Skip to main content

Virgin Radio, fostul Radio 21, fără DJ Optick în grilă. DJ-ul pleacă după 20 de ani de la postul de radio

 
Bogdan Moldovan - DJ Optick (foto: Facebook DJ Optick)
Bogdan Moldovan - DJ Optick (foto: Facebook DJ Optick)

Un veteran Radio 21 s-a despărţit de post chiar înainte de transformarea în Virgin Radio Romania. Dj Optick (Bogdan Moldovan), care a lucrat la la Radio 21 de 20 de ani, s-a despărţit de postul, unde avea o emisiune zilnică, 21 Music cu DJ Optick.

Publicitate

Ultima emisiune a fost chiar înainte de începerea vacanţei de iarnă, pe 23 decembrie.

„Au fost 20 de ani minunaţi, au fost 20 de ani în care am cunoscut o grămadă de oameni extraordinari şi foarte talentaţi. Vă mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine în această perioadă”, a spus DJ-ul, într-o înregistrare în care şi-a anunţat plecarea.

Contactat de Paginademedia.ro, Bogdan Moldovan nu a detaliat motivele plecării, menţionând doar că „despărţirea a avut loc în condiţii amiabile”. El a mai precizat că nu a avut încă discuţii cu alte posturi de radio, însă are în pregătire mai multe proiecte.

Dj Optick (Bogdan Moldovan) a intrat în Radio în 1996, când avea 16 ani. A început la Radio 21, Miercurea Ciuc. Din 2000, pe 2 iulie, la 21 de ani, DJ-ul s-a mutat la Radio 21 Bucureşti.

„De atunci am facut emisie pe toate tronsoanele, inclusiv matinal si weekend. Tronsonul pe care am emis ani de zile a fost 13-16 si o buna perioada de timp s-a numit "Unu' de la 21". Ca si completare la emisia zilnica, o buna perioada de timp am realizat emisiunea Obsession, care mai apoi s-a transformat in Nextlevel, emisiuni care au fost de-a lungul timpul adevarate rampe de lansare pentru DJ-ii aflati la inceput de drum”. a spus Bogdan Moldovan.

Mesajul lui DJ Optick, în continuare:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus