Skip to main content

Mirela Boureanu Vaida va prezenta o emisiune nouă la Antena 1, „2k1”

 
Mirela Boureanu Vaida va prezenta o emisiune nouă la Antena 1, „2k1”

Mirela Boureanu Vaida revine la Antena 1 cu un nou proiect. Începând din această primăvară, ea va prezenta emisiunea „2k1”, un format nou, de tip quiz-show matrimonial, în care concurenţi sunt cupluri cu vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani. Aceştea îşi vor testa testa relaţia de cuplu.

Publicitate
FORMAT. În fiecare zi, trei cupluri vor intra în competiţie, pentru a-şi arăta unul altuia cât de bine se cunosc sau nu. Aceştia vor trebui să răspundă la întrebări dintre cele mai diverse, inspirate din poveştile lor, ca de exemplu nunta, bugetul familiei sau începutul relaţiei, dar şi să treacă prin tot felul de probe contra cronometru.
Cuplul câştigător al fiecărei zile va avea ocazia ca, pe lângă premiile zilnice puse în joc, să meargă mai departe în concurs, putând opta să reintre în competiţie oricând pe parcursul acelui sezon.

Mirela Boureanu Vaida: „Sunt extrem de nerăbdătoare să revin, după o pauză în care am dus dorul telespectatorilor şi al emisiunilor în direct, iar provocarea este una pe măsură: un quiz show matrimonial. Nu am mai făcut genul acesta de emisiune, dar simt că mă reprezintă ca fel de a fi: energică, veselă, cu ritm, cu exuberanţă, iar premiile pe care le punem în joc nu sunt deloc de neglijat. Am emoţii, dar am şi certitudinea că ne vom distra. Căutăm tineri şi mai puţin tineri, cupluri care sunt la început de drum sau care şi-au sărbătorit deja nunta de argint sau de aur, dornice să demonstreze că sunt <<2k1>>”

Mirela Boureanu Vaida revine la Antena 1 după ce a fost în concediu de maternitate. Anterior ea s-a ocupat tot la Antena 1 de reality-show-ul Mireasă pentru fiul meu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Elvis Elvis
    ***
  • Anca Anca
    2K1 o emisiune foarte proasta, nu pot sa ma uit mai mult de 5 min. Cum au putut cei de la antena sa inlocuiasca Mireasa pentru fiul meu cu o asemenea caricatura de emisiune?!?!
  • Anne Anne
    Textul acesta ,,Locul ei a fost ocupat de Paula Chirilă, dar show-ul nu s-a mai bucurat de același succes și aceleași audiențe, drept dovadă că este posibil să se termine mai devreme. Fanii au înaintat petiții pentru concedierea Paulei și au militat online pentru revenirea Mirelei, dar acest lucru nu s-a întâmplat.,, (sursa: http://www.click.ro) o DENIGREAZĂ PE PAULA!!! Cred că nu este echitabil să promovezi o vedetă în detrimentul alteia! Așa cum spuneam, show-ul NU a mai avut succes dinaintea venirii PAULEI!!! Asta înseamnă că ,,dezastrul,, începuse de pe vremea MIRELEI. Un aport foarte mare l-a avut și ,,materia primă,, a emisiunii - care este una de joasă speță. În textul de mai sus au lăsat să se înțeleagă cum că PAULA este de vină pentru ,,căderea liberă,, a show-ului când, de fapt, nu e așa!!!! Producătoarea e de vină! PAULEI nu i s-a spus exact în ce intră și care e nivelul ,,mascaradei,,! PAULA a dovedit profesionalism, bun simț, perseverență, implicare, inițiativă.
  • Anne Anne
    PAULA a venit la MPFM într-un moment în care aceasta ,,era în moarte clinică,,. Poate că nimeni nu i-a spus asta, din motive evidente. MIRELA a renunțat tocmai pentru că și-a dat seama ,,că nu mai funcționează,, deși inițial a găsit pretextul copiilor pe care-i avea de crescut. Faptul că emisiunea nu mai funcționează așa ca altădată, nu este vina PAULEI ci a PRODUCĂTOAREI!
    Emisiunile frumoase de altădată se datorau PRODUCĂTORULUI DE LA VREMEA ACEEA nu MIRELEI. Cu actualul PRODUCĂTOR nici MIRELA nu a rezistat. A fugit cât au ținut-o picioarele.....așa că!
  • alex2 alex2
    Foarte bine ca se intoarce. E foarte buna si nu avea rost sa stea in afara televiziunii. Emisiunea perfecta pentru ea ar fi totusi una cu invitati, discutii, cantat etc.
  • geo geo
    Mai bine ar reveni la Mireasă.
    Pentru că Paula mi se pare slabă rău de tot...
  • doar eu doar eu
    @Iuli eu unul asi fi pus de la 2 la 4
  • Oana Oana
    si eu care credeam ca nu o sa mai apara ca oricum e jalnica , sper sa nu si cante ca sparg tv ul
  • Iuli Iuli
    @Expertul, Acces Direct o sa prezinte tot Mirela. Emisiunea 2k1 o sa fie luni-sambata 11:15 si 14:00, iar Mireasa se muta pe AntenaStars
  • Expertul, Expertul,
    Poate ma insel, dar eu cred ca emisiunea va fi difuzata la concurenta cu Ce spun romanii. Nu uitati ca Simona Gherghe trebuie sa intre in concediu matern.
  • Iuli Iuli
    Multa lune asteapta sa o revada. Apropo, ce audiente are Mireasa cu Paula?

    http://facebook.com/2K1Antena1
  • Patrik Patrik
    Nici nu mă așteptam la altceva... Kanal D 2. *** servit de dom' Profesor.
  • Alex Alex
    Deci emisiunea nu va inlocui Mireasa pentru fiul meu cum s-a zvonit?

Trimite un comentariu

sus