Skip to main content

Vocea Romaniei Junior, programat duminica de Pro TV. Când începe

 
Vocea Romaniei Junior, programat duminica de Pro TV. Când începe

Noul show de talente al Pro TV, Vocea României Junior, va debuta la finalul acestei luni. Producţia prezentată de Bobonete şi magicianul Robert Tudor va începe duminică, 26 februarie, de la 20.30.

Publicitate

Juriul show-ului Vocea României Junior este format din Inna, Andra şi Marius Moga.

Andra, de două ori jurat. Ea va fi implicată şi în proiectul Vocea Junior, dar şi la Românii au talent, care va debuta pe 17 februarie. „E o aventură superbă să fiu antrenor la Vocea României Junior. Sunt foarte fericită că fac parte din acest proiect care are toate ingredientele pentru a te ţine captiv în faţa televizorului: este amuzant, surprinzător, emoţionant. Sunt sigură că cei care vor urmări emisiunea vor simţi fiori ca şi cum ar fi ei înşişi în culise, ţinându-i pumnii unui membru al familiei. Sper ca echipa Andra să fie susţinută! Cei mici au nevoie de încurajări.”.

Marius Moga este jurat şi la Vocea României, dar şi la varianta pentru juniori. „La Vocea României Junior m-am simţit foarte bine, pentru că am realizat că avem o ţară plină de copii talentaţi! Juniori cu voci mari, dezinvolţi, pasionaţi de muzică şi pregătiţi pentru a fi următorii artişti mari ai României.”.

Inna: „Sper să vă placă echipa INNA, sunt copii talentaţi, artişti în devenire, pe care sper să îi susţineţi şi să îi urmăriţi. Abia aştept să vă bucuraţi de primul sezon Vocea României Junior, la Pro TV, de muzică live, voci incredibile şi copii senzaţionali!”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ANDREI ANDREI
    Ce va urma înteresant.
  • Lascu gabriel Lascu gabriel
    Sunt curios care copil va castiga
  • Lascu gabriel Lascu gabriel
    Sunt curios care copil va castiga
  • Dacian Dacian
    floarea din gradina zoologica
  • Iuli Iuli
    @Ionut, cine e Ioana Ignat? La X FACTOR: Jo, Nicoleta Nuca, Florin Ristei, Maxim, Nadir etc.
  • mile mile
    claudiu, sunt cunoscuti cei care au fost la te cunosc de undeva
  • claudiuu claudiuu
    Pentru@Ionut ai uitat-o pe Mira care a fost la Vocea Romaniei in 2013 in echipa lui Marius Moga si piesa Bella are peste 20 de milioane de vizualizari pe You Tube iar de la X Factor doar JO Florin Ristei si Nicoleta Nuca sunt cunoscuti ceilalti sunt No Name
  • Ionut Ionut
    Mile:in care nu ajung nimic castigatorii
    Asa e nu ajung nimic câștigători decat in topurile muzicale exemplu Ioana Ignat, Liviu Teodorescu, Feli care are peste 13 milioane de vizualizări la un clip de 3 luni pe YouTube in rest ce pot spune? Astept un raspuns cu melodiile de top a concurenților x factor ca sunt sigur ca nu exista nici in topuri si nici melodii cu peste hai sa zicem 1 milion sa nu zic 3 mil de vizualizări pe YouTube
  • mile mile
    cine vorbeste , doritorul de telenovele romanesti
  • Allex Allex
    Draga mile, eu nu cred ca iti dai seama ce penibil esti.. pe bune =))
  • mile mile
    alex, u o sa te uiti la lalaituri ale unor copii doar pt ca e la pro tv , chiar nu vati saturat de aceste emisiuni in care nu ajung nimic castigatorii, mi se par inutile , dar sunt ieftine , sa faca ei emisiuni in strainatate ca insula iubirii nu astea , apropo s-a terminat filmarile in thailanda , asteptam sa inceapa , in rest jale
  • ALX ALX
    mile, VRJ e un format international n-are nici o treaba cu Nextstar . E ca si cum ai asemana X factor cu VR. In juriu sunt Andra si Inna care vor aduce foarte mult capital de imagine !
  • ALX ALX
    V-am spus ca vor programa VRJ duminica
  • mile mile
    roata norocului , mareane , mai buna decat copia next star
  • marian marian
    Vocea pe pro .versus copia de talente ,ale antenutei sa vedem cine castiga .i a zi iuli si mile

Trimite un comentariu

sus