Skip to main content

Radu Banciu începe luni emisiunea de sport Unşpe metri

 
Radu Banciu începe luni emisiunea de sport Unşpe metri

Radu Banciu începe, luni, emisiunea sportivă pe care a anunţat-o încă de acum câteva luni - Unşpe metri.

Publicitate

Emisiunea va fi difuzată la B1 TV, de luni până vineri, între orele 16.00 şi 17.00. Banciu va avea şi un invitat permanent în studio. Este vorba de Dan Bâra, realizatorul emisiunii Un pont pe zi (dată de B1 TV la ora 00.00).

Jurnalistul a vorbit despre viitoarea emisiune TV la Lumea lui Banciu:

Începând de săptămâna viitoare, adică de luni, vom pune de o emisiune de sport, undeva în jurul orei 16.00. Sigur, cu riscul de a ne vedea ţelul înrămat de actualitatea politică. Intră unul, iese altul, ca la puşcărie, dar la noi o să fie cu sportul. Astăzi, de exemplu, dacă am fi avut emisiune, aduceam un omagiu încă în viaţă lui Vasile Turcu, despre care sigur că se ştiu atâtea anecdote.

Sigur, vom despica actualitatea sportivă, sperăm să o facem într-un mod care nu există azi la televiziunile de sport: adică o discuţie relaxată pe teme de sport şi, sigur, cu sarea şi piperul aduse de noi de acasă, adică nu de aici din studio, în sensul în care putem să trecem peste nişte bariere şi într-adevăr să vedem lucrurile dacă nu aşa cum sunt, măcar aşa cum le vedem.

Anunţasem la un moment dat că vom muta emisiunea de la radio pe tv şi acum, dacă tot avem ocazia, s-au mai liniştit apele în politică. Sport, politică şi alte delicateţuri cărora nu o să le dăm deocamdată un nume, o să-l stabilim săptămâna viitoare, sigur, vom vorbi de meciuri mai relaxat decât în astea 2-3 minute când ni se urlă în căşti că trebuie să plecăm.

Unşpe metri este numele emisiunii pe care Radu Banciu o realiza la postul de radio Sport Total.

Jurnalistul a realizat timp de zece ani emisiunea de sport Unşpe Metri la postul de radio Sport Total FM. Acesta s-a despărţit de postul de radio în urma unui protest faţă de întârzierile salariale. În luna noiembrie, mai mulţi angajaţi ai Sport Total au protestat prin reducerea numărului de intervenţii din timpul emisiunilor lor.

"Am fost primul care a vorbit la acest post de radio", spunea Banciu pentru Paginademedia.ro. "Lucrez din 2005. Eu am protestat. Mai erau câţiva. Protestul constă în ce s-a auzit pe post şi în faptul că este necesar un interlocutor ca să rezolve nişte probleme. Ori dacă nu poţi să dai de el, nu ştim cu cine să vorbim, nu avem practic cui să ne adresăm de foarte lungă perioadă."

Ulterior, emisiunea a ieşit de la Sport Total. La mijlocul lunii noiembrie, Banciu autoironiza dispariţia emisiunii Unşpe metri, de la Sport Total: o punea la "Mortul zilei."„Emisiunea Unşpe metri a răposat, a tras obloanele după aproape 10 ani de existenţă în FM-ul românesc ca urmare a acţiunilor de protest pe care le-am iniţiat săptămâna trecută”, a spunea Banciu la vremea respectivă.

Despre acest subiect, Paginademedia.ro a scris AICI, AICI şi AICI

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • rus victor rus victor
    Trebuie sa va hotarati domnule Banciu ,vreti sa comentam sau sa va laudam:://?Am scris colegului DAN BARA la emisiunea lui ca pariurile lui nu valoreaza doi bani,cotele fiind foarte mici si daca vrei sa le joci ai nevoie de bani seriosi adica cam ce au BEIZADELELE CAPITALISTE care sa fim seriosi nu se uita la poporcaria lui BARA .Ce a considerat DANUT ca trebuie sa faca ...???M-A BLOCAT SA NU MAI pot comenta ,sper sa nu o faca si aici.In rest emisiunea imi place si e in perioada cand pe celelalte posturi e plin de *** si nu avem ce urmari .SUCCES BANCIU si Bara invata sa-i respecti si pe cei care nu ,,,au mintea ta .

Trimite un comentariu

sus