Skip to main content

Probleme cu sunetul la Starea Naţiei de luni. Pătraru: „Nu a fost vorba de un sabotaj”

 
Probleme cu sunetul la Starea Naţiei de luni. Pătraru: „Nu a fost vorba de un sabotaj”

Emisiunea Starea Naţiei, prezentată de Dragoş Pătraru la Digi24, probleme cu sunetul. Unii telespectatori ai emisiunii au putut vedea imagine, dar nu au putut auzi sunetul.

Publicitate

Dragoş Pătraru, realizatorul emisiunii Starea Naţiei, a explicat pe Facebook care a fost problema:

„În legătură cu problemele tehnice de aseară, sunt bucuros să vă anunţ că nu a fost vorba de un sabotaj, aşa cum mi s-a tot sugerat în comentarii (nebunilor conspiraţionişti ce suntem!), ci de incompetenţa unor oameni de la tehnic, care nu au făcut o chestie la sunet după Oscaurile sufletului. Bref, e vorba de prostie. Prezint scuze în numele companiei pentru cele întâmplate, sper să nu se mai repete. Vă mulţumesc pentru fidelitate şi pentru reacţia promptă. Contează mult pentru noi, cei de la Starea naţiei. :)”

Concret, din informaţiile Paginademedia.ro, Digi24 şi Digi Film au avut în noaptea de Oscar, duminică spre luni, două feed-uri, unul cu traducere în limba română şi cel fără traducere, doar cu sunet în engleză.

Telespectatorii care au ales, din telecomandă, varianta în limba engleză a Oscarurilor au rămas cu această setare, care a cauzat probleme apoi în timpul emisiunii Starea Naţiei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ion Ion
    Ce cauta pacaliciul asta de Patraru la Digi? E total iesit in decor prin prostiile debitate si mai ales emfaza prostului fudul.
  • rezist rezist
    Chiar si fara sunet telespectatorii digi au inteles ce a vrut sa spuna patraru. Doar sunt atat de inteligenti! Rezistati si fara sunet!
  • danu. danu.
    Explicația este atât de simplă... Mulți au meniul televizoarelor lăsat "by default" în engleză și de aici, în cascadă televizorul este setat automat să decodeze "primary" canalul audio în engleză și subtitrarea DVB în engleză (pentru hipoacuzici). Pe de altă parte, Digi24 emite în mod normal doar un canal de sunet: unele televizoare văd "română", altele "unknown". Duminica trecută, în mod excepțional, Digi24 a mai adăugat un canal de sunet pe care l-a numit... "english". Și ghiciți ce-au făcut televizoarele cu meniul în "english"? Au selectat automat acel canal de sunet ca fiind "primary". Și nu doar emisiunea lui Pătraru a avut de suferit, ci și promourile (așa am realizat că e ceva setat "aiurea" la televizorul meu).
  • Socrate Socrate
    Mai copii, voi nu ati inteles pana acum ca aceasta emisiune este doar o afacere pentru patraru si echipa lui? Nu ati inteles cat de usor sunteti manipulati seara de seara dupa ce va intoarceti obositi de la servici? Asta e atuul acestor "voci" moraliste: patraru, badea, banciu, ca va gasesc seara de seara dupa o zi plina de obstacole si greutati, alimentandu-va astfel supararile. Pentru ei e doar o afacere cu pardum de credibilitate. In acest spectatcol penibil o parte imortanta eate ai victimizarea personajului principal pentru ca miorita prinde bine la popor ca scuza pentru esec. Mai bine cititi o carte seara sau vizionati un film bun.
  • Dhalia Dhalia
    Iti dai seama ce nivel intelectual au telespectatorii lui patraru daca doar dupa o editie cu probleme au tras concluzia ca acesta e sabotat? Pacat de OTV, acolo macar se uneau toti nebunii, acum s-au raspandit la a3, rtv, b1 si la patraru. In plus, pentru ei acest om care zice numai platitudini, fara nimic original, este un reper de moralitate si judecata sanatoasa. Mare blestem peste poporul acesta!!!
  • Sunetistul Sunetistul
    Sursa fundamentală a problemelor este că în lumea modernă oamenii proşti sunt încrezuţi, iar cei inteligenţi sunt plini de îndoieli.
    Oamenii ignoranţi sau necalificaţi tind să-şi supraevalueze nivelul competenţă, convinşi fiind că sunt mai buni decât în realitate.

    Alo... Dragoș Pătraru... da mă tu... mă băiatule... Te-ai născut jignit, sabotat?!... Mare grijă că Mircea Badea îţi suflă-n ceafă ;)
  • Victima cenzurii Victima cenzurii
    @ Cristi Sti de ce nu au montat cei care lucreaza la emisiunea lui Patraru si trackul de sunet pt engleza? Pentru ca sunt si eu, la fel ca Patraru niste " competenti". Iar ca sa il saboteze cineva pe acest actor slab, acesta ar trebui sa fie cu adevarat valoros si sa ii fie vocea ascultata mai mult de 0.9 puncte de rating, ceea ce nu se intampla. Interesant este faptul ca Patraru se crede un valoros, lucru care poate reprezenta inca un caz patologic in piata media.
  • radu radu
    chiar urmaresc emisiunea lu Patraru , e singurul care le zice pe direct ,fara a fi partinitor , ceea ce altii nu fac Bv Patraru
  • Patraru Vasile Patraru Vasile
    Mizerabil acest Patraru , pentru o problema ce nu avea nici o legatura cu colegii lui . Vina e a telespectatorului care isi lasa televizorul pe track 2 .
    Oare telespectatorii s-au uitat toata ziua la Digi24 fara sonor ?
  • johhny bravo johhny bravo
    In general nu se face sa iti balacaresti colegii in public. Indiferent a cui e vina. Intre voi puteti sa va injurati dar in afara sunteti ECHIPA. Unita. Ca regula generala, o companie are un departament de comunicare si numai ei comunica in cazuri din astea, daca se considera necesar DUPA consultarea cu managementul. Nu se trezesc unii vorbind.
  • Cristi Cristi
    Si cam ce voia Dl. Patraru sa faca oamenii de la tehnic ca sa nu mai fie incompetenti? Sa sune toti abonatii care au trecut sunetul pe engleza si sa-i anunte sa comute inapoi pe track-ul de romana?:)
    Intrebarea ar fi de ce oamenii care editeaza emisiunea d-lui Patraru nu au editat materialul track-ul de sunet dublat si pe engleza, conform cu ceea ce s-a discutat intern. Cam urat d-le Patraru, dar aici vi se vede adevaratul caracter.
  • sgiu sgiu
    @Zara stai chill ca nu s-a facut intenționat
  • Zara Zara
    *** tu nu ai gresit niciodata ?
    Ia intreabai pe "incompetenti" cat bani primesc de la marele DIGI ?
    Vai de capul vostru de vedete. Uitati de unde ati plecat .
  • Patraru sabotatu Patraru sabotatu
    Asta e caracterul lui Patraru. Catalogheaza incompetenti pe toti cei cu care lucreaza. Si la TVR au fost toti cu care a lucrat cataligati incompetenti. Patraru e singurul incompetent din ecuatie. Dar cum sa dea vina pe el?
  • Octavian Octavian
    Ca sa fii sabotat iti trebuie un pic de notorietate, poate ceva valoare. Pe un simplu lacheu al lui Ghita nu vad cine ar sabota. Doar cineva deranjat de prostul gust al emisiunii cu pricina.

Trimite un comentariu

sus