Skip to main content

AUDIENŢE. Popor talentat, te-ai uitat! Românii au talent, debut mult în faţa concurenţei. Cifre de zece ori mai mari decât Antena 1

 
AUDIENŢE. Popor talentat, te-ai uitat! Românii au talent, debut mult în faţa concurenţei. Cifre de zece ori mai mari decât Antena 1

AUDIENŢE. Românii au talent, debut cu audienţe mult peste concurenţă. Şi la nivelul întregii ţări, şi la oraşe, şi pe publicul comercial, diferenţa dintre Pro TV şi celelalte staţii a fost considerabilă.

Publicitate

La nivel naţional, vârfurile s-au dus spre 4,5 milioane de români. Show-ul prezentat de Smiley şi Pavel Bartoş a avut audienţe de peste trei ori mai mari decât locul doi, ocupat de Kanal D şi de zece ori mai mar decât Antena 1.

La oraşe, emisiunea jurizată de Florin Călinescu, Andra, Mihaela Rădulescu şi Andi Moisescu a avut de patru ori mai multi telespectatori decât Kanal D şi aproape de zece ori mai mulţi decât Antena 1.

Diferenţele s-au menţinut la acelaşi nivel şi pe segmentul comercial: Pro TV, prima poziţie, a avut peste un milion de telespectatori între 18 şi 49 de ani, de aproape opt ori mai mulţi decât locul doi, ocupat de Antena 1. Cota de piaţă: 53,4%, ceea ce înseamnă că peste jumătate dintre telespectatorii între 18 şi 49 de ani care se uitau la televizor erau pe Pro TV. De altfel, Pro TV a fost singurul post cu o cotă de piaţă din două cifre.

Audienta posturilor TV vineri, 17 februarie, pe intervalul emisiunii Românii au talent (20.30-23.35), la nivel NATIONAL:

NATIONAL Persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 3.699.000 20.6 42.5
2 Kanal D 1.142.000 6.4 13.1
3 Antena 1 373.000 2.1 4.3
4 Romania TV 369.000 2.1 4.2
5 Antena 3 349.000 1.9 4

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV vineri, 17 februarie, pe intervalul emisiunii Românii au talent (20.30-23.35), în mediul URBAN:

URBAN Persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 2.051.000 21.1 43.2
2 Kanal D 556.000 5.7 11.7
3 Romania TV 238.000 2.4 5.0
4 Antena 3 224.000 2.3 4.7
5 Antena 1 215.000 2.2 4.5

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV vineri, 17 februarie, pe intervalul emisiunii Românii au talent (20.30-23.35), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 1.039.000 23 53.4
2 Antena 1 133.000 2.9 6.8
3 Kanal D 130.000 2.9 6.7
4 Antena 3 49.000 1.1 2.5
5 Prima TV 38.000 0.8 2

VEZI cum a debutat Românii au talent anul trecut, dar şi în toate sezoanele de până acum, AICI

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    expertule , cred ca traiesti in alta lume , inna solista , asta e gluma sau ce , emotia face ca o emisiune proasta sa para mai buna , asta nu este apreciat de mine , nu zici nimic de andreea , alex , ce spun romanii a fost la antena , unii oameni fac aprecieri politice si nu obiective axate pe continutul emisiunii
  • Expertul, Expertul,
    Cred ca si Vocea Junior va rupe audientele! Show-ul are dramatism, tensiune, emotie, cele mai iubite soliste din Romania in juriu, doi prezentatori cu charisma si este produs in House Production de cea mai tare echipa.
  • Allex Allex
    Mile, ce lucruri au fost la Antene si apoi au trecut la Protv ?
  • doar eu doar eu
    Mile,fie cum zici tu.
    Dar te-ai intrebat dc au fost critici?
    De ce acum sunt aprecieri?
    De ce?
    Spune-mi te rog
  • doar eu doar eu
    Iuli,si eu sunt simplu telespectator si ma uit la mai multe la mai multe posturi TV
  • mile mile
    doar tu, nu este adevarat, oamenii se uita la post tv in general , multe lucruri care aufost la antene au fost critcate si apoi cand au trecut la pro tv laudate , nu sunt sinceri protevistii , pana acum o criticau pe andreea marin acum tac si inghit in sec , fatarnici si subiectivi
  • doar eu doar eu
    Si stai linistit mile,daca era la antene tot f.mari erau audiențele daca rămânea exact acelasi format ca la pro din prezent
  • doar eu doar eu
    mile,si ce daca e la protv?
    Ba,mie,daca îmi place o emisiune si e buna,ma uit indiferent de ce post transmite.Aia e!
  • Iuli Iuli
    @Expertul, nu sunt iubitor de Antene. Sunt un simplu telespectator. Ma uit si la iUMOR, si la Romanii au talent, Vocea Romaniei, Chefi la cutite, Ce spun Romanii. Si da, stiu de Demascarea, dar acum e altceva, atunci au facut programul fara mult profesionism, acum daca l-ar face si ar pune program sambata, ar avea audiente bune.

    @mile, nu-mi pasa de Furtuna pe Bosfor, faptul ca ma uitam la BAHAR - cel mai bun serial avut de Kanal D din 2014-2016, e o diferenta.
  • mile mile
    unu , pai tocmai cei ca tine ne spun de acces direct si alte si vor educatie
  • Unu Unu
    Specialistilor care de dimineata pana seara comentati pe aici: daca va place scrisul,cred ca e bine sa invatati gramatica,ortografie si tot ce se mai invata in scoala generala. Dupa aia poti sa ii numesti cocalari pe aia pe care ii vezi la tv;) tv ul nu tine loc de educatie,in caz ca aveti senzatia ca sinteti masteranzi in televiziune. Logout and get a life!
  • mile mile
    iuli , nu ne spui spui nimic de bosfor , trebuie mutata de vineri
  • Expertul, Expertul,
    @iuli, Te stiam mare iubitor de antene! Antena1 a avut in vara lui 2012, o emisiune cu numele de Demascarea, dar audientele n-au fost spectaculoase.
  • mile mile
    alex, iar aberezi , tu doar la circ sti sa te uiti
  • Allex Allex
    Tocmai datorita fenomenului, pt ca foramatul "Got talent" este un fenomen, PROtv fi putut incerca o mutare, si anume Romanii au talent Duminica, dansul vinerea( astfel ar fi avut o mai mare sansa pentru un eventual succes al emisiunii) iar Vocea Junior lunea. Sa vedem ce va fi! Cu toate astea, Adela Harnagea si Adi Batista fac la Protv o treaba foarte buna!

Trimite un comentariu

sus