Skip to main content

Dan Andronic l-a dat în judecată pe Mălin Bot. Îi cere daune morale

 
Dan Andronic l-a dat în judecată pe Mălin Bot. Îi cere daune morale

Dan Andronic, proprietarul Evenimentul zilei, îl acționează în judecată pe Mălin Bot. 

Publicitate

Andronic a depus pe 16 februarie o acțiune la Judecătoria Sectorului 1, având ca obiect „pretenții daune morale”. 

Contactat de Paginademedia.ro, patronul EVZ nu a dorit să precizeze cauza deschiderii acțiunii și nici suma pe care i-o cere lui Mălin Bot. „Nu vreau să comentez nimic, merg doar pe instanță”, a precizat Dan Andronic. 

Totodată, Mălin Bot a spus pentru Paginademedia.ro că nu cunoaște obiectul procesului. 

Mălin Bot:

„Opinia mea este că Dan Andronic prin această acțiune execută mai departe comenzile mafiei politice, de altfel el fiind și inculpat într-un dosar DNA. De altfel, eu, de când am plecat de la EVZ, în mod constat prin diverse acțiuni, a încercat să mă denigreze și să mă intimideze.

Acest proces nu e nimic altceva decât o continuare a lucrurilor pe care le-a făcut până acum și mă așteptam să facă asta, pentru că am spus adevăruri foarte grave despre el, despre parteneriatul lui media penal cu inculpatul fugar Sebastian Ghiță. Am să explic și eu în instanță cum Luminița Cohalmi, șefa postacilor Elenei Udrea, cum ștergea comentariile cititorilor EVZ.ro de pe site. 

Am încredere totală în justiție și sunt convins că instanța de fond și instanța ulterioară vor da niște sentinețe juste și corecte. Dincolo de toate acestea, rămâne o stare de fapt, simplă și incontestabilă: un mogul de presă trimis în jduecată de DNA în dosare cu prejudiciii de zeci de milioane de euro hărțuiește în instanță un amărât de ziarist lăsat pe drumuri de mafia politică.”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu stiu despre Dan Andronic. A fost consilier al lui bombo, al lui base, s-a plimbat prin cercurile puterii, dar ce-a scris era mereu de bunsimt. Despre Bot imi aduc aminte 2 lucruri: 1. raspundea la posturile articolelor lui doar la cei care-l aprobau (pe ceilalti ii arunca in derizoriu, ironiza, sau pur si simplu banna), 2. atitudinea pur si simplu extremista, caraghioasa, anti-romaneasca din cazul familiei Bodnariu. Ma intreb daca nu cumva bot este si el ***...***
  • Pe Mălin Bot nu l-a pus nimeni să lucreze pentru ”media penală”, ci a ales singur această cale. Nu l-a obligat nimeni să facă ce-a făcut, iar de era drept ca scândura și tare ca muntele, atunci putea lucra privat. După ce a lins din borcanul abundenței, acum Mălin Bot se dă feciorelnic. Tardiv fiule, tardiv. ***
  • Adevarul este ca trebuie sa fii orb ca sa nu vezi cum Andronic, omul ce si-a schimbat stapanii politici mai des decat sosetele, si-a schimbat atitudinea fata de DNA dupa ce a devenit inculpat. Mai ales cand Ghita a inceput sa toarne cam cum se faceau aranjamentele lui Ponta cu Udrea si Basescu.
    Mie imi este greata cand vad cum in Evz. scuipa tot ceea ce a lins inainte, cum pozeaza in obiectiv, cum apara renumita OUG 13 de care ar fi beneficiat si el si neamul marinarului.
    Tot ceea ce citim despre el ne contureaza imaginea unui "combinator", de aceea chiar fara a stii de la ce s-a luat cu Bot, as merge pe mana fostului jurnalist Evz.
  • Asta e noaptea mintii. Un smecher ca Andronic, omul lui Nastase, omul lui Tariceanu, omul lui Oprea, omul lui Ghita si Udrea, cu atatea probleme penale vrea sa distruga un ziarist amarat pentru ca a refuzat sa-i faca jocurile. Astia chiar se cred stapani de *** si vor sa dea un exemplu altor ziaristi sa nu indrazneasca sa-si mai ceara libertatea. E scandalos.
  • Ce-mi place când fostele *** băsiste se încaieră intre ei. Dacă și-ar lua *** ar fi, un adevărat spectacol.

Trimite un comentariu