. Serialele astea vechi au fost difuzate ani la rândul de Pro Cinema, apoi pasate pe Acasă Gold (în lipsă de altceva mai bun) și-acum sunt folosite pentru a ține în viață și ***, lăsat cu mult în urmă de posturile puternice de sport - Dolce, Digi și Eurosport. Nu înțeleg, totuși, pentru ce se încăpățânează să țină niște frecvențe ocupate cu reluări și alte prostii, dacă tot nu mai au ce difuza. În opinia mea, MTV România, *** și Acasă Gold ar fi trebuit să dispară. MTV România mai trăiește doar cu numele în rețeaua Telekom & AKTA. *** este clar pentru toată lumea că n-o să poată concura niciodată cu Dolce, Digi și Eurosport. Iar Acasă Gold nu face decât să repete la nesfârșit telenovele românești din perioada 2004-2009. Ar trebui să păstreze doar Pro TV, Pro Cinema și Acasă TV, cu toate că nici ultimul menționat n-o duce prea bine. După ce-au scos toate emisiunile, n-au mai investit nici în seriale originale de la Televisa și Telemundo (începând cu 2014). Pe timpul zilei au reluări, iar seara tot felul de țigănii din India și Turcia + alte reluări de tipul "Clona", "Regina", "State de România" (după 22.00). Cât de curând, este posibil să vedem și "La Bloc" pe ***.
  • Allex Allex
    emisiunile de dezbateri sportive vor ramane?
  • iche iche
    cei de la CME au o problema in a transforma televiziunile lor in unele de seriale. Mai intai acasa gold, acum ***. Ceva clar se pierde, am mai spus ca si AcasaTv si-a pierdut esenta si a iesit de sub deviza cu care a pornit. Intr-adevar, nu face fata ca si Digi sau Dolce, insa cu ce avea din box se descurca binisor. Cat despre champions league, nu cred ca ProTv ar pasa meciurile la ***. Daca voiau sa mentina *** cu adevarat, chiar daca era o miscare riscanta, difuzau o parte din meciurile de la Euro de vara trecuta.
  • Expertul, Expertul,
    @adi, De inchis nu se inchide, se face rebranding. Optiunea free to air pentru Europa si Champions league nu e asa de costisitoare incat ProTV sa nu poata plati.
  • Iuli Iuli
    ProCinema ar merita formatul HD! De multe ori acest post este prin top 4-5 la comercial si 6-7 national si urban.

    Despre ***.. ar trebui sa se vanda televiziunea, nu mai are niciun rol. Nici un meci cu Steaua nu ii aduce in top10, Digi conduce

    @adi, *** e pe locul 3 in top tv de sport, dupa Digi 1 si 2, Dolce 1 si 2 sunt pe locurile 4 si 5
  • Expertul, Expertul,
    Pe nisa de sport e greu sa concurezi cu marii cablisti, ce isi permit sa cumpere continut cu zeci de milioane de euro. Cred ca *** va fi rebrenduit in ProTV Action, asa cum in Ceha, incepand din 4 februarie, Fanda se transforma in Nova Action, un post cu seriale si competitii sportive. In Bulgaria, CME, a rebrenduit ProBG in BTV Action, un post ce difuzeaza seriale si competitii sportive.
  • Adi Adi
    E clar ca *** nu se poate lupta cu Dolce si Digi. Am auzit ca daca nu ar avea Protv Liga Campionilor si Europa League *** se inchidea. Oricum cred ca mai supravietuieste un an.La urmatoarea licitatie nu cred ca Pro va mai putea sa plateasca. Si oricum si *** si Acasa mai traiesc doar pentru ca sunt bagate pe gat cablistilor la pachet cu Protv.
  • Mihail Mihail
    Asa s-a inchis si GSP TV, s-a transformat in tematic pentru barbati!

Trimite un comentariu

sus