Skip to main content

Primul episod al iSerialului „Când mama nu-i acasă”, difuzat simultan pe Happy Channel şi Antena 1

 
Primul episod al iSerialului „Când mama nu-i acasă”, difuzat simultan pe Happy Channel şi Antena 1

iSerialul Când mama nu-i acasă, semnat produs de Ruxandra Ion şi filmat integral cu telefonul mobil, va fi lansat săptămâna viitoare şi pe Happy Channel, dar şi la Antena 1, anunţă reprezentanţii postului.

Publicitate

Primul episod al iSerialului “Când mama nu-i acasă” va fi luni, 13 martie, de la 19:45, pe cele două posturi ale Antenei Group.

Apoi, serialul va fi, daor la Happy Channel, în fiecare zi, de luni până joi, de la 19:45 şi de la 23:00, câte un miniepisod de aproximativ 15 minute comerciale, iar duminica de la 19:00 la 20:00, va fi integral, tot pe Happy Channel, cele 4 episoade legate intr-un format clasic de televiziune.

Detalii despre modul în care a fost filmat serialul, AICI

Despre actori şi sinopsis, AICI

GALERIE FOTO, Distibuţia Când mama nu-i acasă

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrutzaa20 Andrutzaa20
    Eu nu înteleg ceva, voi astia care îi judecati si ziceti ca sunt "slabi" măcar ei au ajuns actori, regizori si directori de imagine, care sunt chiar foarte buni. Iar voi inca nu ati ajuns nimic si chiar daca ati ajuns tot nu aveti dreptul să-i judecatii.
    Ps: Am uitat de fapt ca eu am vrut sa comentez aici că mie imi place foarte mult serialul acesta si la fel de mult si actorii.
  • Costi Costi
    Alex2, normal ca e prost făcut ca acolo director de imagine e unul Chelu' care e extrem de slab, probabil cel mai slab din acest domeniu dar e prieten cu lumea de acolo și întoarce niște bani pe la producători. Pe lângă asta are niște fițe de vedeta.
  • alex2 alex2
    am tot vazut reclama. pare prost facut, dialoguri penibile, actori slabi si arata a filmare cu camera ascunsa in nasture. totul e intunecat, subexpus. ma intreb pe cand prima telenovela filmata pe vhs.
  • Cristian Popescu Cristian Popescu
    Da, ar fi o idee bună să aibă o reluare pe Antena 1, poate chiar dimineața după matinal.
  • cosmin cosmin
    Primul episod al iSerialului “Când mama nu-i acasă” va fi luni, 13 ianuarie, de la 19:45, pe cele două posturi ale Antenei Group. 
    Care ianuarie?Suntem in martie.
  • mile mile
    alex, de ce nu sunt bune vedetele pro tv
  • Alex Alex
    Prevad un nou esec cu vedete reciclate de la Pro.
  • mamaie mamaie
    Serialul e filmat cu iPhone7 Plus si editat pe iPad Pro .
  • Doru Doru
    15 minute ? O prostie.... Un episod de o ora e prea greu ?
  • mile mile
    cine vorbeste , marean fierbinteanul
  • Dan Dan
    Ruxandra Ion are o boală grava (in afara de nepotism exacerbat): vrea mereu ca serialele ei sa fie "primele" la ceva. Prima telenovela romaneasca, prima telenovela romaneasca de epoca, prima telenovela romaneasca filmata in strainatate, prima telenovela romaneasca filmata HD, primul serial muzical românesc... acum primul serial filmat cu telefonul :))) Nu-i de mirare ca majoritatea au ajuns din primele si ultimele. Continutul acestor producții e undeva pe planul al treilea, primând mai degraba nevoia asta de a băga un gimmick care "sa faca istorie" si daruirea rolurilor principale tuturor neamurilor producatoarei :))
    Andra Gogan face un "iSerial" deja, de una singura si parca e filmat mai bine decat ce se vede din promourile pentru "Cand mama nu-i acasa" :)))
    Chiar sunt curios care va fi reacția publicului.
  • Iuli Iuli
    Mai bine ar ramane pe ambele posturi in prima saptamana.

    @marian, esti obsedat de protv. La fel si mile. ***. Daca nu sunteti deja acolo.
  • marian marian
    o mizerie de serial marca antenuta in rolul principal madam iuli si portarul mile
  • Alex V. Alex V.
    Ideea este ff bună pt promovare. În plus, dacă tot plătesc pt un conţinut, pot să facă bani de două ori pe două posturi. Deci, ar trebui să rămână pe ambele posturi întreg serialul.

Trimite un comentariu

sus