Skip to main content

Rona Hartner se retrage din show-ul Uite cine dansează, după o accidentare

 
Rona Hartner se retrage din show-ul Uite cine dansează, după o accidentare

Artista Rona Hartner renunţă la Uite cine dansează, de la Pro TV, anunţă reprezentanţii postului generalist de televiziune. Vedeta s-a accidentat în timpul antrenamentelor, iar medicii i-au recomandat să renunţe la show-ul de dans, mai anunţă postul.

Publicitate

Ea îi va preda ştafeta unui nou nume care intră în ringul de dans, alături de acelaşi coregraff, Andrei Mangra.

Rona Hartner:

„M-am accidentat acum zece zile şi nu mi-am dat seama. Am avut dureri, dar nu le-am dat importanţă, însă ieri dimineaţă m-a durut piciorul foarte tare şi am decis să merg la medic. Bine am făcut, pentru că medicul a descoperit că am meniscul rupt şi această problemă se rezolvă doar cu operaţie. Îmi pare rău că trebuie să renunţ la competiţie din această cauză, dar mă bucur că am putut prezenta valsul din ediţia a patra şi am încheiat pe primul loc.

Nu aş fi vrut pentru nimic în lume să pierd valsul de data trecută, parcă a fost dat de la Dumnezeu. E o surpriză totală pentru mine, nici acum nu-mi vine să cred. O să vin în platou la fiecare ediţie, să-i susţin pe Andrei şi noua lui parteneră. Voi fi alături de ei, le voi face galerie şi îmi doresc să ajungă în finală şi să câştige această competiţie.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ALX ALX
    Formatul e cel mai bun din lume! Productia din Romania e foarte buna... Pacat ca suntem un popor de inculti, care nu stim sa apreciem arta dansului. Pentru mine e un adevarat deliciu sa ma uit, e foarte captivant dar la noi la romani e mai apreciata o emisiune in care nu gatitul e pe primul loc ci divertismentul :(. Astia sunt romanii din pacate. Incep sa le dau strainilor cand ne catalogheaza cum ne catalogheaza! Nu ma mira de ce *** in Romania e atat de mare! Sper sa continue acest format la Pro si la anu'!
  • Msxh Msxh
    Pacat de productia si studioul acestui show, care sunt la standarde inalte. Din pacate, principala problema pentu care nu face audienta este formatul.

Trimite un comentariu

sus