Skip to main content

EXCLUSIV. Surprize, suprize la emisiunea de dans de la Pro TV. Andreea Marin, în juriu

 
EXCLUSIV. Surprize, suprize la emisiunea de dans de la Pro TV. Andreea Marin, în juriu

EXCLUSIV. Emisiunea de dans de la Pro TV le va aduce pe TV, în același program, pe cele mai titrate prezentatoare de televiziune din România.

Publicitate

Potivit informațiilor Paginademedia.ro, din juriul show-ului de dans va face parte Andreea Marin, fosta prezentatoare a emisiunii Surprize, Surprize. Programul de pe Pro TV va fi prezentat de Mihaela Rădulescu.

Până la ora redactării articolului, atât oficialii Pro TV, cât și Andreea Marin, nu au putut fi contactați.

Pro TV a achiziționat recent formatul Dancing with the stars, ce va fi prezentat de Mihaela Rădulescu și Cabral Ibacka, în această primăvară. Amintim că formatul a fost, timp de un sezon, și la Antena 1, produs de Mona Segall (cea care a produs și formatul Dansez pentru tine la Pro TV), însă cu rezultate slabe în audiențe.

Show-ul este o competiție de dans între 12 perechi formate din dansatori profesioniști și celebrități. Cuplurile se întrec live în fiecare ediție a show-ului și prezintă, de fiecare dată, noi stiluri de dans, până ce sunt eliminate din competiție.

Până acum, postul a anunțat trei dintre cei 12 concurenți ai show-ului: Marius Manole, luptătorul MMA Sandu Lungu și creatoarea de modă Dana Budeanu (bună prietenă a Mihaelei Rădulescu).

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu