Skip to main content

Tolo: Cetăţenii îl plătesc pe ministrul de interne ca să-i găsească pe huligani în piaţă, nu pe jurnalişti pe Facebook

 
Tolo: Cetăţenii îl plătesc pe ministrul de interne ca să-i găsească pe huligani în piaţă, nu pe jurnalişti pe Facebook

Cetăţenii îl plătesc pe ministrul de interne ca să-i găsească pe huligani în piaţă, nu pe jurnalişti pe Facebook, spune Cătălin Tolontan, într-o declaraţie acordată Paginademedia.ro.

Publicitate

Răspunsul lui Tolontan vine după ce, astăzi, ministrul de interne menţionat mai multe nume de jurnalişti şi persoane publice, despre care a „remarcat susţinerea protestelor de stradă pe reţelele sociale”: Mircea Marian, Emilia Şercan, Ovidiu Vanghele, Robert Turcescu, Lucian Mândruţă, Nicuşor Dan, Clotilde Armand, Cătălin Tolontan.

Ideea ministrului că jurnaliştii au scos oameni în stradă e, spune Tolontan, o „insultă la adresa cetăţenilor” şi „proba unei concepţii a Guvernului prin care îi infantilizează pe români.”

Reacţia lui Cătălin Tolontan, pentru Paginademedia.ro:

Cetăţenii îl plătesc pe ministrul de interne ca să-i găsească pe huligani în piaţă, nu pe jurnalişti pe Facebook. Cât despre ideea că cineva îi poate scoate pe oameni în piaţă, asta este o insultă la adresa lor, a cetăţenilor şi proba unei concepţii a Guvernului prin care îi infantilizează pe români.

În realitate, oamenii au propriile speranţe, probleme, idealuri şi nevoi şi ce scrie un simplu jurnalist precum Tolontan e ultima lor problemă.

VEZI AICI Declaraţia ministrului interne şi înregistrarea VIDEO a declaraţiei, dar şi reacţiile altor nume de pe listă – Lucian Mîndruţă, Emilia Şerva, Ovidiu Vanghele, aici.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Un roman Un roman
    Astia sunt romanii frumosi pe care unii i-au vrut probabil morti, ca in 1989.
    https://www.youtube.com/watch?v=8JlIBRXLM2s

    Intotdeauna de vina sunt altii care nu te lasa sa iti faci de cap in tara tuturor. Cu jurnalistii manipulatori cine si ce va face insa ?

Trimite un comentariu

sus