Skip to main content

GRILA. Emisiunea O dată-n viaţă a Iulianei Tudor, mutată de la TVR 1. Doar cu Best-of-uri

 
GRILA. Emisiunea O dată-n viaţă a Iulianei Tudor, mutată de la TVR 1. Doar cu Best-of-uri

UPDATE. Reprezentanţii postului public au declarat pentru Paginademedia.ro că este voba doar de Best-of-uri ale emisiunii O dată-n viaţă, întrucât programul nu a avut ediţii noi în acest sezon.

Publicitate

SCHIMBARE. După 18 sezoane la TVR 1, emisiunea-vedetă a postului public se mută la TVR 2. Este vorba despre O dată-n viaţă, prezentată de Iuliana Tudor, care intră în grila de primăvară a TVR 2, din 22 aprilie.

Emisiunea de divertisment va fi sâmbăta, de la 20.10. Mutarea vine în contextul în care TVR 1 a devenit un post care se concentrează mai mut pe zona de actualitate şi talk-show, în timp ce TVR 2 este canal cu emisiuni de divertisment, filme şi seriale.

Emisiunea Iulianei Tudor a performat timp de mai multe sezoane, vinerea. Toamna trecută emisiunea a fost mutată sâmbăta, dar la TVR 1.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • livia pila livia pila
    TVR nu are bani. Ceea ce i-a fost dat prin Legea bugetului a cam fost cheltuit pentru plata datoriilor. Iar restul este folosit complet aiurea de numita Radu Irina pentru plata unor colaboratori ce nu fac rating. Gen Cristache, infiltratul Antenei 3, Emma Zeicescu, prezentatoarele fara carte de la Stiri, unde mai pui că va veni si Chioțea. Femeia aceasta pe nume Radu Irina impreună cu cercetatul penal Zgabercea vor sa ducă TVR pe butuci, Opriti-o!
  • Florin Florin
    @Allex, mereu a contat pe sponsori, deci nu contribuie doar TVR . Apoi, formatul a tot fost regandit si se adreseaza unei categorii largi, fiindca in emisiune nu sunt prezenti doar cantareti de muzica populara. Una peste alta, de-a lungul timpului s-a dovedit una dintre cele mai urmarite emisiuni de la TVR, iar Iuliana Tudor mi se pare profesionista si in afara zonei de folclor.
  • marc marc
    Iuliana Tudor este urias supralicitata, de parca ar fi cea mai profesionista, cea mai culta si cea mai frumoasa prezentatoare. NU ESTE. La Eurovision, in direct, fara prompter, a fost proasta si vulgara, de genul DA, BA, LISTA! Vedete de/din hartie reciclata la tvr...
  • mile mile
    alex, tvr are bani cat pro tv si antena la un loc, cine vrea se uita si trebuie sa fie asa emisiuni mai multe , bbc nu are publicitate deloc si merge bine , tvr trebuie sa faca emisiuni bune si nu sa faca profit , dar ei au facut inainte si talent show-uri , in italia rai uno e pe primul loc , peste cele comerciale
  • Iuli Iuli
    @geo, TVR este televiziune de stat, nu publica. Iar ieri, 28 martie, pe media pe zi (Comercial) TVR2 a fost pe locul 18, TVR1 nu apare in top 20

    Eu in locul lor investeam in TVR2 HD si cumparam formate internationale noi +filme. Sa copieze ProTV, Antena1 si Kanal D, asa poate vor ajunge macar in top 10!

    P.s.: Sa se inchida toate televiziunile TVR si sa ramana doar TVR 1 si 2.
  • geo geo
    Ce tâmpenie...era SINGURA emisiune cu care TVR 1 mai intra în top 10 - în afara meciurilor de fotbal ale naționalei. În rest, sunt praf și pulbere cu audiențele. Ei nu iau în calcul faptul că TVR 2 nu este HD și doar o parte din emisiunile TVR 2 sunt preluate de TVR HD. Ăștia își bat joc de principalul canal al televiziunii publice.
  • Allex Allex
    Aceata emisiune este din punctul meu de vedere prea costisitoare pt audientele pe care le face. Mai bine ar face altceva cu banii, imi amintesc perfect ca la inceput emisiunea era live, apoi nu a mai fost, probabil datorita faptului ca interesul pt ea a scazut drastic, si costurile erau prea mari. Daca ar regandii insa putin formatul, ai ar adresa-o unei categorii mai largi de public, poate ar performa. Inca o problema este studioul, si mai ales decorul, care este vechi si ponosit.

Trimite un comentariu

sus