Skip to main content

MasterChef, mutat din calea Chefi la Cuţite şi înlocuit cu filme

 
MasterChef, mutat din calea Chefi la Cuţite şi înlocuit cu filme

După patru ediţii, MasterChef rămâne cu o ediţie difuzată în extra prime-time. Astfel, de săptămâna viitoare, cooking-show-ul de la Pro TV va fi difuzat doar marţea, de la ora 22.15, în loc de luni şi marţi de la 20.30.

Publicitate

De săptămâna viitoare, Pro TV a rpogramt filme în locul MasterChef, de luni şi marţi. Postul va difuza luni, 27 februarie, filmul Câine de luptă, de la 20.30, urmat de X-Men, de la 22.30. Marţi, 28 februarie, de la 20.30 va fi Curierul, urmat, de la 22.15, de MasterChef.

Mutarea Pro TV vine după ce MasterChef a obţinut cifre slabe în toate cele patru ediţii difuzate până acum. Cookingshow-ul de pe Pro TV a avut cifre la jumătate faţă de Antena 1, pe publicul comercial, iar la nivel urban şi naţional postul a fost chiar pe locul trei, după Kanal D.

De menţionat că MasterChef-ul de luni urma să fie scos peste două săptămâni, întrucât în locul emisiunii urma să intre, din 6 martie, emisiunea Uite cine dansează.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Expertul, Expertul,
    O decizie previzibila inca dupa prima editie. @mila, Stai fara griji! ProTV recupereaza banii din redifuzari de filme.
  • dana dana
    nu se potrivesc deloc intre ei juratii; sint din filme diferite; ai zice ca se urasc chiar, nu-si ridica mingea la fileu, stau de lemn tanase, fiecare pt el
  • gigi gigi
    Prin mutarile astea nu ii respecta deloc pe cei care totusi urmareau emisiunea lor. "De porc" mutarile astea peste noapte.
  • Adi Adi
    Chiar sa nu fie nimeni la Protv care sa isi dea seama cat este de slaba aceasta emisiune???
  • mile mile
    ma bucur ca au pierdut multi bani cu productia si il arunca

Trimite un comentariu

sus