Skip to main content

PRESA DE AZI. România liberă: Cu copiii la proteste. Sau nu?

 
PRESA DE AZI. România liberă: Cu copiii la proteste. Sau nu?

Subiectele din presa de azi. Au procedat corect cei care şi-au adus copiii la proteste? Interviu cu Andi Moisescu, realizatorul emisiunii Apropo TV, de la Pro TV, în Weekend Adevărul.

Publicitate
  • România liberă weekend plus: "Cu copiii la proteste. Sau nu?"

"Prezenţa minorilor la manifestaţiile din ultimele săptămâni a iscat polemici aprinse în societate. Cum au explicat părinţii decizia de a-i aduce pe cei mici la proteste? Au fost aceştia expuşi vreunor riscuri? De la ce vârstă pot să înţeleagă ceva din viaţa cetăţii? Analizăm toate variantele alături de părinţi, un profesor, un psiholog şi un sociolog."

  • Weekend Adevărul: "Andi Moisescu: 'La Revoluţie am băut whisky cu translatorul lui Ceauşescu'"

"Andi Moisescu a povestit într-un interviu pentru 'Weekend Adevărul' cum au fost primii paşi, la propriu şi la figurat, în Pro TV, prin ce experienţă a trectu la Revoluţie, când a băut whisky pentru prima oară, cum era să fie bătut de mineri pentru că purta insignă cu 'Golan' şi cum s-a dezvoltat ca om după ce tatăl l-a părăsit la vârsta de 4 ani."

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte din presa de azi:

Evenimentul zilei: "Şefii SRI şi DNA ştiau despre nelegiuirile Procurorului 'zdreanţă'"

"Ieri, CSM a admis trecerea lui Mircea Negulescu de la DNA Prahova la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina"

Cotidianul: "Lumea nebună şi strâmbă a procurorilor"

"Arestări şi interceptări ilegale, trafic cu artă, ameninţarea martorilor, comportament de mahala şi răzbunări personale sunt doar câteva fragmente din 'partea întunecată' a procurorilor români. Fără a generaliza, de-a lungul anilor, presa a prezentat toate aceste abuzuri ale oamenilor legii.

Gazeta Sporturilor: "Tiki-Taka"

"Astra a obţinut o remiză frumoasă şi are nevoie de victorie în Belgia pentru a ajunge în 'optimile' Europa League. Giurgiuvenii au fost conduşi de două ori, dar Budescu şi Takayuki eu egalat după două faze superbe. Japonezul a greşit ca un copil la golul doi al belgienilor, dar s-a revanşat în minutul '90."

Libertatea: "A apucat drumul luminii"

"Laurenţiu Cazan se ascunde la Buzău de 'prostituţia' din showbiz. Solistul român care a dat prima lovitură pe piaţa muzicală românească cu piesa 'Say something' s-a întors în oraşul natal şi s-a refugiat în credinţă, alegând să cânte doar în pub-urile familiare cu public puţin şi de calitate şi să se implice în educarea copiilor cu talent artistic."

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu Radu
    Voi ma considerați intolerant? Nu cred,eu va pot reclama la CNA,pt faptul ca ați cenzurat fraza referitoare *** ,***. Deci,dv,restricționati dreptul la libera exprimare.voi,sunteți intoleranți, bucureșteni de ***.Ați văzut, cum se comporta marii protestatari de la piață victoriei,la un lift de la metrou fata de un om intr-un căruț, nesimțire, proasta creștere, iar voi,va ocupați de ***, ziariști de doi bani.Ce faceți, cu asemenea comportamente,cum le comentați, paiatelor ?
  • Radu Radu
    Eu ma refer la toți idioții și idioatele,de ce musiu Pauli, ești din piață victoriei,uite ca eu sunt din SUA,și va vad altfel,pe toți, habar nu aveți pe ce lume trăiți. Dar,bănuiesc ca ți se umfla pipota în tine cu familiarde din Norvegia.Uite ca am și eu poze,cu *** care le mai pun pe Facebook, vezi doamne ce grozave suntem.Uite,ca a fost o gogoșari umflata,de nasitul vostru.A,ca mi-am adus aminte,aici,în New York,în ziarele românești, se face caz de faptul ca marele vostru guru Johanistilor, ***.
  • Paull Paull
    Pai da, ar trebui sa incepem cu firea si olguta care si-au adus copiii la mitingurile psd (au si o gramada de poze pe aceasta tema). Sau la ele nu se pune ca-s de la putere?
  • Radu Radu
    Cum adică, mai e vorba,legea a fost încălcată iar smecherele de si-au adus plozii , sa plătească, la fel și cine a organizat. Sa va aduc aminte,ce au sărit de fund în sus muieretul romanesc cu Norvegia ?Vai,ce s-au ofensat bucurestenii/cele,ce defilat mândrii cu pancarte pe coșul pieptului.De ce nu ați ieșit în strada apropo,de copiii abandonati,cu dizabilități, etc,a ca v-a zis madame Clothilde,și Santa Klaus,sa ieșiți, iute,ați sarit .Dar,dacă îmi aduc aminte,îl unico președinte nu are copii,nici măcar, adoptați, deci,el a comis un abuz în serviciu,când în Parlament,v-a felicitat ca v-ați scos copii la manifestație. Și, asta,este incriminatoriu .. Oricum,cunosc legile ,mai bine decât voi,faceboocisti.i.Am dreptate,domnilor de la jurnal,eu cred ca a fost abuz în serviciu.

Trimite un comentariu

sus