Skip to main content

Pro TV a achiziționat un format de emisiune care a fost și la Prima TV: Fermier caut nevastă

 
Pro TV a achiziționat un format de emisiune care a fost și la Prima TV: Fermier caut nevastă

Pro TV va face un fel de Burlacul, cu... fermieri. Deținut de Freemantle Media, care este și licențiatorul Got Talent, formatul Farmer Wants A Wife ajunge la Pro TV, anunță postul TV. Este un format care a fost în 2010 și la Prima TV, sub numele „Fermier caut nevastă”

„Formatul Farmer Wants A Wife este un reality-show ce are la bază viața la țară, prezentată prin intermediul unor fermieri carismatici și singuri, care nu ar renunța pentru nimic în lume la traiul liber în natură, la tradiții, la munca la câmp și la toate activitățile cu care sunt obișnuiți”, spun reprezentanții Pro TV.

Publicitate

Fiecare fermier selectează zece femei moderne, obișnuite cu stilul de viață de la oraș și le invită să se cunoască mai bine, însă numai cinci vor merge în runda următoare. Cele cinci favorite vor merge la o întâlnire de grup și dintre ele fermierul va alege numai două care vor trăi alături de el timp de o săptămână la fermă. Cea care va reuși să-l impresioneze pe fermier și să se adapteze stilului lui de viață va fi aleasa acestuia. 

Postul a lansat și înscrierile pentru acest concurs. 

Formatul face furori și în Franța, unde e difuzat de M6:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Pe bune...chiar nu mai sunt oameni cu idei în țara asta care să vină cu formate originale...de tot importăm, pe bani, de la alții ?
  • Sa ne intelegem, multi oameni buni si cu viziune nu mai sunt la Protv.Incep sa se vada roadele schimbarilor incepute in 2014. Intr-un final, Protv va ajunge intr-un an- doi pe locul 2. Depinde si cum vor gestiona situatia cei de la A1. Reteta filmelor de 10x difuzate se erodeaza odata ce lumea are alternative.
  • Un format pe care Sarbu nu l-ar fi facut nici daca primea bani de la Freemantle. Poate si Viata Satului ar fi o optiune duminica dimineata.
  • la asta au decazut sa faca, nu credeam ca se va ajunge aici , acum cativa ani protevistii se agitau de ce avem atatea programe proaste pe tv iar acum se vor uita la ele , ce a ajuns pro tv , face doar ce e ieftin , marile emisiuni dispar usor , mareane poti sa te inscrii si asa pro tv atrage mai mult public rural

Trimite un comentariu