Skip to main content

CNA, fără cvorum, după ce patru membri şi-au luat concediu de odihnă

 
CNA
CNA

Şedinţa CNA de mâine nu va avea loc din lipsă de cvorum. Patru din cei unsprezece membri CNA lipsesc şi nu se poate întruni numărul de minimum opt, necesar pentru ca o şedinţă să se ţină.

Publicitate

Este vorba despre Gabriel Tufeanu, Orslya Eva Borsos, Valentin Jucan şi Viorel Vasile Buda, care, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, şi-au depus cereri pentru concediu de odihnă.

Situaţia apare la nici o săptămână după ce membrii Consiliului au respins două proiecte de modificare a Regulementului CNA: unul propunea recuperarea şedinţelor pierdute, celălalt afişarea pe site-ul CNA a membrilor absenţi. Ambele amendamente au fost propuse de Radu Herjeu. Despre subiect, pe Paginademedia.ro.

Propunerea de recuperare a şedinţelor în următoarea zi de miercuri a primit doar patru voturi din cele şase necesare pentru aprobare, de la cei opt membri prezenţi la şedinţa CNA de joi.

Au votat pentru: Viorel Vasile Buda, Monica Gubernat, Radu Herjeu şi Dorina Rusu

Au votat împotrivă: Radu Călin Cristea, Valentin Jucan, Florin Gabrea şi Răsvan Popescu.

Propunerea de afişare pe site-ul CNA a membrilor care absentează de la şedinţele Consiliului a primit cinci voturi din cele şase minim necesare.

Au votat pentru: Radu Herjeu, Viorel Vasile Buda, Răsvan Popescu, Monica Gubernat şi Dorina Rusu.

Au votat împotrivă: Radu Călin Cristea, Florin Gabrea şi Valentin Jucan.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ion ion
    Este lipsa de respect sa nu puteti scrie corect un nume indiferent daca e romanesc sau nu!
  • geo geo
    Ăștia au obosit mai ceva ca parlamentarii. Nu ar putea să ia concediu prin rotație - ori să îți trimită supleanții pe perioada concediului - pentru a asigura cvorumul ?

Trimite un comentariu

sus