Skip to main content

AUDIENŢE. Foştii Masterchefi, peste noii Masterchefi. Chefi la cuţite, de pe Antena 1, peste emisiunea culinară de pe Pro TV

 
AUDIENŢE. Foştii Masterchefi, peste noii Masterchefi. Chefi la cuţite, de pe Antena 1, peste emisiunea culinară de pe Pro TV

AUDIENŢE. Prima confruntare directă dintre Chefi la cuţite şi noii Masterchefi de la Pro TV s-a încheiat cu o victorie a emisiunii de pe Antena 1.

Publicitate

Pe intervalul de intersecţie, Chefi la cuţite (cu foştii Masterchefi Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea) a fost peste MasterChefii de pe Pro TV.

Emisiunea culinară de pe Pro TV a fost pe locul al treilea în topul audienţelor la nivelul întregii ţări şi la oraşe, fiind depăşită şi de Kanal D pe aceste targeturi. Pe segmentul comercial, Masterchefii au fost la aproape 200.000 de telespectatori în urma emisiunii de pe Antena 1.

De notat că MasterChef revine la Pro TV după un an de absenţă (emisiunea n-a mai avut sezon nou în toamnă, aşa cum era de obicei) şi are un nou juriu: Chef Samuel Le Torriellec, Chef Răzvan Exarhu şi Liviu Popescu au venit în locul lui Adi Hădean, Chef Foa şi Patrizia Paglieri.

Audienta posturilor TV luni, 13 februarie, pe intervalul de intersecţie Chefi la cuţite - MasterChef (20.30 - 22.30), la nivel NATIONAL:

NATIONAL Persoane Rtg% Share%
1 Antena 1 1.363.000 7.6 15
2 Kanal D 1.255.000 7 13.8
3 Pro TV 1.095.000 6.1 12.1
4 Antena 3 779.000 4.3 8.6
5 Romania TV 404.000 2.3 4.5

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV luni, 13 februarie, pe intervalul de intersecţie Chefi la cuţite - MasterChef (20.30 - 22.30), în mediul URBAN:

URBAN Persoane Rtg% Share%
1 Antena 1 801.000 8.2 15.8
2 Kanal D 667.000 6.8 13.1
3 Pro TV 520.000 5.3 10.2
4 Antena 3 517.000 5.3 10.2
5 Romania TV 279.000 2.9 5.5

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV luni, 13 februarie, pe intervalul de intersecţie Chefi la cuţite - MasterChef (20.30 - 22.30), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Persoane Rtg% Share%
1 Antena 1 486.000 10.8 25.1
2 Pro TV 300.000 6.7 15.5
3 Kanal D 169.000 3.8 8.7
4 Prima TV 100.000 2.2 5.2
5 DigiSport 1 90.000 2 4.6

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alexandru Alexandru
    Se pare ca cei de la ProTV si-au taiat singuri craca de sub picioare. In primul rand a fost o greseala faptul ca au schimbat chefii. Lumea se obisnuise cu Patrizia, Foa si Hadean... Aveau deja un public format, public care i-a tinut atata timp lideri de audienta. De cealalta parte, la Antena 1, lumea stia deja la ce sa se astepte. Dupa cum stim, romanii nu sunt deschisi la lucrurile noi si de aici se trage si a doua greseala a celor la Pro - faptul ca au schimbat formatul. O chestie personala, Gina Pistol e mult mai placuta decat Razvan Fodor. Oricand o prezenta feminina va fi asa, mai ales una frumoasa. E clar faptul ca Masterchef are o calitate mult mai buna, mai indreptata spre cooking show, in timp ce Chefi la Cutite se bazeaza mai mult pe divertisment.
  • doar eu doar eu
    ŞTIAM EU CĂ BAT CHEFII ŞI NU MASTERCHEFII!!!!!!!
  • andrei-constantin andrei-constantin
    vorba fostei chef de la masterchef ,, halucinante,, :)))))
  • un ohm un ohm
    multe plasari de produse, multa pauza de reclama, un format prea sofisticat pt faza de preliminarii etc.
    la antena insa formatul este mai usor de digerat, simplu, exista si charisma celor trei chefi, este mai aproape de ce se vrea la inceput, in faza preliminara. nu, nu cred ca mastechef va creste. in genere privitorul ti-l fidelizezi in primele episoade. chefi la cutite a avut doua sezoane in aceasi alcatuire pt a-si fideliza publicu.
    .....totusi, eu m-am uitat la meci :)
  • Iuli Iuli
    MasterChef in 2015, audiente mult mai bune: http://www.paginademedia.ro/2015/12/revenirea-lui-bendeac-dupa-masterchef-surpriza-kanal-d-primul-la-orase
    Mai bine ramaneau chefii Patrizia, Foa si Adrian Hadean, cei de acum nu au lipici.

    @Dan, degeaba se dezgheaza Chefii de la MasterChef, daca acum Antena castiga mult public, iar MasterChef pierde.

