Skip to main content

Mihaela Rădulescu şi Cabral, în noul show de dans al Pro TV. Formatul a fost şi la Antena 1

 
Mihaela Rădulescu şi Cabral, în noul show de dans al Pro TV. Formatul a fost şi la Antena 1

Mihaela Rădulescu şi Cabral Ibacka la cârma unui nou show la Pro TV.

Publicitate

Pro TV a achiziţionat licenţa de producţie a formatului Dancing with the stars, de la BBC Production, iar gazdele producţiei vor fi Mihaela Rădulescu şi Cabral Ibacka.

Formatul a fost produs şi de Antena 1 în toamna lui 2014, produs de Mona Segall, sub numele Dansează printre stele. A avut un singur sezon şi acela scurtat după rezultatele slabe în audienţă. Juriul show-ului de pe Antena 1 a fost format din Jojo, Mihai Petre şi Igor Munteanu.

Show-ul este o competiţie de dans între 12 perechi formate din dansatori profesionişti şi celebrităţi. Cuplurile se întrec live în fiecare ediţie a show-ului şi prezintă, de fiecare dată, noi stiluri de dans, până ce sunt eliminate din competiţie.

Mihaela Rădulescu: „Pentru dans trebuie să ai pasiune, chef, stare, talent, îndrăzneală, libertate, încredere în tine. Dansul n-a făcut niciodată rău nimănui, dansul e bucurie şi emoţie, distracţie şi flirt. Cine nu dansează, nu iubeşte, nu simte. Mă bucur enorm că dansul revine în prim plan şi că va face, la Pro TV, un show fantastic. Distribuţia e super provocatoare, echipa e de milioane, iar prezentatorii... vis!”.

Cabral Ibacka: “Ani de-a rândul, oamenii au arătat că apreciază emisiunile de dans, aşa că decizia de a oferi un spectacol bazat pe dans nu e o surpriză. Rămâne să vedem dacă şi de data asta vom reuşi să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor românilor, dacă muzica şi dansul, decorul, concurenţii şi prezentatorii vor însemna, laolaltă, un spectacol de zile mari. Noi aşa sperăm!”.

Show-ul Dancing with the stars este în producţie în peste 49 de ţări, printre care Argentina, Australia, Croatia, Franţa, Germania, Italia, Marea Britanie, Turcia, Suedia sau Statele Unite ale Americii. Rezultatele de audienţă pentru versiunea difuzată în Marea Britanie au crescut în fiecare an, ajungând acum să fie cu 65% mai mari decât în momentul lansării, în anul 2003, iar în Statele Unite ale Americii audienţa atinge 25 de milioane de telespectatori. Dancing with the stars este show-ul care îi va cuceri pe români în această primăvară, cu un adevărat spectacol plin de lumină, energie, tehnică, luptă, forţă şi foarte multă distracţie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Allex Allex
    Decorul este creat special pentru varianta romaneasca, mult diferit de cel folosit in variantele britanice si americane( si cel ce a fost la a1). Este contstrui in studioul 8( cel in care se producea Vocea.
  • doar eu doar eu
    ma mile ma,lasa ma asa....ca stiu ca iti e ciuda ca nu e pe a1,dar audiențele sa le vedem...
  • Expertul, Expertul,
    @ALX, Da, Dancing With The Stars este un format foarte bun, dar produs in acest moment, are sanse foarte mari sa esueze in Romania! Dupa ce ai suprasaturat piata timp de 14 sezoane cu Dansez pentru tine, iar sezonul 14 a gafait la concurenta cu niste filme obosite de pe antenuta 1, trebuie sa fii un manager tare slab sa investesti in acest gen de format. Gasesti audientele de la sezonul 14 Dansez pentru tine,pe Paginademedia.
  • Adela Adela
    Eu nu inteleg de ce nu achizitioneaza formatul "So you think you can dance". Publicul roman vrea sa vada povestea Cenusaresii, vrea sa vada omul simplu reusind. Chiar daca "profesionistii" nostri in ale dansului nu sunt extraordinar de bine platiti, si ar avea o poveste de spus, telespectatorul nu va avea nicio persoana din concurs cu care sa se identifice. De asta cred ca nu a prins formatul nici la Antena 1. Oricum, ma bucur ca revine o emisiune de dans. Sper sa tina mai mult de un sezon.
  • mile mile
    protevistii *** acum un lucru care l-au *** inainte, asa popor mai rar
  • ALX ALX
    Expertule ...La Antena nu a mers formatu din cauza prezentatorilor a juriului inafara de Mihai Petre si oentru ca acel gen de format era la Pro si nu la Antena . La Pro avea mult mai mult farmec . Asta e cel mai tare format de televiziune dupa THE Talents. In sfarsit ceva de calitate in domeniu de dans .
  • Expertul, Expertul,
    Ma bucur ca productiile revin la buftea, dar acest gen de format ar fi trebuit lasat inca ceva ani sa se odihneasca. Cabral e ok, dar Mihaela Radulescu va fi o piatra de moara pentru acest format. Sigur decorul va fi fabulos, dar avand in vedere audientele ultimului sezon Dansez pentru tine si mega esecul Dancing With The stars, la antena, nu cred ca termina sezonul pe post. Cu banii investiti in viitorul mega esec al ProTV-ului, mai bine se facea un talent show cu dans si sigur audientele ar fi fost mult mai mari!
  • ALX ALX
    Cel mai frumos format din televiziune Dancing with the stars .. Prosti sa fim noi ca popor sa nu-l apreciem . La antena n-a mers pentru ca publicul protv este un public fidel si nu se uita chiar daca era toata echipa de la Dansez . Cu siguranta va fi difuzat sambata seara la bataie cu Te cunosc de undeva . Asa ca ii va spulbera Protv-ul .
  • Iuli Iuli
    O sa se duca pe apa sambetei, ca show-ul de la Antena.
  • Allex Allex
    Cand incepe ?

Trimite un comentariu

sus