Skip to main content

VIDEO. Vedete şi maşini. Fiul actorului Clint Eastwood, în ultima reclamă BMW Seria 5. Milla Jovovich, imaginea Toyota

 
VIDEO. Vedete şi maşini. Fiul actorului Clint Eastwood, în ultima reclamă BMW Seria 5. Milla Jovovich, imaginea Toyota

VEDETE ŞI MAŞINI. Fiul lui Clint Eastwood, în noua reclamă BMW. Actorul Scott Eastwood, cunoscut din filmele Suicide Squad, Fury sau The Longest Ride, este imaginea campaniei „Business Athlete”, de promovare a noului BMW Seria 5. Actriţa Milla Jovovich este, mai nou, imaginea unui model Toyota.

Publicitate

Detalii, în continuare:

Campania pentru BMW porneşte în România din 20 februarie, pe TV - cu un spot în care apare Scott Eastwood, în print şi on-line.

Hildegard Wortmann, director de brand BMW, explică ideea campaniei şi alegerea lui Scott Eastwood, fiul lui Clint Eastwood.

„Mesajul principal al reclamelor noastre este clar: succesul trebuie câştigat. Nu te culca pe lauri", explică . "Este la fel de adevărat atât pentru noul BMW Seria 5, cât şi pentru Scott Eastwood. Şi este doar unul din motivele pentru care cei doi se potrivesc atât de bine."

În acelaşi timp, campania este susţinută de o comunicare în print şi online susţinută de două mesaje principale: "Succesul nu se moşteneşte. Se câştigă" şi "De profesie, atlet. De plăcere, businessman".

Campania cu Scott Eastwood vine după ce, în toamna anului trecut, BMW a lansat (tot pentru Seria 5) scurtmetrajul The Escape, regizat de Neill Blomkamp. Filmul de aproape 15 minute, cu actorul Clive Owen în rolul principal, a fost vizualizat de peste 5,5 milioane de ori pe YouTube.

Scurtmetrajul The Escape a completat o seria care totalizează opt mini-producţii BMW având marca în prim plan, cu vedete de la Hollywood - Forest Whitaker, Mickey Rourke, Madonna, Gary Oldman şi James Brown şi cu regizori ca Guy Ritchie, Ang Lee, David Fincher sau Ridley Scott.

Milla Jovovich, imagine pentru un model Toyota

Actriţa şi modelul Milla Jovovich este imaginea unui model Toyota C-HR. Ea a fost prezentată în cadrul unui eveniment desfăşurat la Londra, în luna februarie.

Campania cu Milla Jovovich imagine se va derula şi în România din luna martie.

Spot BMW Seria 5 cu Scott Eastwood:

Scurt-metrajul "The Escape":

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Daniel Daniel
    Milla Jovovich a fost imaginea mai multor branduri celebre, printre care Revlon și L'Oreal Cosmetics, Dior sau Versace. Cel mai bun rol al ei din punctul meu de vedere a fost in filmul al The fifth element .

Trimite un comentariu

sus