    DE NOTAT.
    Pe facebook, cand au dat start noilor sezoane de la ambele televiziuni, calitatea Antenei 1 era net superioara a celor de la ProTV. HD-ul Antenei era impecabil, iar la Pro parca era un videoclip de pe YouTube cu 480p, nu HD.
  • mile mile
    de ce plangeti de mila pro tv , oamenii se uita la ce e mai interesant , nu doar brandul conteaza , titlul corect - antena a zdrobit pro tv , dar acum nu mai spuniti ca au fost la jumate ca la x factor , marean cred ca e in coma , antena investeste mult in emisiuni , de aceea sunt cei mai buni
  • parerea mea parerea mea
    Acest esec era previzibil pentru orice observator obiectiv .
    Lituanianul este un bun contabil, priceput la cost cutting dar cu zero fler si experienta in ceea ce priveste dorintele publicului si productiile TV. El crede ca daca o emisiune a avut success in USA sau in alte tari civilizate, automat romanii se vor conforma. Mentalitate de anii 90!Daca priviti in urma, cu 2 exceptii (Visuri si emisiunea lui Cabral), toate emisiunile noi aprobate de lituanian s-au dovedit a fi un esec, Supravietuitorul si cofetarii fiind cele mai costisitoare.
    Iar daca asta nu era sufficient acest lucru, a reusit sa ingroape si din emisiunile de success mostenite de la managementul "de trista amintire", MC fiind doar unul din lista ce va sa vina.
    Pro traieste din ce in ce mai mult din amintiri si din agoniseala facuta pe vremea lui Sarbu, dar asta nu mai poate continua mult timp. Semnele sunt evidente chiar si pentru cei care nu vor sa le accepte. Ultimul sezon din Las Fierbinti a fost cel mai slab, RAT a inceput sa gafaie inca de la gretoasa aparitie a Raduleascai (eu personal nu mai pot sa ma mai uit din cauza sinistrei, dupa atata "imbalsamare" arata ca un cadavru ambulant!) si a fost nevoie sa importe talente, lucru valabil si pentru VR, unde artisti de mana a 2a ajung in fazele superioare doar pentru "diversitate".
    Daca CME nu schimba de urgenta top managementul cu oameni care sa priceapa fenomenul TV in Romania, vor ajunge pe locul 3 din ce in ce mai des.
  • F F
    Chefii noi sunt bine aleși, dar au dezvantajul ca nu sunt cunoscuți. Protv plătește pentru ca nu a pus emisiunea în toamna. I a lăsat pe foștii masterchefi sa își refacă imaginea.
  • Ionut Ionut
    Si uite-asa Pro-ul omoara a doua gasca de aur (dupa Supravietuitorul). Odata intrat intr-un con de umbra, cu greu mai scoti un format la suprafata. Masterchef-ul nu va mai fi pana la sfarsitul sezonului pe locul 1. Sper sa nu continue trendul cu restul formatelor fanion. Oricum, impresia mea e ca se simte tot mai tare lipsa unui producator care sa inteleaga, sa simta ce vor romanii.
  • Expertul, Expertul,
    ProTV a pierdut lupta cu a1 lunea si martea, inca din toamna lui 2016, cand a renuntat la masterchef in favoarea Survivor, iar publicul nemmultumit de aceasta mutare s-a orientat spre chefi la cutite si este aproape imposibil sa il mai recuceresti. Masterchef este un format foarte bun, dar cand faci asa multe schimbari ai sanse foarte mari sa ingropi formatul. Tineti minte ce va spun! In doua trei saptamani Masterchef va fi inlocuit cu filme.
  • Iuli Iuli
    V-am zis ca Chefii vor bate Masterchef? Emisiunea Antenei a castigat multa imagine in toamna 2016.

    Pro-ul cred ca o sa puna Las Fierbinti lunea si martea sau un film de la 20.30, iar Master de la 21.30. Ultima salvare dela esec
  • Dan Dan
    @geo Imi imaginez ca pe parcursul filmarilor s-au mai dezghetat si chefii, ca probabil o sa atraga public si probele interesante, concurentii o sa inceapa vesnicele scandaluri si drame :))) la asta m-am referit. Desi va fi foarte greu sa destabilizezi o emisiune cu public fidelizat cum e Chefi la cutite.
    Sa schimbi echipa unui show e treaba riscanta, si Masterchef s-a ars. Mie Patrizia, Foa si Hadean mi se pareau comici, nu puteam sa mai iau formatul in serios. Aseara Masterchef mi s-a parut muuult mai aproape de formatul si atmosfera versiunii din SUA.
    Din pacate publicul din Romania vrea mai multa caterinca, lucru la care, din cate am vazut, Chefi la cutite exceleaza :))
  • dan dan
    foarte tare ma asteptam sa i bata dar nu asa de rau ,,felicitari Antena 1
  • geo geo
    Dan, Master a fost filmat astă-vară cred...deci nu văd cum ”lucrurile vor evolua in bine pentru Masterchef”. Nu cred că vor reuși să rezolve din montaj slăbiciunea chefilor. În rest, observațiile tale sunt corecte. Producția este mai bună decât la A 1...însă conținutul lasă mult de dorit.
  • Dan Dan
    Era de asteptat. Ca si calitate a productiei, Masterchef este cu mult peste Chefi la cutite, dar este important si continutul. Noii chefi sunt destul de crispati, dar eu cred ca lucrurile vor evolua in bine pentru Masterchef. Diferenta de imagine si editing e de la cer la pamant intre cele doua emisiuni.
    Felicitari Antenei ca nu a renuntat la chefi dupa doua rateuri cu Hell's Kitchen si a reusit sa faca o emisiune vizionata.
    Vocea Junior si Romanii au talent probabil vor salva Pro-ul primavara asta. Realizata bine, si emisiunea de dans ar putea avea o sansa. Din pacate, este vizibila o scadere a calitatii si la aceste emisiuni.
    Mie aseara Mastrechef mi s-a parut mult mai profi ca decor, imagine si montaj decat Vocea Romaniei si RAT. Pacat de format, a avut o soarta plina de turbulente :))

Trimite un comentariu

sus