Skip to main content

MasterChef, mutat din calea Chefi la Cuţite şi înlocuit cu filme

 
MasterChef, mutat din calea Chefi la Cuţite şi înlocuit cu filme

După patru ediţii, MasterChef rămâne cu o ediţie difuzată în extra prime-time. Astfel, de săptămâna viitoare, cooking-show-ul de la Pro TV va fi difuzat doar marţea, de la ora 22.15, în loc de luni şi marţi de la 20.30.

Publicitate

De săptămâna viitoare, Pro TV a rpogramt filme în locul MasterChef, de luni şi marţi. Postul va difuza luni, 27 februarie, filmul Câine de luptă, de la 20.30, urmat de X-Men, de la 22.30. Marţi, 28 februarie, de la 20.30 va fi Curierul, urmat, de la 22.15, de MasterChef.

Mutarea Pro TV vine după ce MasterChef a obţinut cifre slabe în toate cele patru ediţii difuzate până acum. Cookingshow-ul de pe Pro TV a avut cifre la jumătate faţă de Antena 1, pe publicul comercial, iar la nivel urban şi naţional postul a fost chiar pe locul trei, după Kanal D.

De menţionat că MasterChef-ul de luni urma să fie scos peste două săptămâni, întrucât în locul emisiunii urma să intre, din 6 martie, emisiunea Uite cine dansează.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marimar Marimar
    Daca au pus emisiunea așa târziu m au pierdut , așa și cu supraviețuitorul. Multe cunoștințe urmăreau aceste emisiuni dar atunci când ora de difuzare era rezonabilă. Dimineața ne trezim devreme.
  • Aurelian Aurelian
    Nu e slaba emisiunea ... e de-a dreptul PENIBILA !
  • aurelian aurelian
    va bateti joc de noi.....
  • relu relu
    chiar nu ma pot uita la aceasta emisiune....mi se pare cea mai proasta emisiune
  • undertaker undertaker
    as vrea si eu sa-mi spun parerea referitoare la Masterchef 2017 :
    -Chef Samuel o fi el mare bucatar si trecut pe la multe restaurante cu stele Michelin dar nu are carisma , nu face spectacol , poate ca nici nu prea stie limba romana asa de bine --- se vede ca se exprima destul de greu in romana
    -Chef Razvan nu prea e chef --- adica o fi avand el ceva experienta in bucatarie dar parca mai inainte a fost multa vreme ziarist / jurnalist / blogger / "parerolog" / om de radio --- oricum nu se poate numi un chef cu experienta , nu are anii necesari si nici experienta muncii de jos dintr-o bucatarie
    -Liviu Popescu nu este chef este proprietar de restaurante si o fi stiind el sa faca o afacere de succes dar nu are bucatar
    -Pro Tv a schimbat formatul pentru etapa de preselectie a candidatilor unde era loc da caterinca si se putea face show --- plus etapa de preselectie gen cine stie sa taie mai bine tone de ceapa / varza / sa faca un albus de ou batut tare fara sa curga din castronul intors deasupra capului
    In incheiere as spune ca imi place ca Pro Tv a dat-o in bara iar cu un show --- dupa Supravietuitorul vine si Masterchef 2017 si cred eu urmeaza Vocea Romaniei Junior si Uite cine danseaza .
    Cauza acestor buleli maxime ar fi zic eu tot mai putini oameni fac tot mai multe show-uri --- vezi Bobonete care este si in Las Fierbinti si in Vocea Junior si in Jocuri de celebritate --- Andra care este in Vocea senior si Vocea Junior --- Calinescu bagat in Romanii au talent si in Uite cine danseaza la fel ca si Raduleasca plus "ciorba reincalzita" a lui Mihai Petre , Cabral tot la "doua capete" si Diva Andreea Marin care in mare fomica dupa divort si banishorii risipiti pe trucaletz . In rest toate bune .
  • Iano Iano
    Tara moare de foame, iar ei fac emisiuni de mofturi culinare.
    Toare emisiunile de acest gen sunt după părerea mea doar niște porcarii.
    Le găsești pe antena, pe prima și pe pro tv.
    Noi oamenii de rand nici nu știm sa cerem sau sa mâncăm așa ceva,iar dacă prin vreo împrejurare ajung sa fiu servit cu asemenea mâncare, sigur plec flamand de acolo.
    Nu te poți satura cu o măslina și un sos înșirat pe 90 centimetri pătrați.
  • cristi cristi
    Deci, saracul "Supravietuitorul" nu avea nicio vina ca isi lua bataie la limita de la o emisiune foarte buna. Cum a bagat protv-ul o emisiune slabuta, si-a luat "omor" de la fosti masterchefi. Felicitari protv, tine-o tot asa, esti cel mai bun!
  • pArA pArA
    Pacat de format ... cu audientele astea , sefii PRO-ului o sa dea vina pe format si o sa-l anuleze, o sa spuna ca e vechi , ca sa saturat lumea , etc. Dar de fapt nu e adevarat, formatul inca functioneaza , doar ca PRO a facut niste greseli majore :
    1.) A dat timp un sezon "chefilor la cutite" sa creasca in popularitate , ne progamand nimic pe acelasi target ,astfel e normal ca pierzi din privitori.
    2.) Dupa pauza asta a venit si cu schimbare de juriu.
    3.) Dupa toate astea a mai si schimbat formatul show-ului , eliminand aproape in totalitate partea de "preselectie" a concurentilor.

