Skip to main content

PRESA DE AZI. România - Danemarca. „Nulităţi” în „România lucrului prost făcut”

 
PRESA DE AZI. România - Danemarca. „Nulităţi” în „România lucrului prost făcut”

Subiectele din presa de azi. Gazeta Sporturilor a criticat azi partida de aseară, jucată de reprezentativa României împotriva Danemarcei, în preliminariile CM 2018. "Nulităţi", titrează ziarul de sport, care scrie azi despre "un meci în care nu am avut niciun corner", iar "Keşeru a fost ratangiul serii".

Publicitate

Adevărul porneşte azi campania "România lucrului prost făcut", prin care va prezenta "cele mai stupide proiecte pentru care s-au tocat foarte multţi bani, lucrări greşit realizate". Primul episod: un parc construit la doi kilometri de sat.

România liberă scrie în ediţia de azi despre "Caracatiţa Teldrum" care "se întinde peste un sfert din România".

  • Gazeta Sporturilor: "Nulităţi!"

"Elevii lui Daum au irosit aseară şansa de a urca pe locul secund în grupă, după un meci în care nu am avut niciun corner. Keşeru a fost ratangiul serii. Tricolorii au ajuns la 4 partide - 3 oficiale şi un amical - fără gol marcat. În istoria naţionalei, nu se mai întâmplase acest lucru din 1947 - 1948. Următorul meci, decisiv, în Polonia, pe 10 iunie."

  • Adevărul: "România lucrului prost făcut"

"Într-un sat din comuna gălăţeană Scânteieşti, s-au investit 500.000 de lei pentru realizarea unui parc în care sătenii să se odihnească. Dar ca să fie siguri că localnicii ajung gata obosiţi la locul de odihnă, edilii au amplasat parcul în afara localităţii, la mai bine de doi kilometri de ultima casă locuită."

  • România liberă: "Caracatiţa Teldrum se întinde peste un sfert din România"

"Firma apropiată de Liviu Dragnea, contracte în zece judeţe din 2007 încoace. Compania privată Teldrum SA, controlată infromal de către Liviu Dragnea, a încheiat contracte cu statul în valoare de aproape 430 de milioane de euro în ultimii zece ani."

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalale subiecte din presa de azi:

Cotidianul: "Vulpea îşi face bârlog sub Feleac"

"Mai mulţi foşti şi actuali şefi de servicii secrete au fost implicaţi în afaceri imobiliare, începând de la construirea şi închirierea de case până la blocuri rezidenţiale. Chestorul Virgil Ardelean, poreclit Vulpea, cel mai longeviv şef al serviciului secret al MAI, nu face excepţie.

Cu banii adunaţi din tranzacţii cu energie, afaceri hoteliere şi din firma de protecţie şi pază, Vulpea s-a apucat de construirea unui bloc rezidenţial, cu 10 etaje, incluzând spaţii comerciale şi apartamente de locuit, în Cluj-Napoca, unde a achiziţionat şi a demolat fostul complex comercial Feleacul."

Evenimentul zilei: "Deţinuţii care fac plângeri nu îşi vâd copiii, iar turnătorii DNA au dreptul să fure"

"Cazul Ion Bujor scoate la iveală legea nescrisă din spatele gratiilor", scrie Evz.

Libertatea: "Prima ieşire a soţului ilenei Ciuculete"

"O poartă după el în tablouri. Invitat în casa naşilor de cununie de Buna Vestire, Cornel Galeş a adus-o cu el şi pe regretata sa soţie, care le-a zâmbit din tablourile înşirate pe masă."

Click: "Care mâncare este mai bună: din Germania sau de la noi?"

"Suntem sau nu coşul de gunoi al Europei? Unii spun că alimentele din Occident sunt net superioare celor pe care aceleaşi companii le vând în România. Click! a comparat câteva produse alimentare aduse din Germania cu cele comercializate la noi."

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus