Skip to main content

Florin Călinescu, jurat la show-ul de dans al Pro TV. Mihai Petre revine la postul TV. Juriul complet

 
Sursa foto: Libertatea
Sursa foto: Libertatea

UPDATE 9.50. Pro TV a remis un comunicat în care anunţă numele emisiunii - Uite cine dansează - şi prezintă componenţa integrală a juriului: Andreea Marin, Florin Călinescu, Gigi Căciuleanu, Mihai Petre. Comunicatul, în articol.

Publicitate

Juriul viitoarei emisiuni de dans de la Pro TV îl va avea în juriu şi pe Florin Călinescu, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro. Actorul şi omul de televiziune va fi, astfel, în două show-uri de la Pro TV: la cel de dans şi la Românii au talent.

Călinescu va fi la masa juraţilor alături de Andreea Marin (despre care Paginademedia.ro a scris aici) şi de coregraful Gici Căciuleanu (despre care Paginademedia.ro a scris aici).

Din informaţiile Paginademedia.ro, emisiunea va fi difuzată lunea, iar premiera este programată pentru 6 martie.

Despre venirea lui Florin Călinescu în juriul emisiunii de dans a scris şi ziarul Click!, care a publicat în premieră informaţia.

Pe lângă cei trei juraţi, Click! notează că în juriu va fi şi Mihai Petre. Petre se întoarce la Pro TV (unde a fost jurat la Dansez pentru tine) după o perioadă la Antena 1 (unde a jurizat la Dansez printre stele).

Show-ul de dans este prezentat de Mihaela Rădulescu şi de Cabral. Printre concurenţi: Marius Manole, Oana Zăvoranu, Rona Hartner, Joseph Hadad, Sandu Lungu (luptător de MMA) şi Dana Budeanu.

DIN COMUNICATUL PRO TV:

În această primăvară, întreaga Românie este invitată să descopere Uite cine dansează!, noul show pregătit de Pro TV! (...)

Andreea Marin, Mihai Petre, Gigi Căciuleanu şi Florin Călinescu vor ocupa, în această primăvară, masa juraţilor Uite cine dansează!(...)

Pentru Andreea Marin e o provocare să fie la aceeaşi masă cu Mihai Petre, Gici Căciuleanu şi Florin Călinescu!

"E o provocare să fiu singura femeie într-un juriu de personalităţi, e o responsabilitate pe care o privesc cu seriozitatea cuvenită." , a spus Andreea Marin despre colegii ei de la masa juraţilor. Însă, trecând peste această provocare, vorbeşte despre dans cu o pasiune a unui adevărat iubitor al acestei arte!

"Dansul şi-a pus amprenta pe viaţa mea şi astfel am învăţat să-mi parcurg drumul cu eleganţa valsului, chiar şi în momentele delicate, cu pasiunea tangoului în iubire, cu disciplină, imaginaţie şi ritm neobosit în profesie. În privinţa calităţii programului, nu am niciun dubiu şi sunt onorată să primesc o asemenea misiune, căci ştim foarte bine ce înseamna forţa, calitatea şi creativitatea Pro TV." , a spus Andreea Marin despre show-ul Uite cine dansează!.

Mihai Petre este unul dintre cei mai apreciaţi dansatori profesionişti din România, iar diplomele şi premiile pe care le are în palmares vorbesc de la sine! Juratul declară că este fericit să revină la Pro TV şi să vorbească despre cea mai mare pasiune a sa: dansul.

“Mă bucur enorm să revin în televiziune şi că acest lucru se întâmplă la Pro TV, un loc foarte drag mie, în care mă regăsesc. De asemenea, mă bucur să împărtăşesc din experienţa mea şi să fiu din nou jurat într-o emisiune cu şi despre dans. Dorinţa mea este ca acest show să fie un pas înainte din toate punctele de vedere, producţie, nivel al dansatorilor. Sunt convins că aşa o să fie şi sunt încrezător că vom avea multe de oferit publicului. Practic, atunci când e vorba de dans, asta este pasiunea mea şi toate lucrurile făcute din pasiune nu au cum să iasă decât bine.”, a declarat Mihai Petre.

Gigi Căciuleanu, pentru prima dată într-un proiect de televiziune în România

Gigi Căciuleanu este unul dintre cei mai apreciaţi coregrafi din întreaga lume, cu o experienţă de zeci de ani în care a colaborat inclusiv cu Teatrul Bolshoi, din Moscova. Uite cine dansează! este primul proiect de televiziune pe care îl acceptă Gigi în România.

“Dansul este o artă, o meserie şi un limbaj. Toate trei universale. Atât legile corpului, cât si cele ale spaţiului în care se dansează sunt aceleaşi pentru toate tipurile de dans, fie el clasic, modern, folcloric, sportiv, de salon, contemporan sau jazz. Având în vedere aceste principii, îmi propun să evaluez prestaţia participanţior aşa cum am făcut-o până acum în orice juriu de dans la care am avut onoarea să particip. În primul rând, prin prisma experienţei mele profesionale. Apoi, cu modestie, fiindu-mi foarte clar că orice analiză a unui act artistic nu poate fi decât subiectivă. Şi, nu în cele din urmă, cu toată dragostea, dansul fiind o artă pe care o iubesc mai mult decât orice. Mă bucur de invitaţia pe care am primit-o de a face parte din juriul acestui show şi îmi propun să-mi asum acest rol cu exigenţă, dar şi cu cât mai mult respect pentru artişti, pentru producţie şi, bineînteles, pentru public.”, a spus Gigi Căciuleanu.

Florin Călinescu, în stilul său specific, spune că este avid să descopere cele mai surprinzătoare şi interesante momente pe scena Uite cine dansează!, care să îl convingă să acorde cel mai mare punctaj.

Despre aşteptările sale de la show-ul Uite cine dansează!, Florin Călinescu a declarat: „Mă aştept la un singur lucru: ca telespectatorii Pro TV să găsească încă o emisiune pe gustul lor! La masa juratilor, eu o să fiu flămând!”. (...)


Despre juraţii Uite cine dansează!

Cu o experienţă de peste 20 de ani în televiziune, radio şi presă scrisă, Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate celebrităţi din România. De-a lungul timpului, a produs si a prezentat producţii de succes, a fost corespondent special la Ceremonia acordării Premiilor Oscar ale Academiei Americane de film la Los Angeles, a fost director de programe şi este prima jurnalistă din România care a ecaladat vârful Kilimanjaro, Acoperişul Africii. Este Ambasador UNICEF, preşedinte al Fundaţiei Preţuieşte Viaţa şi se implică permanent în proiecte dedicate calităţii vieţii. În copilărie şi in adolescenţă, Andreea a urmat cursuri de dans sportiv, pasiunea sa fiind şi astăzi tangoul.

Mihai Petre a început să studieze dansul la 8 ani, iar după numai 6 ani, la 14 ani, a ajuns campion naţional la dans sportiv. Mihai a fost campion al României trei ani la rând, împreună cu soţia şi partenera sa de dans, Elwira Petre. De asemenea, perechea formată din cei doi este prima din România care a reuşit să se claseze în primele 50 ale lumii şi reprezintă prima prezenţă românească într-o finală de Cupă Europeană, la Moscova, în anul 2004. Mihai Petre este unul dintre cele mai importante nume din acest domeniu în România şi încearcă să formeze noi perechi de dansatori care să obţină rezultate notabile, în cadrul şcolii de dans pe care o conduce.

Gigi Căciuleanu a descoperit dansul contemporan de avangardă la 14 ani, a absolvit Şcoala Naţională de Coregrafie din Bucureşti şi şi-a completat studiile de dans şi coregrafie la Teatrul Bolshoi din Moscova. Gigi a fost solist al Operei Române şi, de-a lungul carierei sale, a câştigat nenumărate premii importante atât în ţară, cât şi în străinătate. Fiind un coregraf extrem de apreciat la nivel mondial, Gigi Căciuleanu face parte şi din diferite jurii în concursuri naţionale şi internaţionale. Gigi continuă sa predea tehnica sa specifică şi stilul său original de dans contemporan în Franţa şi în întreaga lume.

Actor, regizor şi realizator de emisiuni TV şi radio, Florin Călinescu a terminat Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică Ion Luca Caragiale şi a debutat în film în 1981, în serialul Lumini şi umbre. Ulterior, a jucat în mai multe filme de succes, precum: Asfalt Tango, Filantropica, Băieţi buni, O vară de neuitat, Anticamera sau Maria. Florin Călinescu este unul dintre cei mai talentaţi şi efervescenţi actori şi prezentatori din România. În lumea media, el a intrat la începutul anilor ’90, la radio, cu emisiunea Duminicile celor singuri, continuând cu emisiuni realizate la Pro TV şi Sport.ro. În anul 2015, Florin Călinescu şi-a făcut revenirea în televiziune, ca jurat în emisiunea Românii au talent.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ALX ALX
    Va fi programat luni daca nu merge il vor reprograma sambata. Oricum ei stiu ca sambata ar fi lideri inconstetabili de audienta de asta il pun lunea la bataie cu Chefi la cutite. Iar referitor la ziua de duminica sa nu uitam ca la VRJ e un show emotional despre copii care va fi peste IUmor. Le avem in juriu pe cele mai cunoscute cantarete si mai iubite:Andra si INNA! Filmele duminica erau la distanta foarte mica de IUmor asa ca nu cred ca e motiv de ingrijorare!
  • mile mile
    alex, ce stie calinescu despre dans , circ fara paine
  • Allex Allex
    Yessss!!! Daaa pentru Florin Calinescu!! Singura mica problema este ziua de difuzare!
  • an an
    Eu cred ca se joaca la cacealma.. cu Mihai Petre si F.Calinescu in juriu la "Uite cine danseaza" ca sa il poata reintroduce la R.A.T. in caz ca nu se vor mai intelege cu Calinescu... Calinescu a fost introdus si in Atletico Textila nu doar in juriul celor 2 emisiuni...
  • Expertul, Expertul,
    @dan, Ai argumente cand spui ca e cel mai prost juriu ales vreodata? Daca ma intrebi pe mine cel mai prost juriu e cel de la te cunosc de undeva. Da, show-ul va fi un mare esec, dar din cauza formatului, zilei de difuzare, prezentatoarei si a concurentilor, nu din cauza juratilor. Juriul e bine ales, dar preferam o persoana cu imagine mai buna in locul Andreei Marin. MihaiPetre si Florin Calinescu s-au descurcat excelent ca jurati la Romanii au talent, iar Gigi Caciuleanu e o personalitate iin lumea dansului, dar am rezerve in privinta Andreei Marin. Daca Managementul se razgandeste si programeaza show-ul sambata, are o mica sansa sa fie lider.
  • mile mile
    expertule , nu zici nimic de andreea marin , ca pana acum
  • Iuli Iuli
    Ce nume neinspirat "Uite cine danseaza!". Ma asteptam la un nume mai pompos din partea ProTv. De exemplu "Totul pentru dans", "Vedetele danseaza!", "Dans de star"..

    Oricum emisiunea este un esec la bataie cu Chefi la cutite, ii vor bate si RomaniaTv si Antena3. Mai bine era sambata, asa aveau un surplus pentru ca urma imediat dupa Romanii au talent, avand in vedere ca e Calinescu. Oricum doar Romanii au talent si Las fierbinti mai pot salva grila de primavara. Vocea Jr nu cred ca va bate iUmor
  • dan dan
    cel mai prost juriu ales vreodata.....inca un esec marca pro tv ...
  • Ionut Ionut
    Ma așteptam sa il vad pe Wilmark in juriu.. cred ca era mai buna alegere!
  • Expertul, Expertul,
    @F, Ce spui tu, ar fi ideal, dar e aproape imposibil avand in vedere ca ProTV are tot mai multe show-uri. Antena1, difuzeaza aceleasi show-uri primavara si toamna, in timp ce la ProTV sunt difuzate doar o singura data pe an si sunt mult mai multe. Ai vazut ce s-a intamplat la Masterchef cand s-au adus fetenoi!
  • F F
    Prea multa lume are mai mult decât o emisiune. E ceva ce vedeai pana acum mai mult la Antena. Mi se pare neinspirat.
  • Adi Adi
    Astia de la Pro nu sunt sanatosi ! Sa pui un astfel de program intr-o zi de luni, este de rasul lumii! Iar concurentii sunt niste anonimi.

Trimite un comentariu

sus