Skip to main content

Kosem ajunge la final luna aceasta. Kanal D a programat un nou serial

 
Kosem ajunge la final luna aceasta. Kanal D a programat un nou serial

Serial turcesc nou la Kanal D, după ce sezonul unu din Kosem ajunge la final joi, 16 martie.

Publicitate

Kanal D va difuza de luni pana joi, de la ora 20:00, un nou serial turcesc “Dragoste infinita”, programat din 20 martie.

Serialul este realizat de aceeasi producatori ai unor seriale precum “Yaman”, “Ezel”, “Fatmagul”, “In Dragoste si in razboi”.

În distribuţia serialului „Dragoste infinita” intră personaje precum Burak Özçivit, cunoscut din “Suleyman Magnificul”, in rolul lui Malkoçoğlu şi Neslihan Atagül a interpretat-o pe Neriman din serialul “Un destin la rascruce”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Liliana Liliana
    Vrem kosem..
    As dori sa stiu cand reincepe.si sa respectati de la inceput si pana la sfarsit acelasi orar si reluari.. Poate eu sunt la munca si vreau sa l vad in reluare. Va multumesc daca luati in considetatie
  • Emma Emma
    Vrem Kosem
  • Muresan ioan Muresan ioan
    Explicați,va rog ce se întâmpla cuserialul kosem? Mai continua si cand??
  • Sandor Sandor
    Alo, pe ce lume trăiți dragilor? Ați văzut cumva vreun ep din Kara Sevda? Ma lasa-ti cu Bahar un serial ***. Eu am văzut bună parte din film nu am văzut nimic deosebit. Așa că nu vă dați cu părerea în necunostiinta de cauza.
  • Iuli Iuli
    Daca erau destepti, difuzau BAHAR - VIATA FURATA, de luni pana vineri, de la ora 20:00, iar in weekend sa bage Furtuna pe Bosfor, la duel cu Te cunosc, filmul Pro (sambata) si Vocea Romaniei Junior - iUMOR (duminica)

    Serialul BAHAR - VIATA FURATA, difuzat din ianuarie pana in august, a plasat Kanal D pe locul 2 in topul televiziunilor in anul 2016, dar se pare ca ei vor sa-si dea "cu firma-n cap"
  • Ionut Ionut
    Vrem Bahar

Trimite un comentariu

sus