Skip to main content

Aplicaţie pe UPC. Seriale cu Botezatu, Ana Lesko, Adelina Pestriţu şi chef Siserman. Urmează un canal de ştiri cu telefonul

 
Aplicaţie pe UPC. Seriale cu Botezatu, Ana Lesko, Adelina Pestriţu şi chef Siserman. Urmează un canal de ştiri cu telefonul

Cătălin Botezatu, Ana Lesko, Adelina Pestriţu şi Siserman, fostul concurent de la MasterChef au fiecare câte un serial pentru abonaţii UPC Horizon. Pe aceeaşi platformă, urmează să se dezvolte un fel de canal de news (care targetează millenials), care va avea şi un corespondent pentru ştiri din România.

Publicitate

Despre ce este vorba, în continuare:

Mai întâi, ce producţii video va realiza fiecare vedetă:

Botezatu – un fel de reality-show: o zi din viaţa lui Cătălin Botezatu

Paul Siserman – minishow de cooking

Adelina Pestriţu – trucuri de beauty ale vedetelor, sfaturi pentru o viaţă sănătoasă, ghid de călătorie la Hollywood

Ana Lesko – un fel de jurnal legat de sarcină, sănătate, cum să te întorci în formă după ce ai avut un copil

Pentru fiecare din cele patru producţii sunt filmate 12 episoade.

Unde se vor vedea, exact?

Cele patru producţii sunt incluse pe aplicaţia Ownzones Passport România, dezvoltată de compania Owzones Media Network pentru operatorul de telecomunicaţii UPC.

Practic, abonaţii UPC Horizon vor avea această aplicaţie de conţinut video, prin care vor vedea cele patru producţii, dar şi alte tipuri de programe.

În primă fază, vor fi cele patru seriale – produse de Ownzones Media, dar şi canale internaţionale:

Celebrity Biography Channel – poveşti despre vedete din film, sport muzică

Variety - ştiri şi interviuri Variety Studio de de la Festivalurile Internationale de Film Toronto si Sundance, precum si discutiile exclusive “Actors on Actors”, parte din sezoanele Premiilor Emmy si Osca

Bang Show Biz - ştiri din show-bizul internaţional

Urmează un portal de ştiri pe smartphone – corespondent şi din România

Pasul următor este un portal de ştiri pe aplicaţia de pe UPC. Canalul se va numi Circa şi este un portal de ştiri realizate integral pe smartphone-uri. Ţinta: generaţia millenials.

OwnZones că va crea un birou de ştiri dedicat, cu un corespondent permanent la Bucureşti, care va publica zilnic ultimele ştiri, documentare şi reportaje de lifestyle.

În prezent este în faza finală a alegerii corespondentului pentru România.

Circa va fi „dedicat relatarii stirilor si distribuirii materialelor de divertisment prin videoclipuri si articole”.

Va conţine interviuri, povesti in exclusivitate, stiri si politica, cultura pop si lifestyle, continut umoristic.

Un alt canal va fi The List, cu clipuri din zone diverse: clipuri amuzante, ponturi de parenting, alimentaţie, finanţe personale.

Aplicaţia va avea şi o selecţie de filme de la Hollywood, inclusiv o colecţie de filme Star Trek şi seriale documentare.

Aplicaţia Ownzones Passport a fost lansată în România, dar urmează să fie dezvoltată şi în alte ţări unde Liberty Global (compania care deţine UPC) are abonaţi în reţele de comunicaţii.

Cine este Ownzone Media, dezvoltatorul aplicaţiei pentru abonaţii UPC:

A fost înfiinţată de Dan Goman, specialist în tehnologie OTT (distribuire de pachete de date prin internet prin reţele de telecomunicaţii), un român plecat în America de la 6 ani.

Are sediul central la Los Angeles şi birouri în Arizona şi România, iar printre partenerii şi clienţii săi se numără Comcast, Magnolia Pictures, British Pathe, DirecTV, Scripps, Spectrum, Amazon, Hulu, Verizon, T-Mobile Binge On şi SonyVue

Deţine şi platforma video-on-demand ownzones.com

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Antiprost Antiprost
    Penibili.... Da suntem penibili că nu am reușit încă să scăpăm de mitici și de restul fomostilor pentru care "cultura generala " e o expresie auzită pe la media
  • Ionel V Ionel V
    Ai baut gaz ?
  • Anticlujean get-beget Anticlujean get-beget
    Ce sa spun,curat murdar coane Iancule,și, eu credeam ca vorbim de Robert de Niro,Scarlet Johanson, și, uite,maneliștii din Ardeal,cu ce ghighila în mod plăcut auzul,cică, Pestrițu, cică, Leszko, sau cum o chema pe rusoaica aia,Daaaa,UPC,și, RDS,sunt cei mai tari în materie de cultura generala, ciocu mic,ardelenilor,ca sunteți, penibili

Trimite un comentariu

sus