Skip to main content

Dana Grecu: Nouă ani mi se par o veşnicie! Cazul Bercea Mondial, la postul TV Antena 3

 
Dana Grecu: Nouă ani mi se par o veşnicie! Cazul Bercea Mondial, la postul TV Antena 3

Cum a prezentat Antena 3 sentinţele din cazul Bercea Mondial - Mircea Băsescu?

Publicitate

Pe postul TV Antena 3, abordarea emisiunii moderată de Dana Grecu merge pe ideea că sentinţele date familiei Anghel sunt exagerate. "Nouă ani mi se par aşa, o veşnicie", a spus moderatoarea Dana Grecu, în legătură cu sentinţa luată de Florin Anghel.

Dana Grecu îi dă idei Izaurei, care a fost culcată la pământ în momentul flagrantului, fiind gravidă. Ideea Danei Grecu: Izaura a fost bruscată atunci, a fost îmbrâncită, culcată pe jos. Pentru o gravidă "e ca un şut în burtă", spune moderatoatea. Dacă ar fi copilul cu probleme, "eu aş încerca să merg pe asta. Dacă aş fi în locul ei", a punctat moderatoarea.

Răzvan Savaliuc, intrat pe telefon, consideră, de asemenea, că pedeapsa e prea mare. Induce ideea că şantajul nu a fost o problemă, dar moderatorul Radu Tudor intervine: "Să precizăm, totuşi, că nu aşa se rezolvă un conflict", a punctat Radu Tudor la ideea lui Savaliuc.

"Suntem în postul Paştelui, să-l ferească Dumnezeu să fie blestemat de ţigani", a punctat o altă invitată, Dana Varga, care reprezenta ALDE.

Ce dacă un dictator a nenorocit o ţară? s-a întrebat retoric, la un moment dat, moderatoarea Dana Grecu.

Astăzi, în cazul de şantaj familia Anghel (Bercea Mondial) - Mircea Băsescu, au fost condamnate mai multe persoane:

  • Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, la 9 ani, 3 luni şi 20 de zile de închisoare cu executare
  • Marius Constantin, condamnat la trei ani şi 10 zile de închisoare, cu executare
  • Izaura Anghel, 2 ani şi 5 luni, cu suspendare

În scandalul Bercea Mondial - Mircea Băsescu, postul TV Antena 3 a difuzat înregistrări audio care păreau surprinse la o întâlnire dintre membrii clanului şi fratele preşedintelui de atunci, Traian Băsescu. Înregistrările lăsau să se înţeleagă că Mircea Băsescu a primit 250.000 de euro de la membrii ai clanului.

VEZI cum a abordat subiectul site-ul Antena3.ro, AICI

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • parpanghel parpanghel
    *** au mers pe mina maretului avocat abraham si acum infunda puscaria. Astept urmarea...
  • Tigan borat Tigan borat
    Jigodile se unesc tot timpul. Ce blestem *** mai tontilor. Mergeti in Draganesti- Olt si intrebati populatia si pe urma vorbiti. Niste *** aia sunteti.
  • ionut ionut
    *** Si sa vorbeasca dupa aia. 9 ani sunt o vesnicie cand nu ai vina! Cand esti vinovat, meriti sa platesti. In logica doamnei Grecu inchisoarea pe viata pentru un criminal sau *** e deja o tortura. Ii propun sa stea un pic de vorba cu familiile ramase in urma celor care au fost ucisi sau cu copiii abuzati sexual. Poate isi schimba atitudinea...

Trimite un comentariu

sus