Skip to main content

VIDEO. Povestea fetiţei fără mâini care a impresionat juriul Românii au talent: Cântă de la grădiniţă, iar la orgă de trei ani

 
VIDEO. Povestea fetiţei fără mâini care a impresionat juriul Românii au talent: Cântă de la grădiniţă, iar la orgă de trei ani

Lorelai Moşneguţu (14 ani), fetiţa fără mâini care a cântat la pian cu degetele de la picioare a emoţionat-o pe Mihaela Rădulescu, cea care a şi apăsat butonul Golden Buzz şi a trimis-o pe tânără direct în semifinală: "Când am luat-o îmi braţe, mi-am dat seama că plânge, dar nu îşi poate şterge lacrimile".

Publicitate

Lorelai a ales să interpreteze piesă „A million stars” a Luminiţei Anghel. Care este povestea ei?

S-a născut fără mâini, fără femur la ambele picioare şi încă de la naştere, fetiţa a fost diagnosticată cu sindromul plurimalformativ. Abandonată la naştere de către mama sa, fetiţa a fost adoptată la două luni de un asistent maternal.

„Eu nu pot sa fac nimic pentru mine: nu pot să mă spăl, şi nici să mănânc singură”, a mai povestit fetiţa.

„Doctorul mi-a zis sa-mi folosesc mult picioarele. Nefiind braţele care sa asigure circulatia sanguină, atunci picioarele trebuie folosite foarte mult”, a povestit ea.

Despre familie „Nu am vorbit niciodata cu mama. Nicio ruda nu a vrut sa ia contact cu mine. Eu asa m-am nascut, cu problema asta”, a povestit ea la Românii au talent.

Primul talent al său a fost vocea: „De la gradinita am inceput sa cant cu vocea. La 7 ani am intrat la Scoala Populara de Arte. Am facut 4 ani de canto la Scoala Populara de Arte, iar acum fac canto muzica usoara cu Mezzo-soprana - Alina Sima din Pitesti”, a mai povestit Lorelai.

Când nu cântă şi când nu face actorie, fetiţa scrie cărţi. Opt până acum.

„Copiii m-au ocolit mult. Vin profesorii de la şcoală la mine acasă şi am doar 10. Sunt premiantă la Olimpiadele de Biologie şi Geografie. Am şi dimplomă de Excelenţă.”

Lorelai a participat în urmă cu trei ani la show-ul NextStar, prezentat de Dan Negru, unde a cântat.

VIDEO. Lorelai la Românii au talent


Romanii au talent 2017: Lorelai Mosnegutu - Interpreteaza piesa A million stars pe romaniiautalent.protv.ro

VEZI câţi români s-au uitat la momentul Lorelai Moşneguţu, AICI

VEZI audienţele întregii emisiuni de aseară, AICI

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Milog Milog
    Mile este Voiculescu din puscarie. Se vede dupa gramatica:scrie cu greseli ca in denunturile de la securitate. Plus ca un om normal cu job si familie nu ar avea atata timp de stat pe forumuri. Asta spune multe despre un om: plin de frustrari si rautati sta singur in fata unui monitor fara prietenisi viata in afara apartamentului. Cred ca ia si ajutor social.de ce il bagati in seama? Ignorarea lui il va lasa acolo unde e: singur
  • Valentin Valentin
    Mulțumesc frumos pentru compliment, Mile. Ești un exemplu perfect de privitor tipic de antene: nu știe să-și argumenteze opiniile fără să inventeze ceva de la el și are un limbaj de șanț, că alt cumva nu pot să spun. Mă rog, eu doar am vrut să-mi exprim opinia. E treaba fiecăruia la ce se uită.
  • aLex aLex
    @mad79,libertatetea de exprimare ti-e garantata in spatiul public,nu si in site-ul privat care este paginademedia.ro.Moderatorii comentariilor pot sa faca ce vor si sa cenzureze orice cuvant li se pare injurios ca:***,***,***,***,etc.Cand o sa ai site-ul tat atunci poti sa zici ce vrei,dar ai grija ca libertatea ta de exprimare se termina atunci cand incalci drepturile altor persoane.Exista niste legi in Romania cu privire la limbaj si de aceea poti fi tras la raspundere in civil sau chiar in penal pentru ceea ce spui.In plus,o decizie a CEDO de acum cativa ani spune ca proprietarii unui site pot fi trasi la raspundere pentru comentariile injurioase scrise la adresa altor persoane pe site-ul lor,probabil asta fiind si motivul pentru care au inceput sa modereze comentariile.
  • mad79 mad79
    Mesaj pentru Pagina de media.
    Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
    Cenzura de orice fel este interzisă.
    Prin faptul ca "moderati" mesajele se incalca dreptul la libera exprimare!!!
    Bine ati venit in dictatura ar trebui sa fie mottoul vostru!!!
  • Iuli Iuli
    @Mile, zici ca nu vizonezi Romanii au talent, atunci de unde sti ca sunt altii mai talentati? Esti obsedat de Antena1.

    Apropo, SA CANTI LA PIAN CU PICIOARELE, ESTE UN TALENT! Iar daca tot zici ca Pro se foloseste pentru rating, te anunt ca Lorelai a fost si la Next Star.

    Bravo Lorelai, meriti sa castigi!
  • mile mile
    valentin, esti doar un privitor din *** , ei profita de oameni cu probleme pt a castiga bani , divertisment cu lacrimi e pt *** , cei talentati stiu bine ca nu sanse la aceasta emisiune , in fiecare an castiga *** , acces direct in prime time , rusine
  • mile mile
    alex, nu am nimic cu ea, ci cu cei ce se folosesc de ea pt rating , nu poti face un concurs corect , daca nu se voteaza de juriu in mod corect , ce melodie a cantat , ai retinut sau vorbesti asa aiurea , sunt mult mai talentati alti copii decat ea , dar nu au sanse pt ca sunt normali si nu ii asculta nimeni
  • Valentin Valentin
    Dragă Mile, chiar îmi e milă de tine. Nu înțeleg de ce tot te zbați pentru Antenuțe, ești cumva plătit sau...? La iUmor se promovează doar miștocăreala și prostia, în majoritatea cazurilor, nu este nimic cu „umor” acolo. Dacă ție ți se pare amuzant ce este la acea emisiune, ești un caz pierdut și știi cum se spune: „Ești ceea ce privești”. Antena 1 nu face decât să copieze Pro TV, dar nu va reuși niciodată să fie deasupra lui. Cât despre fata de aseară, mult respect, ne dă o lecție foarte importantă de viață: putem face multe dacă ne dorim cu adevărat. Nu e ușor să cânți la pian cu mâinile, dapăi cu picioarele. A meritat să meargă direct în semifinale, este talentată. Emisiunea „Românii au talent” știe foarte bine să facă rating, să amestece momentele comice cu cele triste.
  • Allex Allex
    Mai Mile, inteleg ca nu iti place Romanii au talent, dar asta nu inseamna ca ai dreptul sa batjocoresti un exemplu de viata! Pt ca fata aia este un exemplu de viata! si pe langa asta e si foarte talentata!
  • Zzz Zzz
    Tu si astia ca tine V-ati pierdut orice urma de umanitate si decenta, ***! Mi e sila de voi si de *** ce va sunt parinti! ***
  • mile mile
    cei mad, ce te agiti, tutu a castigat doar ca a avut ceva , oamenii talentati nu au loc aici, asa a fost intotdeauna , se castiga pe milogeala , magicianul de la iumor a castigat ca e bun, nu ca avut probleme in viata , de aceea e mai buna iumor
  • mad79 mad79
    Mile esti un om de nimic,o nulitate,*** al acestei societati.
    Taci prostule!!!
    Ps.Ti-as spune cuvinte mai grele dar acest site e moderat!
  • mile mile
    voi aveti probleme cred de la privitul acestei *** de emisiune , eu am spus doar ca din cauza asta nu mauit la ea, nu poti face divertisment cu persoane cu dizabilitati , daca era sociala atunci e bine , lucruri triste cu diverismentul nu merg , iuli, in america emisiunea e slaba , daca tot intrebai
  • sgiu sgiu
    Iuli asta a fost get r3kt
  • Iuli Iuli
    @mile, meriti sa castigi premiul de "Postac cu handicap". Eu te votez, dar ai un concurent dur: marian. Succes amandurora.

Trimite un comentariu

sus