Skip to main content

Sezon nou al seriei Pe urmele lui Hitler, la History

 
Sezon nou al seriei Pe urmele lui Hitler, la History

„Pe urmele lui Hitler” revine la History cu al doilea sezon, în fiecare zi de marţi de la ora 22:00, începând din 28 februarie.

În 2014, FBI a declasificat peste 700 de pagini de documente oficiale sugerând că este posibil ca Adolf Hitler să fi supravieţuit înfrângerii Germaniei naziste şi ca acesta să se fi refugiat în America de Sud.

Veteranul CIA Bob Baer şi doctorul John Cencich, anchetator de crime de război din cadrul Naţiunilor Unite, revin în al doilea sezon cu implicarea unor noi specialişti şi cu noi metode pentru continuarea investigaţiei şi pentru a descoperi ce s-a întâmplat cu Hitler la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial.

În plus, Bob şi John au obţinut acces la peste 14.000 de pagini din documente declasificate de către fiecare agenţie majoră de informaţii din întreaga lume.

Echipa se întoarce la Berlin, unde descoperă o a cincea ieşire din Fuhrerbunker-ul lui Hitler, necunoscută anterior, şi încep să investigheze zonele care ar fi putut fi folosite pentru părăsirea Berlinului.

Între timp, Tim Kennedy şi arheologul istoric Alasdair Brooks, se întâlnesc cu Daniel Schavelzon la misteriosul adăpost nazist din Misiones, Argentina. Pe parcursul serialului, anchetatorii urmăresc ponturile furnizate de baza de date high-tech cu documentele declasificate din Germania, Danemarca, Spania, Maroc, Argentina şi Chile, descoperind martori-cheie şi informaţii despre cel de-al patrulea Reich, la ani întregi după sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gigi gigi
    Stau si ma intreb oare ce ar fi facut History Channel daca nu ar fi existat Hitler si nazismul. De unde ar mai fi "muls" atatea "senzationalisme"?

Trimite un comentariu

sus