Skip to main content

Rebecca Walter, fostă realizatoare la Antena 2, şi soţia afaceristului Florian Walter, va avea emisiune la Smart FM

 
Rebecca Walter, fostă realizatoare la Antena 2, şi soţia afaceristului Florian Walter, va avea emisiune la Smart FM

O nouă emisiune intră în grilă de programe a Smart Fm. Discuţii de oameni mari este emisiunea moderată de Rebecca Walter, din 14 martie, în fiecare marţi, de la ora 20.00.

Publicitate

„Nu este vorba de un talk-show axat exclusiv pe probleme de actualitate, aşa cum s-ar putea crede, ci realizatoarea va prezenta publicului Smart FM alte faţete ale personalităţii invitate în studioul Smart FM, faţete "nevăzute" în activitatea profesională”, anunţă reprezentanţii postului de radio.

Primul invitat al emisiunii Rebeccăi Walter va fi publicitarul Bogdan Naumovici, iar Mircea Geoană va fi al doilea.

Rebecca Walter a fost prezentatoare unei emisiuni la Antena 2, înainte de 2010. Ea este soţia omului de afaceri Florian Walter, trimis în judecată de DIICOT Cluj pentru constituire a unui grup infracţional organizat şi delapidare în dosarul delapidării clubului de fotbal Universitatea Cluj (pe larg, AICI).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Liliana Liliana
    Sarmanul Tuca, cine l-o fi presat sau ce-o avea de castigat in particular ca a luat-o pe femeia asta ingusta si modesta din toate punctele de vedere? Cred ca a recomandat-o cariera prodigioasa de la Antena 2 unde "puteti uita", vorba viralului, si convinge de capacitatile ei.
  • vaza vaza
    Acum ne pomenim si cu sotii de oameni care I-au facut viata buna , prin bani castigati prin furt,delapidari si nu numai. Se pare ca se aliaza cu un nume unde nu se pliaza. Strategia lui Tuca il poate ineca , sa nu il infunde Smart de tot , apoi vedem cine mai rade de strategia de 2 bani. Unde se vor duce Dinculescu si Craioveanu, isi fac radio Pirat sa bata campii, sau se lasa de media? :)

Trimite un comentariu

sus