Skip to main content

UPC, parteneriat cu grupul Pro. Pot fi vizionate programe la şapte zile după difuzare

 
UPC - Horizon
UPC - Horizon

UPC România a încheiat un parteneriat cu Pro TV, ce permite clienţilor vizionarea conţinutului posturilor Pro timp de şapte zile de la difuzarea iniţială.

Publicitate

Compania de cablu a lansat anul trecut un serviciu de video „în reluare”, ce permite stocarea programelor pe şape zile pentru anumite posturi.

Parteneriatul UPC - Pro vizează toate posturile grupului de media: Pro TV, Acasa, Sport.ro, Pro Cinema şi Acasa Gold. În plus, utilizatorii aleg şi unde urmăresc emisiunile, serialele şi filmele: pe televizor sau pe device-uri mobile - laptop, tabletă, smartphone - prin intermediul aplicaţiei Horizon GO.

Conţinutul este disponibil clienţilor UPC de televiziune digitală prin intermediul funcţiei Replay TV a Horizon.

Bogdan Bucurei, director de marketin UPC România: „Consolidarea parteneriatului cu CME este parte a strategiei UPC de a oferi cea mai bună experienţă de divertisment din România. Doar cu platforma inovatoare HORIZON, clienţii au acces complet la toate brandurile PRO atât de îndrăgite şi se pot bucura de conţinutul preferat atunci când îşi doresc. Răspundem astfel nevoii lor de flexibilitate, de a alege când urmăresc serialul sau emisiunea favorită, dat fiind programul tot mai încărcat.”

În prezent, peste 65 de canale TV sunt disponibile în cadrul funcţiei Replay.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    mareane , esti la datorie sa lauzi pro tv , serviciu usor
  • marian marian
    Mai iuli . nostradamus . esti sigur ca emisiunea de doi lei de la antenuta ta va spulbera pro . sa fim seriosi . . manipulator ca si trustul . de ce nu te angajezi la ei sau la romania tv .
  • mile mile
    allex, ce te agiti atat cu propaganda , sunt niste emisiuni obisnuite
  • Allex Allex
    Ideea e ca se doreste ca duminica sa ramana seara filmului Pro asa cum romanii sunt obisnuiti.
  • Allex Allex
    Informatile sunt de la producatorul executiv al show-ului. Decorul este absolut spectaculos, nu cred ca a mai fost asa un decor in ro pana acum. Iuli, sincer nici eu nu am inteles mutarea, ramane de vazut cum vor gusta romanii. Eu unul as fi programat show-ul duminica. Sa vedem cum se descurca Masterchef, care va ramane doar martea.
  • Daria41 Daria41
    Bun asta. Risti sa vezi filmul de pe Pro in reluare si el este si pe Procinema...sau La Bloc...la re re re redifuzare (acesta palida copie damboviteana). Noroc la Pro ca au descoperit stirile de la ora 6.00 AM...dupa model Antena1(ei se scoala la 6 de ceva ani)...
  • Iuli Iuli
    "Cea mai buna oferta de divertisment", care e? Doar ProTV e bun din grupul Pro, restul e alcatuit si reluari ai rerereluari (Gold, Cinema si Sport), iar Acasa e pe duca.

    @Allex, de unde ai informatia? Atunci e MasterChef, sau Pro-ul se teme de confruntarea cu Chefi la cutite? Oricum, Chefii de la Antena vor rupe show-ul dansant de la Pro. Prea mult a tinut Dansez incat romanii s-au saturat
  • Allex Allex
    Te provoc la dans incepe luni, 6 martie , de la 20:30.
  • borda borda
    Nimic nou. Aceste canale sunt deja de câteva luni disponibile prin funcția de Replay.

Trimite un comentariu

sus