Skip to main content

Aplicație pe UPC. Seriale cu Botezatu, Ana Lesko, Adelina Pestrițu și chef Siserman. Urmează un canal de știri cu telefonul

 
Aplicație pe UPC. Seriale cu Botezatu, Ana Lesko, Adelina Pestrițu și chef Siserman. Urmează un canal de știri cu telefonul

Cătălin Botezatu, Ana Lesko, Adelina Pestrițu și Siserman, fostul concurent de la MasterChef au fiecare câte un serial pentru abonații UPC Horizon. Pe aceeași platformă, urmează să se dezvolte un fel de canal de news (care targetează millenials), care va avea și un corespondent pentru știri din România.

Publicitate

Despre ce este vorba, în continuare:

Mai întâi, ce producții video va realiza fiecare vedetă:

Botezatu – un fel de reality-show: o zi din viața lui Cătălin Botezatu

Paul Siserman – minishow de cooking

Adelina Pestrițu – trucuri de beauty ale vedetelor, sfaturi pentru o viață sănătoasă, ghid de călătorie la Hollywood

Ana Lesko – un fel de jurnal legat de sarcină, sănătate, cum să te întorci în formă după ce ai avut un copil

Pentru fiecare din cele patru producții sunt filmate 12 episoade.

Unde se vor vedea, exact?

Cele patru producții sunt incluse pe aplicația Ownzones Passport România, dezvoltată de compania Owzones Media Network pentru operatorul de telecomunicații UPC.

Practic, abonații UPC Horizon vor avea această aplicație de conținut video, prin care vor vedea cele patru producții, dar și alte tipuri de programe.

În primă fază, vor fi cele patru seriale – produse de Ownzones Media, dar și canale internaționale:

Celebrity Biography Channel – povești despre vedete din film, sport muzică

Variety - știri și interviuri Variety Studio de de la Festivalurile Internationale de Film Toronto si Sundance, precum si discutiile exclusive “Actors on Actors”, parte din sezoanele Premiilor Emmy si Osca

Bang Show Biz - știri din show-bizul internațional

Urmează un portal de știri pe smartphone – corespondent și din România

Pasul următor este un portal de știri pe aplicația de pe UPC. Canalul se va numi Circa și este un portal de știri realizate integral pe smartphone-uri. Ținta: generația millenials.

OwnZones că va crea un birou de știri dedicat, cu un corespondent permanent la București, care va publica zilnic ultimele știri, documentare și reportaje de lifestyle.

În prezent este în faza finală a alegerii corespondentului pentru România.

Circa va fi „dedicat relatarii stirilor si distribuirii materialelor de divertisment prin videoclipuri si articole”.

Va conține interviuri, povesti in exclusivitate, stiri si politica, cultura pop si lifestyle, continut umoristic.

Un alt canal va fi The List, cu clipuri din zone diverse: clipuri amuzante, ponturi de parenting, alimentație, finanțe personale.

Aplicația va avea și o selecție de filme de la Hollywood, inclusiv o colecție de filme Star Trek și seriale documentare.

Aplicația Ownzones Passport a fost lansată în România, dar urmează să fie dezvoltată și în alte țări unde Liberty Global (compania care deține UPC) are abonați în rețele de comunicații.

Cine este Ownzone Media, dezvoltatorul aplicației pentru abonații UPC:

A fost înființată de Dan Goman, specialist în tehnologie OTT (distribuire de pachete de date prin internet prin rețele de telecomunicații), un român plecat în America de la 6 ani.

Are sediul central la Los Angeles și birouri în Arizona și România, iar printre partenerii și clienții săi se numără Comcast, Magnolia Pictures, British Pathe, DirecTV, Scripps, Spectrum, Amazon, Hulu, Verizon, T-Mobile Binge On și SonyVue

Deține și platforma video-on-demand ownzones.com 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Penibili.... Da suntem penibili că nu am reușit încă să scăpăm de mitici și de restul fomostilor pentru care "cultura generala " e o expresie auzită pe la media
  • Ce sa spun,curat murdar coane Iancule,și, eu credeam ca vorbim de Robert de Niro,Scarlet Johanson, și, uite,maneliștii din Ardeal,cu ce ghighila în mod plăcut auzul,cică, Pestrițu, cică, Leszko, sau cum o chema pe rusoaica aia,Daaaa,UPC,și, RDS,sunt cei mai tari în materie de cultura generala, ciocu mic,ardelenilor,ca sunteți, penibili

Trimite un comentariu