Skip to main content

Gala Oscar 2017, transmisă de Digi24 şi Digi Film. Evenimentul poate fi urmărit şi în engleză

 
Gala Oscar 2017, transmisă de Digi24 şi Digi Film. Evenimentul poate fi urmărit şi în engleză

Gala Oscar 2017 va fi în direct şi în exclusivitate la televiziunile RCS, Digi24 şi Digi Film. Evenimentul va fi transmis în noaptea de duminică spre luni, de la ora 2.00, până în jurul orei 6.30.

Publicitate

Cea de-a 89-a editie a Galei Premiilor Oscar este transmisa in direct de la Los Angeles pe 26 februarie si poate fi vizionata si fara traducere in limba romana la Digi24 si Digi Film.

Digi Film va difuza versiunea editata a Premiilor Oscar in reluare, luni, 27 februarie, de la ora 22:00 si de la 23:30 va fi la Digi24.

Oana Zamfir, criticul de film Manuela Cernat şi regizorul Laurentiu Damian, preşedintele Uniunii Cineastilor din Romania, vor comenta predictiile, momentele de varf ale anului cinematografic si cele mai importante secvente ale serii, incepand cu ora 01:00 pe Digi24 si 01:30 pe Digi Film.

Oscarurile – premiile Academiei Americane de Film – se decerneaza inca din 1929 si sunt televizate din 1953 incoace. Peste 200 de tari difuzeaza ceremonia de la Hollywood, care rasplateste cele mai importante realizari in domeniul cinematografiei in decursul unui an.

Membrii Academiei Americane de Film (peste 6000 de profesionisti ai filmului) isi voteaza preferatii cu peste doua luni inainte, in mod normal fiecare membru votand filmele din categoria sa de specializare. Procesul este secret, asa cum secrete sunt si rezultatele pana in momentul in care plicurile sunt deschise pe scena Dolby Theater din Los Angeles.

Cum poate fi urmarita Gala premiilor Oscar fara traducere in limba romana

Pentru aceasta optiune trebuie urmati pasii de mai jos:

1. Comutati televizorul pe canalul Digi24 sau Digi Film.
2. Selectati pista audio dorita din butonul „Audio” de pe telecomanda sau navigand in meniul televizorului, daca aceasta functie nu este disponibila direct pe telecomanda.
3. Alegeti varianta „Engleza” si veti putea urmari Gala premiilor Oscar fara traducere simultana in limba romana.
Optiunea de selectare a unei piste audio din mai multe piste disponibile este valabila pentru transmisia digitala prin cablu si satelit. Aceasta optiune nu este valabila pentru transmisia analogica prin cablu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus