Skip to main content

Costin Ştucan, emisiune zilnică pe Gsp.ro

 
Costin Stucan
Costin Stucan

Site-ul GSP.ro intră pe zona de video cu o emisiune zilnică. Jurnalistul Costin Ştucan, care s-a alăturat publicaţiei toamna trecută, va prezenta GSP Live, o emisiune difuzată, în fiecare dimineaţă de luni până vineri, de la ora 10 şi-un minut. Prima ediţie va fi vineri, 10 februarie, de la 10.01.

Publicitate

Ştucan va prezenta emisiunea GSP Live dintr-un studio amenajat chiar în redacţia Gazetei Sporturilor.

Jurnalist cu peste 20 de ani experienţă în media, Ştucan şi-a început cariera la Sportul Românesc şi a continuat apoi la ProSport şi GSP. Ulterior, el a făcut pasul spre televiziune, lucrând la Realitatea, Dolce Sport şi Sport.ro, iar în toamna lui 2016 s-a întors la GSP pentru a se alătura echipei de investigaţii a Gazetei şi a produce emisiunea zilnică de pe site.

Cătălin Ţepelin, şeful dezvoltării digitale de la Gazeta Sporturilor şi coordonatorul proiectului GSP Live:

„Mereu încercăm să oferim cititorilor GSP şi partenerilor noştri din advertising conţinut cât mai bun şi mai diversificat. Acum testăm zona de video content printr-o producţie atipică. Emisiunea va fi scurtă şi alertă, cu subiecte abordate într-o manieră mai relaxată, orientată spre publicul digital.”

Un alt proiect al GSP.ro este secţiunea Premium, inaugurată recent. „Premium.GSP.ro este practic o vitrină a produselor jurnalistice de top ale Gazetei – reportaje, investigaţii, interviuri, poveşti. Adică 100% conţinut de calitate, livrat într-un mediu elegant: design curat şi spectaculos, responsive, cu elemente de parallax scrolling. Fără pop-up-uri, fără overlayere, fără cross-uri tabloide. Plus expunere premium pentru un singur partener de publicitate”, a mai spus Cătălin Ţepelin.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus