Skip to main content

Monitorizările TV pe primele proteste şi burtiera manipulatoare de la România TV, mâine la CNA. Câte sesizări a primit forul audiovizual

 
Monitorizările TV pe primele proteste şi burtiera manipulatoare de la România TV, mâine la CNA. Câte sesizări a primit forul audiovizual

Protestele din 22 ianuarie şi burtiera manipulatoare de la România TV, printre subiectele de pe ordinea de zi a şedinţei de joi, 2 februarie.

Publicitate

Peste 1.500 de sesizări a primit CNA pentru cele două cazuri ar putea fi discutate chiar mâine de membrii forului audiovizual.

Concret, CNA are pe ordinea de zi a şedinţei publice din 2 februarie, pe lângă subiecte reportate, şi cazul burtierei de la România TV, semnalat de Paginademedia.ro în urmă cu două săptămâni, chiar din ziua în care Klaus Iohannis a participat la şedinţa de guvern, pe subiectul „celor doi elefanţi”: ordonanţa graţierii şi amnistiei.

Este vorba în principal despre mesajul „Iohannis cere de la Guvern lege pentru amnistie şi graţiere”, semnalat de Paginademedia.ro, dar şi despre alte titluri de pe burtieră, pe acelaşi subiect. Forul a primit un număr record de reclamaţii pe acest caz: peste 900.

Tot mâine, dacă va fi timp, ar putea fi discutată şi reflectarea protestelor de duminică, 22 ianuarie, în cazul cărora CNA a aprimit 690 de reclamaţii entru patru televiziuni de ştiri: Antena 3, B1 TV, Realitatea TV şi România TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bing bing
    maine le suspenda emisia

Trimite un comentariu

sus