Skip to main content

Revista Super Bravo Girl îşi încetează apariţia în România

 
Ultima ediţie Super Bravo Girl a apărut pe 14 martie
Ultima ediţie Super Bravo Girl a apărut pe 14 martie

Ultimul număr. Revista pentru adolescenţi Super Bravo Girl, editată de Ringier în parteneriat cu Bauer (compania care deţine acest titlu), a fost închisă.

Publicitate

Săptămâna aceasta, pe 14 martie, a fost distribit ultimul număr al revistei, care apare pe piaţa din România de mai mulţi ani. Totodată, site-ul publicaţiei, bravonet.ro, a fost redirecţionat spre un nou produs al Ringier noizz.ro.

Contactat de Paginademedia.ro, Mihnea Vasiliu, director general al Ringier, a declarat:

„Revista Bravo şi site-ul erau editate împreună cu grupul Bauer. Era 50% Ringier şi 50% Bauer, un joint venture ce datează de mai multă vreme. Bauer n-a mai fost foarte interesat să continue, iar Ringier n-a fost interesat să preia partea Bauer şi atunci am decis, din motive economice, să întrerupem apariţia. Aşa cum e şi destul de evident, printul scade destul de serios şi nu vedeam un viitor de business în povestea asta.”

Ce s-a întâmplat cu echipa Super Bravo Girl? „O parte din echipa de pe editorial a fost redirecţionată într-un nou proiect, un site pentru o categorie mai premium de oameni tineri, care se numeşte noizz.ro”, a explicat Mihnea Vasiliu.

Super Bravo Girl era o publicaţie cu apariţie bilunară, care avea un tiraj de aproximativ 13.000 de exemplare pe apariţie.

Ringier a mai editat şi revista Bravo, titlu pe care l-a închis în aprilie 2014, după aproape 17 ani pe piaţa din România (detalii, AICI).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anka Anka
    îmi pare rău că nu mai apare revista,deși sunt multe lucruri frumoase de urmărit. Poate aveți ocazia să reveniți pe piata.Va rugam și v iubim. Succes
  • Patricia Patricia
    Ce trist! Adoram revista, chiar dacă nu o colecționam de prea mult timp. Am doar o întrebare. De unde aș putea face rost de numerele pe care nu le am? Având în vedere ca la librării nu se mai gasesc...
  • Cristian Popescu Cristian Popescu
    - Noizz.ro este un soi de Vice, o revistă de fapt divers. Am văzut că există ediții și pentru țările în care Ringier colaborează cu Axel Springer.

    - Ce se întâmplă cu segmentul de reviste dedicat tinerilor? Disney plănuiește ceva?

    Bravo și Popcorn au fost revistele tinereții mele, acum noua generație are nevoie de alte reviste.
  • echipa Super BRAVO Girl echipa Super BRAVO Girl
    Sonia, pentru a urgenta procedura de restituire, te rugam sa ne trimiti un e-mail pe adresa [email protected]. Avem nevoie de datele tale complete: numele abonatului, adresa si numarul de telefon.
    Multumim!
  • echipa Super BRAVO Girl echipa Super BRAVO Girl
    Buna, Sonia! Multumim pentru atentionare.
    Asa este, banii vor fi restituiti tuturor abonatilor. Acestia vor fi contactati de echipa Super BRAVO Girl pentru a rezolva situatia cat de curand.
  • Sonia Sonia
    Ok,dar cei care aveam abonament ? Ne vor restitui banii ?

Trimite un comentariu

sus