Skip to main content

Nelu Barbu, de la B1 TV, în cabinetul ministrului pentru mediul de afaceri

 
Nelu Barbu, de la B1 TV, în cabinetul ministrului pentru mediul de afaceri

Din presă, în comunicare. Jurnalistul Nelu Barbu, care a prezentat până recent emisiuni în prime-time la postul B1 TV, a trecut din această săptămână în comunicare.

Publicitate

Nelu Barbu a intrat în echipa de comunicare a lui Alexandru Petrescu, cel care a fost până recent Ministrul al Economiei, mutat apoi la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

Contactat de paginademedia.ro, Nelu Barbu a confirmat infromaţia. „E o decizie pe care am cântărit-o atent în ultimele luni şi am hotărât să merg spre alt domeniu. Nu exclud ca, la un moment dat, să revin în presă. E o decizie privitoare la explorarea altor aspecte din cariera mea.”

„Despărţirea de presă a fost făcută amiabil şi corect”, a mai adăugat jurnalistul pentru Paginademedia.ro.

Nelu Barbu a intrat în presă în 2005, pentru scurt timp la Realitatea TV. A umat Antena 3, unde a prezentat meteo, din 2005, până în 2011, când a trecut la B1 TV. Până recent el a prezentat emisiuni în prime-time la televiziunea de ştiri deţinută de Sorin Oancea.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Iulia Bunea Iulia Bunea
  @iulica. Aceasta stire este din 23 februarie, anul 2017. Astazi, este 8 februarie 2018. In 2017, Nelu Barbu era la Ministerul pentru Mediul Afacerilor.
 • iulica iulica
  pagina de media. Cum ati dat stirea pe 23 februarie daca astazi cand o citesc eu este abia 8 februarie? :)))))))))))))
 • costel costel
  Dl.Nelu Barbu un om serios si cu respect pentru meserie!!SUCCES D-LE BARBU!!
 • Iuli Iuli
  Audientele de ieri?

Trimite un comentariu

sus