Skip to main content

Alina Petrescu, fostă Antena 3, noul purtător de cuvânt la Guvern

 
Alina Petrescu, esential, Antena 3
Alina Petrescu, esential, Antena 3

Premierul Sorin Grindeanu a numit-o astăzi pe Alina Petrescu în funcţia de consilier de stat, purtător de cuvânt al Guvernului, potrivit unui anunţ al instituţiei. Petrescu a fost până recent realizatoarea emisiunii Esenţial de la Antena 3.

Publicitate

Sorin Grindeanu: „Îmi doresc foarte mult ca transparenţa şi comunicarea în timp real să fie două atribute principale ale Cabinetului pe care îl conduc. Este responsabilitatea noastră ca oamenii să fie informaţi corect despre măsurile care, de cele mai multe ori, au impact direct asupra vieţii lor. Am încredere că Alina va şti să explice deciziile Guvernului şi să facă înţeleasă activitatea echipei guvernamentale.“

Alina Petrescu are o experienţă în presa de aproape 15 ani, debutând la TVR Internaţional, lucrând apoi aproape doi ani în redacţia EuroNews. Cea mai lungă perioadă, peste 10 ani, şi-a petrecut-o însă la Antena 3, unde a realizat mai multe emisiuni.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • eu eu
    diferenta intre ea, de la *** lui voiculescu, si Suciu e diferenta intre acest guvern jenant si cel al lui Ciolos.
  • sgiu sgiu
    Una dintre putinele persoane ok din post.
    Bine ca nu l-a pus pe badea....ce vai de noi era
  • Drulea Drulea
    „Uite cine danseaza” a inregistrat 10,4 puncte de Rating cu 28,6 % Share, asta in vreme ce productia Antenei 1 a terminat seara cu o medie de 9,2 puncte de rating si 25,3 % share. Pana apar stirile aici, le citim din alte parti cu multe ore inainte.
  • ana ana
    Antena 3 are corespondentul ei nu la Guvern ci in Guvern. Of...tara lui peste...
  • Florin G Florin G
    Ce m-a deranjat a fost ca a anuntat ca pleaca si nu stie ce va face. Cu doua-trei zile inainte de a fi anuntata stirea cu numirea ei la Guvern. Este o mare mincinoasa si neprofesionista din punctul meu de vedere pentru ca a facut asa. Era simplu sa spuna: am alte planuri. Imi era simpatica, dar acum e o mincinoasa.
  • antitradatori antitradatori
    Dupa B1, urmeaza o tradatoare de la A3. Presa vanduta!
  • Antibucuresți, oraș de cacao Antibucuresți, oraș de cacao
    Bai,fete palide,dar de Mădălina Dobrovolschi,fosta Puscalau,din gașca lui Cioloș, nu ziceți nimic,ca era din gasca lui Gusa,analistul politic fara sosete in picere, hai, ***,Johanistilor, ciocu mic și joc de glezne,
  • Adi Adi
    Acum am inteles doua lucruri: cum se platesc datoriile si cum oricine poate face orice.
  • Iuli Iuli
    Si uite asa Antena 3 o sa fie mai prezenta in guvern :)

Trimite un comentariu

sus