    Despre juriu :
    1.) Samuel Le Torriellec e poate cel mai profesionist om care la avut MasterChef in juriu pana acum ... deci orice ar zice lumea , locul lui e bine meritat acolo.
    2.) Răzvan Exarhu e ok , banuiesc ca alegerea facuta de PRO e pe calapodul Adrian Hadean, se aseamana din multe puncte de vedere.
    3.) Liviu Popescu mi se pare nuca in perete din juriu , nu il asimilez deloc cu nimic din ce se intampla acolo , e foarte fad si pare mai sec ca un banc sec.

    P.S. : Cu exceptia lui Liviu Popescu , juriul mi se pare bun , doar ca tinand cont de greselile facute de PRO , e foarte normal ce se intampla in audiente.
  • hansoloro hansoloro
    Ieri toata ziua pe urbat a fost pe primul loc cu o diferenta mica, dar totusi a fost. Sursa. thematicchannels.ro
  • Iuli Iuli
    Mai bine ramaneau vechii Chefi. Aveau 2 ani de experienta iar publicul ii adora. Am zis inca din vara 2016 cand a fost anuntata grila Pro, ca Masterchef nu o sa mearga in 2017, mai bine il bagau in toamna 2016, asa Chefii de pe Antena nu aduna public. PROTV nu isi respecta telespectatorii.

    Cand Antena 1 muta o emisiune din prime-time, lumea zicea ca fuge de concurenta, ProTV ce face acum? Baga filme vechi in speranta ca vor creste pe Comercial. Sunt curios daca vor scadea sau nu, mai les ca au bagat filme ieftine si rerererere..difuzate
  • an an
    eu ma uit tot la masterchef... dar se vede ca este mult mai slab decat oricand... in etapa de preselectii/auditii era super pe vremea chefilor Bontea, Scarlatescu si Dumitescu (zburau farfurii, era show), insa in etapele de gatit in platou imi placea mai mult cu Patrizia, FOA (in aproape egala masura cu primii sefi) dar finala pe vremea Patrizia, FOA era intradevar un show ca in strainatate.
    Acum totul a fost pe repede inainte, nu s-a mai dorit ca spectatorii sa se mai ataseze de chefi, caci nu i-a pus deloc in evidenta... sunt previzibili, nu spun nimic fenomenal, nu au atitudine, doi dintre ei nu stiu nici sa gateasca, dar totusi sunt numiti Chef, si mai sunt pusi sa ii si ajute pe concurenti...
  • marian marian
    Pentru unii oameni care sufera de ceva , nu merita sa spun de ce .si cine de aici .toata ziua comenteaza numai prosti si se bucura .distruge tot .si alti care urmaresc aceasta emisiune .care este cea mai buna emisiune culinara .fata de maimutareala de la antenuta .care numai emisiune culinara nu este .acum nu o mai pot urmari , recunosc ca nu mai este ce a fost dar nu trebuie sa distrugem
  • qwed qwed
    grav pt pro este lipsa de predicitbilitate. au ajuns sa isi modifice grila ingrijorator de des. nu mai sti cand e o emisiune, ca ii si modifica orarul.
  • Brutus Brutus
    M-am uitat și eu aseară câteva minute la MasterChef. Chefii chiar erau emoționați, timorați chiar. Nu-mi place MasterChef, dar consider că este o exagerare să o muți la o altă oră ptr că este sub Chefi la Cuțite. Totuși, MasterChef avea publicul lui și nu cred că pierdeau bani din moment ce erau pe locul doi la comercial. Faptul că Chefi la Cuțite face 13-14 puncte de rating pe comercial este altă treabă
  • geo geo
    Era de aștetat.
    Adi, din ce scriu cunoscătorii showul nu este rău dar nu conține acel condiment de divertisment pe care românii îl așteaptă. Au schimbat formatul selecției bucătarilor iar chefii nu au carismă, iar unii dintre ei sunt prea puțin cunoscuți de publicul larg.

Trimite un comentariu

sus