Skip to main content

EXCLUSIV. Surprize, suprize la emisiunea de dans de la Pro TV. Andreea Marin, în juriu

 
EXCLUSIV. Surprize, suprize la emisiunea de dans de la Pro TV. Andreea Marin, în juriu

EXCLUSIV. Emisiunea de dans de la Pro TV le va aduce pe TV, în acelaşi program, pe cele mai titrate prezentatoare de televiziune din România.

Publicitate

Potivit informaţiilor Paginademedia.ro, din juriul show-ului de dans va face parte Andreea Marin, fosta prezentatoare a emisiunii Surprize, Surprize. Programul de pe Pro TV va fi prezentat de Mihaela Rădulescu.

Până la ora redactării articolului, atât oficialii Pro TV, cât şi Andreea Marin, nu au putut fi contactaţi.

Pro TV a achiziţionat recent formatul Dancing with the stars, ce va fi prezentat de Mihaela Rădulescu şi Cabral Ibacka, în această primăvară. Amintim că formatul a fost, timp de un sezon, şi la Antena 1, produs de Mona Segall (cea care a produs şi formatul Dansez pentru tine la Pro TV), însă cu rezultate slabe în audienţe.

Show-ul este o competiţie de dans între 12 perechi formate din dansatori profesionişti şi celebrităţi. Cuplurile se întrec live în fiecare ediţie a show-ului şi prezintă, de fiecare dată, noi stiluri de dans, până ce sunt eliminate din competiţie.

Până acum, postul a anunţat trei dintre cei 12 concurenţi ai show-ului: Marius Manole, luptătorul MMA Sandu Lungu şi creatoarea de modă Dana Budeanu (bună prietenă a Mihaelei Rădulescu).

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Allex Allex
    Mihail, =)))))))
  • Mihail Stefano Mihail Stefano
    Buna seara Mihaela, buna seara Cabral. Ma bucur sa fiu aici, in compania voastra...
  • mile mile
    ce o injurau pana acum protevistii pe andreea marin , dar surprize surprize

Trimite un comentariu

sus